Canım ilk hamileliğimde de bu haftalarda tahmin etmişti. Kıza benziyor demişti 16. haftada kesin erkek demişti. Şimdi direk erkek dedi.Gözün aydın canım
Ne güzel tahmin etmeye başlamış drlarınız benimki gıkını bile çıkarmadı
Hayirlisi canim.. 2. Olunca insan olmayani.istiyo tabi dogal olarak.. sag salim.dogsunlar insallahCanım bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu. Hayırlısı artık.
Bende bugun halilari veriyorum yikamaya...kimseyi bulamadimda..annemle esim.yapicak artik... supurup siliyor arada ama..dip bucam.temizlenmeyince rahat olmuyo insan
Aynen canim.benimki.yapiyo ama dedigin gibi kadin eli baska .Canım benim burda aileden kimsem yok eşimde paşa gibi yaşadı 13 yıldır adam şimdi ona sorsan kulkedisi erkek modunda görüyor ama yok olmuyor bir kadın eli degmeli eve
d vitamınıne falan genelde 3 4 ayda baslıyolar gordugum kadarıyla o da bıraz yan etkılı bı ılacmıs galıbaBende d vitamini istiysem. 10 çıkmış değerim. B12 düşük çıkmış . Kanım eh işte. D vitamini beni sevmiyor ya.Eskiden 4.5 çıkmıştı. 3 ay d vitamini kullandım da 30 oldu .
Gaziantep canim biz ogretmeniz kendimiz istedik mecburi hizmet bitmisti benim memlekete tayin istedik siz nereyi dusunuyorsunuz?Amin nereye canım bende merak ediyorum neresi olacak diye
2. veya 3.hiç ilgisi yok. İlk gebeliğimde sıfır belirti yaşadım. Şimdi mide bulantısı kusma meme hassasiyeti kasık ağrısı oluyor.
Ben kızımda nasıl hamileymişim diyorum ben şaşırıyorum.
Öyle deme canım yaa inşallah yakında bitecekBen de hala kusmalar devamgecmicek galiba...9 ay midesi bulananlar varmis..bikac kisi korkuttu.
Ise yariyor canim tabi su an hamilelere verilen en agir bulanti ilaci zofran dedigim gibi ben 15dk bir kusuyordum yani simdi 3-4 bu iyi halimHadi yaaaBen dün 2 serum yedim ya ondan ya da zofran iyi geldi bugün iyi gibiyim. Midem öyle çok bulanmıyor, kusmam hiç olmadı... İnşallah işe yaradığındandır ya
Cookkkk şükür kızlar sağlıkla atlattık muaneyi:))
Ikili tarama için kan verdim. 12. haftanın içind e bebiş.
Crl 50 mm
Nt 1.3 taramada bunlar yazıyodu. Ellerini ayaklarını gösterdi kıpır kipirrrcinsiyeti sordum daha çok küçük dedi belli değil ama küçük bi ihtimal erkek olabilir dedi. Folik asit ı birakacam d vitamini ve demir ilacı yazdı. Aklımda kalanlar bunlarrr
Inşallah canm benim çok saolCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız sağlıkla gelsin Paşa'n
Canım nasıl istiyorsun ahh bilsen bende hamilelikte değil ama doğumdan sonra çok yildim uyku yok gaz çok oyy neydi o günler düşünmem ikinciyi diyordum sonra zamanla ikinci çocuk özlemi başladı bu yolda 3 miyon operasyonu bir asilama bir tüp Bebek tedavisi oldum sonrasında kendiliğinden olduEvet. Sorduğuma pişman oldum . Ben de kendimi avutuyormuşum meğerse ilk diye böyle oluyor diye.
Bu kadar sıkıntı çekip 2.nci yi 3.ncüyü... Düşünmek yapmak deliliktir diyorum. Var bunda bir sihir. Yoksa yapılacak iş değil . İnşallah o sihire nail olurum .
Güzel sonuçlar alalım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimBen de bugün doktora gittim kızlar. 2li tarama için kan verdim. Cinsiyeti için de erkek dedi.
Bizimki de orta Anadolu istedik canım bir kaç vilayet hayırlı olur hepimiz içinGaziantep canim biz ogretmeniz kendimiz istedik mecburi hizmet bitmisti benim memlekete tayin istedik siz nereyi dusunuyorsunuz?
Ben 11+6 iken gittim canım, yapıldı. 11+4 iken gitmiştik bebiş 43 mm'di. 45 olması gerekiyor dedi 2 gün sonraya çağırmıştı. Tabi herkeste farklı olabilir. :)Kizlar ikili testi kac hafta kac gunlukken yaptirdiniz ? Ben yarinki kontrolde sansimi deniycem. Pek umudum yok ama tekrar git gel olsun istemiyorum cunku. 11+2 olcam sata gore
Vitaminlerin yan etkileri olmazd vitamınıne falan genelde 3 4 ayda baslıyolar gordugum kadarıyla o da bıraz yan etkılı bı ılacmıs galıba
Herkes böyle diyor. Yengem normal doğurdu. Canı çok acımış . Bir daha asla demiş. Derken yeğen 5 aylık , düşünüyorum diyormuş şimdi. Bazı şeyleri yaşamak gerekiyor demekki.Canım nasıl istiyorsun ahh bilsen bende hamilelikte değil ama doğumdan sonra çok yildim uyku yok gaz çok oyy neydi o günler düşünmem ikinciyi diyordum sonra zamanla ikinci çocuk özlemi başladı bu yolda 3 miyon operasyonu bir asilama bir tüp Bebek tedavisi oldum sonrasında kendiliğinden oldu
demir hapıydı sanırım, arkadasımda bolca mıde bulanntısı yapmışVitaminlerin yan etkileri olmaz
sorumu yanıtlayabılcek yokmu ?kızlar ya bişey soracağım benim ilk defa ilişki sonrası lekelenmem oldu kırmızı pembe değil ama kahverengı geldı, ertesi günü daha sulu acık renk seklınde devam etti şimdi yine sarı kahve acık renk gelmiş. Yaşayan oldumu böyle birşey. Normalde hıc kesmedik ilişkiyi ama hep dıkkat ettık en son galıba pek dıkkat edemedık ondan mı oldu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?