Bende bugun halilari veriyorum yikamaya...kimseyi bulamadimda..annemle esim.yapicak artik... supurup siliyor arada ama..dip bucam.temizlenmeyince rahat olmuyo insan
Canım benim burda aileden kimsem yok eşimde paşa gibi yaşadı 13 yıldır adam şimdi ona sorsan kulkedisi erkek modunda görüyor ama yok olmuyor bir kadın eli degmeli eve
Canım benim burda aileden kimsem yok eşimde paşa gibi yaşadı 13 yıldır adam şimdi ona sorsan kulkedisi erkek modunda görüyor ama yok olmuyor bir kadın eli degmeli eve
Bende d vitamini istiysem. 10 çıkmış değerim. B12 düşük çıkmış . Kanım eh işte. D vitamini beni sevmiyor ya. Eskiden 4.5 çıkmıştı. 3 ay d vitamini kullandım da 30 oldu .
2. veya 3.hiç ilgisi yok. İlk gebeliğimde sıfır belirti yaşadım. Şimdi mide bulantısı kusma meme hassasiyeti kasık ağrısı oluyor.
Ben kızımda nasıl hamileymişim diyorum ben şaşırıyorum.
Hadi yaaa Ben dün 2 serum yedim ya ondan ya da zofran iyi geldi bugün iyi gibiyim. Midem öyle çok bulanmıyor, kusmam hiç olmadı... İnşallah işe yaradığındandır ya
Cookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrr cinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr
Evet. Sorduğuma pişman oldum . Ben de kendimi avutuyormuşum meğerse ilk diye böyle oluyor diye.
Bu kadar sıkıntı çekip 2.nci yi 3.ncüyü... Düşünmek yapmak deliliktir diyorum. Var bunda bir sihir. Yoksa yapılacak iş değil . İnşallah o sihire nail olurum .
Canım nasıl istiyorsun ahh bilsen bende hamilelikte değil ama doğumdan sonra çok yildim uyku yok gaz çok oyy neydi o günler düşünmem ikinciyi diyordum sonra zamanla ikinci çocuk özlemi başladı bu yolda 3 miyon operasyonu bir asilama bir tüp Bebek tedavisi oldum sonrasında kendiliğinden oldu
Kizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore
Ben 11+6 iken gittim canım, yapıldı. 11+4 iken gitmiştik bebiş 43 mm'di. 45 olması gerekiyor dedi 2 gün sonraya çağırmıştı. Tabi herkeste farklı olabilir. :)
Canım nasıl istiyorsun ahh bilsen bende hamilelikte değil ama doğumdan sonra çok yildim uyku yok gaz çok oyy neydi o günler düşünmem ikinciyi diyordum sonra zamanla ikinci çocuk özlemi başladı bu yolda 3 miyon operasyonu bir asilama bir tüp Bebek tedavisi oldum sonrasında kendiliğinden oldu
Herkes böyle diyor. Yengem normal doğurdu. Canı çok acımış . Bir daha asla demiş. Derken yeğen 5 aylık , düşünüyorum diyormuş şimdi. Bazı şeyleri yaşamak gerekiyor demekki.
kızlar ya bişey soracağım benim ilk defa ilişki sonrası lekelenmem oldu kırmızı pembe değil ama kahverengı geldı, ertesi günü daha sulu acık renk seklınde devam etti şimdi yine sarı kahve acık renk gelmiş. Yaşayan oldumu böyle birşey. Normalde hıc kesmedik ilişkiyi ama hep dıkkat ettık en son galıba pek dıkkat edemedık ondan mı oldu kı