2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun acil şifalar tutunsun miniğiniz inşallah sağlıkla

Öncelikle annenin iyi olmasına çok sevindim.
Bebek umarım tutunur hayata.

Gebelik esnasında evet bütün testleri yaptırmalıyız.

Keşke bu kadar acı bir deneyimle öğrenmeselerdi.
Doktorlara güvenmek gerek.

Canım üzülme benim eltimin oğlan senin değerde cıktı ailede ensesi kalın var mı benim kaynımın kalın ensesi dr ona bağlamış ama sen testlerini yaptır stres olma sakın
Evet testler için kan verdim bugün şansa bırakılacak bir olay değil

Canım haber var mı diye baktim öncelikle anneye çok geçmiş olsun rabbim sağlık şifa versin yeğenine rabbim ömür yazdı ise hayata tutunacaktur

Haklısın Dr güvenmek gerek tıp imkanlar sunuyorsa bundan yararlannsk gerek

Kizlar calisanlariniz nasi gidiyo hamilelikte iş zorluyomu sizi ben baya zorlaniyorum sabah kalkmak zor oluyo baya
15 gündür raporluyum salı göreve başlayacağım ama şimdiden nasıl olacak diyorum oturarak isim buda kasık ağrısı yapıyor arada dolansamda evdeki gibi olmuyor

Mesaim sabah 9 alsam 7.bankacıyım.kanamalı bir gebelik geciriyorum.gunde 3_4 kez kusuyorum.sonra masaya oturup calısmaya gayret ediyorum. Cokkk zorlanıyorum
Rapor vermedi mi drun canım hep calisiyormusun son durumun ne

Kızlar dün rüyamda biri bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi sanki gerçek gibiydi böyle haftası yaklaslanlara malum olur derler cuma günü inşallah gösterirse malum olup olmadığını öğreniriz böyle rüyasında gören varmi

Rapor vermedi mi drun canım hep calisiyormusun son durumun ne
2 gun verdi.maalesrf calısıyorum.kanama persembedem sonra olmadı.kanamadan bi kac saat once ultrason girmiştim.sonrasında kontrol olmadım.şimdi de korkuyorum ya yaşamıosa diye.randevumu da öne almadılar haftaya gidecem

Kizlar calisanlariniz nasi gidiyo hamilelikte iş zorluyomu sizi ben baya zorlaniyorum sabah kalkmak zor oluyo baya
Hiç sorma çalışmayı çok severim ama resmen işkenceye döndü. Herşeye sinirleniyorum geriliyorum içime atıyorum çığlık atasom geliyor bide benim işim çok stresli... mide bulantıları kusmalar ne yiyeceğim düşüncesi her günüm baskı altında gibi geçiyor

Ben de daha önce kucağına kızımı aldığımı görmüştüm. Ama bugun sabah rüyamda dr hayırlı olsun cinsiyeti erkek dedi :) Yani ikisini de görmüştüm oldum artık ne çıkarsa bahtımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…