2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir haftadir decavit ve maltofer kullaniyorum. Kabizlik sorunu yasiyorum basladigimdan beri :/ hamileligin basindan beri yoktu boyle bir problemim ama ikisinin de prospektusunde yaygin yan etki olarak kabizlik yaziyordu sanirim.

Bir haftadir decavit ve maltofer kullaniyorum. Kabizlik sorunu yasiyorum basladigimdan beri :/ hamileligin basindan beri yoktu boyle bir problemim ama ikisinin de prospektusunde yaygin yan etki olarak kabizlik yaziyordu sanirim.
Cnm portakal suyu iyi geliyor kabızlığa bide kuru incir dene istersen hem faydalı ikiside

Aynı durumdayım hic kabizlik sorunu yaşamamıştım ben Decavit kullaniyorum kullanmaya başladığım gün kabızlık basladi

Kızlar afedersiniz wc de peçeteye bazen kahverengi leke geliyor. Bazen bu yapışkan akıntı ile birlikte oluyor. Ara ara oluyor bu mesela bir gün oluyor iki gün olmuyor filan ama endişe ettim. Normal mi yani böyle olan var mı?

Akintiyi sekli rengi nolursa olsun( beyaz su gibi akinti haric, o normalmis) ihmal etmemek lazım. Doktora gorun derim.

Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Hem ikili test hem genetik test yapılacak.
Umarım iyi çıkar.

Doktordan çıktık bebek genel olarak iyi. Ama ense kalınlığu 2.6 çıktı ve dr hiç sevmedi.
Umarım iyi çıkar.
Ense kalinligi daha yüksek cikip bebegini saglikla kucagina alan cok kisi var. Kotu dusunme hic. Iyi olacak her sey hayirlisiyla.

Umarım iyi çıkar.
içini ferah tut.insallah herşey iyi çıkar.bende 3 üstü supheli diye duymuştum 7 cikanlar bile var canını sıkma dualarım seninle

Hayırlı olsun maşallah minik fıstık geliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…