2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de 1 kere kan geldi. O zaman gittim doktora. Kendini yorma dinlen dedi. Yorulunca olabilir dedi. Yine de insan endişe ediyor işte

İnşallah iyi çıkar canım Dualarım sizinle

Ense kalinligi daha yüksek cikip bebegini saglikla kucagina alan cok kisi var. Kotu dusunme hic. Iyi olacak her sey hayirlisiyla.

İnşallah iyi çıkar canım.

Ben gecen bakmistim 3 ustu riskli diyordu..
Insallah iyi haber aliriz canim.bu konuda cok yanilgi oluyor.

içini ferah tut.insallah herşey iyi çıkar.bende 3 üstü supheli diye duymuştum 7 cikanlar bile var canını sıkma dualarım seninle

Canım rabbim korktugumuzla sinamasin genetik testi banada Dr önerdi inşallah güzel haberler alırız
Sağolun arkadaşlar.
Moralim bozuldu açıkcası dr ilk baktığında bakışlarından anladım memnun olmadığını.
Kızımın ense kalınlığı 1.4müş. Fark korkuttu.
Kızım da ayrıntılı usde çıkmamıştı ama bir kalp anomalisiyle doğdu. Benim bu gebelikte bu yönden riskim artıyormuş.
İlla down send değil kalp rahatsızlıklarında da ense kalınlığı artıyormuş.
3 hafta sonraya randevu verdi. 15-16 hafta civarı da ayrıntılı kalp muayenesi isteyecekmiş.
Umarım iyi çıkar.
Bizim bugün gebelik haberi verecektik. Dr bekleyin dedi ona da ayrı sıkıldım.

Rabbim hiçbir anneyi evladı ile sinamasin dua edelim güzel haberler alırız inşallah
En sağlıklı sonucu genetik test verecek onun için kan versen 10-15 gün içinde çıkıyormus

Selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi. On haftalık olmuşuz 27.9 mm herşey normal dedi doktorumuz.
Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum .
Kan değerim 7 ye düşmüş doktora yarın serum vericek . Bizde haberler böyle. Arada girip sizleri de okuyorum çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş hayırlısı olsun . Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil

Sabrin sonu selamettir. Benim ilk gebeligim cok ilacliydi. Bi de tifo olmustum inun igneleri fitiller corasprin hibor haftada 1 prolutsn ilk 8 hafta kortizon...aklima gelenler bunlar. Ama kizimi aldim kucağıma. Bu gebeligim daha az ilacli geciyor:))

A anneveoglusu edosko mini87 Z zet193 AyAl80 tesekkurler arkadaslar anne karninda olan bir anomaliymis ama bana bisey soylenmedi bugune kadar da bi sorun yasamadik ama ilerde Allah korusun bobrek tasi kumu ve en kotu bobrek faliyeeti yitirmesi gibi sonuclar olabiliyormus ama hic farkina varmadan yasayip gidenler de varmis haftaya universitede baktircaz bakalim ne diyecekler insallah fonksiyonlarda vs sorun yoktur

Ya canim uzuldum şimdi

Masaallah allah saglikla kucaklaarimjza almayi da nasip eylesin

Keske dusen parcayi suya tutsaydin. Eger suyun altinda rengi kirmizi kaliyorsa kan pihtisidir yok rengi acikir et gibi olursa parcadir diye biliyorum. Ama dusen parca korkutmasin sei hemen kotuyu dusunme. Bazi gebeliklerde malesef olabiliyir boyle seyler

Masallah maşallah minigine önemli olan sağlıklı olmaları

Rabbim hiçbir anneyi evladı ile sinamasin dua edelim güzel haberler alırız inşallah
En sağlıklı sonucu genetik test verecek onun için kan versen 10-15 gün içinde çıkıyormus
Amin canım.
MaterniT21 için kan verdim. % 0.5 en fazla %1 yanılma payı var dedi. 10-15 güne gelirmiş sonuç
Meleğim benim emanetim yegana görevim ona sağlıklı bir nefes vermek

Diğer testleri de yaptır inşallah bir şey çıkmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralım

Kızlar hastaneden dönüyorum bilgilendirmek istedim sizleri de kardeşimin(gelinimiz aslında) durumu iyi sezaryenle bebeği aldılar kardeşim de yoğun bakımda, bebek 450 gr 3. Düzey kuvözde tutuluyor bebek için herşeye hazırlıklı olun denildi ama gene de ellerinden geleni yapıyorlar benim umudum var dua etmekten başka bişiy gelmiyor elimizden,

Anneler mutlaka 2 li testinizi yaptırın kardeşim de yaptırmamış bilmiyordum yaptırmadığını doktor söylemiş yaptırsaymış onda hastalığı çıkarmış kan sulandırıcılarla en azından 30-32 haftayı görebilirmiş bebek, sadece ikili test deyince aklımıza down sendromu geliyor ya kardeşim de oyle düşünmüş nasılsa öyle bile olsa aldırmayacağım neden yaptırayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…