2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhabalar hanimlar eyer olduysa bende 2019 da tekrar anne olacagim beimki biraz tecrübeli 3.olacak Allah nasip ederse ama ilk kez bende biay tam ovilasyon gununde kahve rengi akinti oldu b4.5 gun surdu en son dun acik pembe gibi bu gun tik yok 8.gun kaldi adet gunume farkli olarak sadece koku hassasiyeti hafifi mide kalkmasi ve karnimin altinda sanci başkada bisey yok ovilasyon g7nunde lekelenme yasayip hamis kalan varmi aranizda acaba

Merhabalar hanimlar eyer olduysa bende 2019 da tekrar anne olacagim beimki biraz tecrübeli 3.olacak Allah nasip ederse ama ilk kez bende biay tam ovilasyon gununde kahve rengi akinti oldu b4.5 gun surdu en son dun acik pembe gibi bu gun tik yok 8.gun kaldi adet gunume farkli olarak sadece koku hassasiyeti hafifi mide kalkmasi ve karnimin altinda sanci başkada bisey yok ovilasyon g7nunde lekelenme yasayip hamis kalan varmi aranizda acaba

Maşallah miniğine

bu hafta sonu benim oğlumun sünnet düğünü var düğün sahibi olucam nası olucaksa artık

bu hafta sonu benim oğlumun sünnet düğünü var düğün sahibi olucam nası olucaksa artık
Ayy çok dikkat et gerçekten o gün pek bir şey anlamadım ben de biraz yorgunluk hissi haricinde. Ama ertesi gün kanı görünce aklım gitti. Aman deyim canım zorlama kendini

Merhaba. Ovulasyon zamanı hiç lekelenmem olmadı benim. Lekelenme yaşayan olabiliyormuş ama öyle duymuştum. Gönlünden geçen olur umarım kısa sürede

Ayy çok dikkat et gerçekten o gün pek bir şey anlamadım ben de biraz yorgunluk hissi haricinde. Ama ertesi gün kanı görünce aklım gitti. Aman deyim canım zorlama kendini
inşallah canım ya zaten salon işi olduğundan çok yoracak bişi yok ama gelenleri karşılama sürekli ayakta kalma mecbur artık işin aksi tarafı sünnetten 2 hafta kadar sonrada ev taşıcam sağ salim bir atlatsam inşallah şu günleri

Cinsiyeti ogrenenler olmus darisi bizlerin basina Ben en az 1 ay daha beklemem lazim ogrenebilmem icin Allahin izniyle 3 augststa ogrenicem 13 temmuzdada doktor kontrolum var bakalim hayirlisi en son 6 haftalikken gordum bebisimi

Aman dikkat et canim
Tebrik ederim Allah damat olduğu günleri de sağlıkla göstersin İnşallah
Evde mi tasiyacaksin onu biraz erteleyemiyormusun bir ay gibi

Maşallah minigine canım

Ya insallah tam bi önceki bebeğimi kaybettiğim gün bugün o yüzden o kadar huzursuzum ki surekli karnımı dinlemeye çalışıyorum göğüslerimi kontrol ediyorum hassasiyeti devam ediyor mu diye

Lütfen iyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…