2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet süt biraz olsa rahatlatıyor ancak sütü de herzaman bulamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum daha 11.haftaya girmek üzereyiz ancak doğsa da bitse moduna girdim bile
Ben de 9+6 dayım hayattan koptum bian önce rahatlasak artık inşallah yaa halsizlik bulantı geçmek bilmiyor günler birde ilgi bekleyen bir çocuğum var dahada zorr

Belki tahriş olmuş olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonda olabilir eger devamı gelmiyorsa endişe etme doktoruna danışma şansın varsa o gerek görürse seni çağırır zaten
şuan devam ediyor baktımda gelmiş yine normalde kontrolum cumartesı gunuydu zaten gıtsemmı acaba bılemedım

Canım bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu. Hayırlısı artık.
yaa profil resminden hep kızın olduğunu düşünmüştüm :)
benim de oğlum var bunu bende kız olsun istiyorum heyecanla bekliyorum cinsiyet öğrenmeyi.

cinsiyetleri aynı olan kardeşler da iyi anlaşır oğluna oyun arkadaşı geliyor:)

Devam ettıgıne gore gıtmelısın
bize doktor bi kısıtlama koymadı da , normalde dıkkat edıyorduk cok bu sefer sanırım alt rahmıme baskı oldu belimde agrıyor gercı en basından berı bel ağrım var ama bilemedim ılk gelen koyu bı kahveydı sonra rengı acıldı ama kıntıyla bırlıkte gelıyor sarı kahvemsı ozellıkle beyaz camasır gıyıyorum bırde acaba bu gece progestanı vajınal mı kullansam A anneveoglusu CrpDm12

Canım biz kocayla kanka takiliyoruz oğlumda da 4 ay yasaktı bunda da
Biz de öyleyiz ya ama dr yasakladığı için değil insanın canı istemiyor. Geçen eşime sarıldım sabah uyurken sarılmaz olaydım adama ne zaman sarılsam midem bulanıyor en sonunda gittim kustum bide eşim tertemizdir ama adama sarılmak onu sevme duygusu bende mide bulantısı akabinde kusmaya götürüyor

Ben de 9+6 dayım hayattan koptum bian önce rahatlasak artık inşallah yaa halsizlik bulantı geçmek bilmiyor günler birde ilgi bekleyen bir çocuğum var dahada zorr
Sizin durumunuz daha zormuş. Kaç yaşında çocuğunuz. Yardımcı olan var mı? Yoksa çok zor!

Profildeki gibi bir kızım olsun istemiştim hep Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah.

Oyy kiyamam benim esim de düzenli yürüyüş yapan biridir eve girdiğinde lutfen ben seni görmeden git duş al diyorum

Olur vajinal öneriliyor zaten ben fitil gibi kullanamıyorum ondan hap olarak alıyorum
Prezervatif kullandiniz mi gelen meni de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…