Benim de 1 kere kan geldi. O zaman gittim doktora. Kendini yorma dinlen dedi. Yorulunca olabilir dedi. Yine de insan endişe ediyor işteDoktoruna da görün ama. Ben ilk olduğunda doktoruma ulaşamadım. Şehir hast. Baktırdım kötü bişey yok. Doktorum uyarmıştı ama ara ara az kanama olursa endişelenme diye. Dün gece yine yaşadım , gitmedim doktora . İçim rahat, Allah büyük. Haftaya çarşamba günü muayene günüm . Doktorum ayda bir görüyor bizi.
İnşallah iyi çıkar canımDualarım sizinle
Ense kalinligi daha yüksek cikip bebegini saglikla kucagina alan cok kisi var. Kotu dusunme hic. Iyi olacak her sey hayirlisiyla.
İnşallah iyi çıkar canım.
Ben gecen bakmistim 3 ustu riskli diyordu..
Insallah iyi haber aliriz canim.bu konuda cok yanilgi oluyor.
içini ferah tut.insallah herşey iyi çıkar.bende 3 üstü supheli diye duymuştum 7 cikanlar bile var canını sıkma dualarım seninle
Sağolun arkadaşlar.Canım rabbim korktugumuzla sinamasin genetik testi banada Dr önerdi inşallah güzel haberler alırız
Rabbim hiçbir anneyi evladı ile sinamasin dua edelim güzel haberler alırız inşallahSağolun arkadaşlar.
Moralim bozuldu açıkcası dr ilk baktığında bakışlarından anladım memnun olmadığını.
Kızımın ense kalınlığı 1.4müş. Fark korkuttu.
Kızım da ayrıntılı usde çıkmamıştı ama bir kalp anomalisiyle doğdu. Benim bu gebelikte bu yönden riskim artıyormuş.
İlla down send değil kalp rahatsızlıklarında da ense kalınlığı artıyormuş.
3 hafta sonraya randevu verdi. 15-16 hafta civarı da ayrıntılı kalp muayenesi isteyecekmiş.
Umarım iyi çıkar.
Bizim bugün gebelik haberi verecektik. Dr bekleyin dedi ona da ayrı sıkıldım.
3 aydan sonra duzelir diyolat. Cogu gitti azi kaldi duzelir insaallahCanim keske tiksinmeseydim azcik istahim olsaydi yedigim midemde kalabilseydi zararli faydali diye secebilseydim istahla biseyler yiyip icmeyi o kadar ozledim.ki
Sabrin sonu selamettir. Benim ilk gebeligim cok ilacliydi. Bi de tifo olmustum inun igneleri fitiller corasprin hibor haftada 1 prolutsn ilk 8 hafta kortizon...aklima gelenler bunlar. Ama kizimi aldim kucağıma. Bu gebeligim daha az ilacli geciyor:))Günaydın kızlar, ben dün bulantım o kadar arttı ki hastaneye koşturdum. 2 serum yedim anca kendime geldim. Dr zofran verdi 8 mg günde 1 tane. Artık damarlarımdan kan yerine ilaç akıyor ya, napıcam bilmiyorum. Bu durumda olanınız var mı? Sabahları Corasprin, folikasit, calcimax D vitamini akşamları magnezyum ve claxane 4000 kullanıyorum. hafta da bir de prolutan iğne kullanıyorum. Şimdi de Zofran
Ya canim uzuldum şimdiSağolun arkadaşlar.
Moralim bozuldu açıkcası dr ilk baktığında bakışlarından anladım memnun olmadığını.
Kızım da ayrıntılı usde çıkmamıştı ama bir kalp anomalisiyle doğdu. Benim bu gebelikte bu yönden riskim artıyormuş.
3 hafta sonraya randevu verdi. 15-16 hafta civarı da ayrıntılı kalp muayenesi isteyecekmiş.
Umarım iyi çıkar.
Masaallah allah saglikla kucaklaarimjza almayi da nasip eylesinSelam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi. On haftalık olmuşuz 27.9 mm herşey normal dedi doktorumuz.
Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum .
Kan değerim 7 ye düşmüş doktora yarın serum vericek . Bizde haberler böyle. Arada girip sizleri de okuyorum çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş hayırlısı olsun . Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
Ay ben de cok heyecanliyim. Haftaya dr a gitmeyi dusunuyorumCinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor. Çok heyecanlıyım ben de
Keske dusen parcayi suya tutsaydin. Eger suyun altinda rengi kirmizi kaliyorsa kan pihtisidir yok rengi acikir et gibi olursa parcadir diye biliyorum. Ama dusen parca korkutmasin sei hemen kotuyu dusunme. Bazi gebeliklerde malesef olabiliyir boyle seylerKızlar az önce istifra ettim biraz zorlandım neyse ayağa kalktığımda vajinadan et parçası gibi bisey hissettim afedersiniz çok özür diliyorum elle yokladigimda baya erik büyüklüğünde bir parça içeriye doğru ittim tekrr..... yarin doktora gideceğim bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba düşük mu yapıyorum kanama vs yok ne bileyim nedr bu ilk defa başıma gldi
Selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi. On haftalık olmuşuz 27.9 mm herşey normal dedi doktorumuz.
Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum .
Kan değerim 7 ye düşmüş doktora yarın serum vericek . Bizde haberler böyle. Arada girip sizleri de okuyorum çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş hayırlısı olsun . Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
Teşekkür ederim canim ❤İyi tatiller canım sağlıkla eğlen tadını çıkar
Amin canım.Rabbim hiçbir anneyi evladı ile sinamasin dua edelim güzel haberler alırız inşallah
En sağlıklı sonucu genetik test verecek onun için kan versen 10-15 gün içinde çıkıyormus
Biz de üzüldük ama sonuçları beklemekten başka çare yok zaman nasıl geçecek bilmiyorumYa canim uzuldum şimdi
Sıkma canını ınsaAllah hersey yolunda gıdecekBiz de üzüldük ama sonuçları beklemekten başka çare yok zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Diğer testleri de yaptır inşallah bir şey çıkmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralımSağolun arkadaşlar.
Umarım iyi çıkar.
Hepsini yaptıracağım canım.Diğer testleri de yaptır inşallah bir şey çıkmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?