2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Drumda aynen böyle acikladi bilgi için teşekkür ederim demek sen ikili test yaptırdın

A anneveoglusu canim memorialde yaptiricam ben 2200 dedi... burda 1700 diye biri yazmisti sanki ama nerde bilmiyorum.
Acikcasi ozel sigortadan karsilanacakmis bizimki o yuzden baska yerde arastirmadim.
Benimde tamamlayıcı sigortam var bunu karsiliyor mu araştırayım

Çok normal canım bende de oluyor içerde kalmış eski kan geçen pembe kan geldi ya az şimdi gelende kalan eğer için rahat etmedi ise Dr ara sor canım

Bende 2 dir az kanama, sonrasında leke oldu. Normalmiş. Kanamada artış olursa endişelenmeliyiz

Genel olarak cinsiyetler kız galiba:) Bizim daha çok var ama bende meraktan çatlıycam.Kızlar kalp ritim hızı kaç.çıkıyır bebişlerinizin özellikle kesin kız denenlerin

Ayy ne guzel net konuşmuş ya. Ben ogrenemedim daha çatlicam :))

Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah seninle aynı günmüşüz senin belli değil mi cinsiyeti
Ben cumartesi günü gideceğim canım. Doktora sordum belli olur mu diye, söylerim geldiğinde dedi Az kaldı benim de

İyi tatiller canım sağlıkla eğlen tadını çıkar

Çok sevindimm. Biz de 4-5 gün sonra sunucumuzu alacağız, cinsiyeti de söyler belki sizin gibi kesin biçimde. :)

Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Hem ikili test hem genetik test yapılacak.
Umarım iyi çıkar.
Canım rabbim korktugumuzla sinamasin genetik testi banada Dr önerdi inşallah güzel haberler alırız

Canım tebrik ederim cinsiyet belli olmuş testinin güzel çıkmış maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah

Sağol canım. Benim çok az leke geliyor 2-3 günde bir. Aklıma takılmıştı ne zamandır
Doktoruna da görün ama. Ben ilk olduğunda doktoruma ulaşamadım. Şehir hast. Baktırdım kötü bişey yok. Doktorum uyarmıştı ama ara ara az kanama olursa endişelenme diye. Dün gece yine yaşadım , gitmedim doktora . İçim rahat, Allah büyük. Haftaya çarşamba günü muayene günüm . Doktorum ayda bir görüyor bizi.

Son durumunuz nedir sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…