2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım bence ihmal etme git, hayır bi sorun olmasa bile inşallah için rahat eder.

Hadi gözün aydın canım

Olur vajinal öneriliyor zaten ben fitil gibi kullanamıyorum ondan hap olarak alıyorum
Prezervatif kullandiniz mi gelen meni de olabilir
yok kullanmadık meninin rengi o sekılde olabılır mi ki ? daha oncede hiç kullanmadık ama bu sekılde gelmedı hıc. İlişki sonrası lekelenme normal yazıyor bi kac yerde bı kac yerde de pozısyondan dolayı eger alt karna baskı olduysa olabılır yazıyor

Yarında devam ederse Dr haber et canım kanama olmadığı sürece korkma

aynen ben yarında bir bakayım nolacak bu aksam vajınadan atayım ilacı daha once kullanmadım ama ılışkının oldugu yerden baya bı ıcerı ıttırılıyor sanırım
Insallah gecer ama gecmezse gorun hemen bi arkadsimin da iliski sonrasi kanamasi basladi onlar da gittiler doktor ilk aylar riskli dedi yasakladi iliskiyi ondan sonra epey yatmasi vs gerekti pimpiriklenme ama ihmal de etme arkadssim insallah yarina bisey kalmaz

inşallah arkadaşım kanama değil çok şükür ufak lekelenmeler ama ilişki sonrası oldu mu da işte insan bi acaba diyor ben yarın duruma bakacağım olmadı direk doktora giderim kesilmezse

inşallah arkadaşım kanama değil çok şükür ufak lekelenmeler ama ilişki sonrası oldu mu da işte insan bi acaba diyor ben yarın duruma bakacağım olmadı direk doktora giderim kesilmezse
Aynen canim onun baya kanama olmustu bisey yoktur insallah ilac da kullaniyormussun gonlunu ferah tut

Kızlar bebeğimi hissettim sanırım. İçimde bi baloncuk patladı. Bunu duymuştum , nasıl olur ki o öyle demiştim . Oluyormuş çok güzel oluyormuş.

Kızlar bebeğimi hissettim sanırım. İçimde bi baloncuk patladı. Bunu duymuştum , nasıl olur ki o öyle demiştim . Oluyormuş çok güzel oluyormuş.
Daha erken değil mi ya bende hep elim karnımda yatarken falan ama hissetmiyorum

Sol kasikta agri normal mi kizlar ya benim vardi zaten hamile kaldigimdan beri ama bugun.iyice arttirdi zor yuruyorum evde resmen sesim falan degisti

Gazdir cnm o ya da bağırsak hareketi :) o haftalarda mumkun degil. Ilk gebeliklerde 20.hafta civari, sonrakilerde en erken 16.haftada hissediliyor bebek hareketleri. Cok minnaklar daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…