bize doktor bi kısıtlama koymadı da , normalde dıkkat edıyorduk cok bu sefer sanırım alt rahmıme baskı oldu belimde agrıyor gercı en basından berı bel ağrım var ama bilemedim ılk gelen koyu bı kahveydı sonra rengı acıldı ama kıntıyla bırlıkte gelıyor sarı kahvemsı ozellıkle beyaz camasır gıyıyorum bırde acaba bu gece progestanı vajınal mı kullansam AanneveoglusuCrpDm12
Cookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrr cinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr
yok kullanmadık meninin rengi o sekılde olabılır mi ki ? daha oncede hiç kullanmadık ama bu sekılde gelmedı hıc. İlişki sonrası lekelenme normal yazıyor bi kac yerde bı kac yerde de pozısyondan dolayı eger alt karna baskı olduysa olabılır yazıyor
yok kullanmadık meninin rengi o sekılde olabılır mi ki ? daha oncede hiç kullanmadık ama bu sekılde gelmedı hıc. İlişki sonrası lekelenme normal yazıyor bi kac yerde bı kac yerde de pozısyondan dolayı eger alt karna baskı olduysa olabılır yazıyor
aynen ben yarında bir bakayım nolacak bu aksam vajınadan atayım ilacı daha once kullanmadım ama ılışkının oldugu yerden baya bı ıcerı ıttırılıyor sanırım
aynen ben yarında bir bakayım nolacak bu aksam vajınadan atayım ilacı daha once kullanmadım ama ılışkının oldugu yerden baya bı ıcerı ıttırılıyor sanırım
Insallah gecer ama gecmezse gorun hemen bi arkadsimin da iliski sonrasi kanamasi basladi onlar da gittiler doktor ilk aylar riskli dedi yasakladi iliskiyi ondan sonra epey yatmasi vs gerekti pimpiriklenme ama ihmal de etme arkadssim insallah yarina bisey kalmaz
Insallah gecer ama gecmezse gorun hemen bi arkadsimin da iliski sonrasi kanamasi basladi onlar da gittiler doktor ilk aylar riskli dedi yasakladi iliskiyi ondan sonra epey yatmasi vs gerekti pimpiriklenme ama ihmal de etme arkadssim insallah yarina bisey kalmaz
inşallah arkadaşım kanama değil çok şükür ufak lekelenmeler ama ilişki sonrası oldu mu da işte insan bi acaba diyor ben yarın duruma bakacağım olmadı direk doktora giderim kesilmezse
inşallah arkadaşım kanama değil çok şükür ufak lekelenmeler ama ilişki sonrası oldu mu da işte insan bi acaba diyor ben yarın duruma bakacağım olmadı direk doktora giderim kesilmezse
Bebiklerini Gören herkesin gözü aydın :)
Bende bugün kontore gittim, 11+1 yım normalde 11+2 görünüyor, bebik baş aşağı durmuştu döndürüp yükledim fotosunu :)
Uyuyordu sanırım hareketlerini göremedim ama kalp atışı iyiydi
Gazdir cnm o ya da bağırsak hareketi :) o haftalarda mumkun degil. Ilk gebeliklerde 20.hafta civari, sonrakilerde en erken 16.haftada hissediliyor bebek hareketleri. Cok minnaklar daha :)