2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende bugun halilari veriyorum yikamaya...kimseyi bulamadimda..annemle esim.yapicak artik... supurup siliyor arada ama..dip bucam.temizlenmeyince rahat olmuyo insan

Canım benim burda aileden kimsem yok eşimde paşa gibi yaşadı 13 yıldır adam şimdi ona sorsan kulkedisi erkek modunda görüyor ama yok olmuyor bir kadın eli degmeli eve

Bende d vitamini istiysem. 10 çıkmış değerim. B12 düşük çıkmış . Kanım eh işte. D vitamini beni sevmiyor ya. Eskiden 4.5 çıkmıştı. 3 ay d vitamini kullandım da 30 oldu .
d vitamınıne falan genelde 3 4 ayda baslıyolar gordugum kadarıyla o da bıraz yan etkılı bı ılacmıs galıba

Bende oğlumda çok rahattim bunda ise bütün hamilelik belirtileri var

Hadi yaaa Ben dün 2 serum yedim ya ondan ya da zofran iyi geldi bugün iyi gibiyim. Midem öyle çok bulanmıyor, kusmam hiç olmadı... İnşallah işe yaradığındandır ya
Ise yariyor canim tabi su an hamilelere verilen en agir bulanti ilaci zofran dedigim gibi ben 15dk bir kusuyordum yani simdi 3-4 bu iyi halim

Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız sağlıkla gelsin Paşa'n

Canım nasıl istiyorsun ahh bilsen bende hamilelikte değil ama doğumdan sonra çok yildim uyku yok gaz çok oyy neydi o günler düşünmem ikinciyi diyordum sonra zamanla ikinci çocuk özlemi başladı bu yolda 3 miyon operasyonu bir asilama bir tüp Bebek tedavisi oldum sonrasında kendiliğinden oldu

Gaziantep canim biz ogretmeniz kendimiz istedik mecburi hizmet bitmisti benim memlekete tayin istedik siz nereyi dusunuyorsunuz?
Bizimki de orta Anadolu istedik canım bir kaç vilayet hayırlı olur hepimiz için

Kizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore
Ben 11+6 iken gittim canım, yapıldı. 11+4 iken gitmiştik bebiş 43 mm'di. 45 olması gerekiyor dedi 2 gün sonraya çağırmıştı. Tabi herkeste farklı olabilir. :)

Herkes böyle diyor. Yengem normal doğurdu. Canı çok acımış . Bir daha asla demiş. Derken yeğen 5 aylık , düşünüyorum diyormuş şimdi. Bazı şeyleri yaşamak gerekiyor demekki.

Mide yanmasına çözümü olan var mı 7/24 ne yesem ne içsem midem kaynıyor boğazıma kadar yanma hissediyorum aşırı rahatsızlık veriyor

sorumu yanıtlayabılcek yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…