2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aman dikkat et canim
Tebrik ederim Allah damat olduğu günleri de sağlıkla göstersin İnşallah
Evde mi tasiyacaksin onu biraz erteleyemiyormusun bir ay gibi
Amin canım hepimiz görürüz İnşallah o günleri
ev taşıma işinde de benlik ağır iş yok aslında ama yine de sürekli hareket halinde olmak gerekicek

aynen canım ya bana ağır iş düşmez zaten o konuda biraz şanslıyım Allah'tan 3 tane kız kardeşim var annemde genç sayılır her işi yapıyorlar sağolsunlar

canım bende de at nalı böbrek varmış 29 yaşındayım yaklaşık 3 sene önce öğrendim herhangi bir sıkıntı yaşamadım bu yaşıma kadar hatta sadece 1 kere kum dökmüştüm çocukken onun dışında hiç böbrek rahatsızlığım olmadı

Canım ben rüyamda gördüm oğlum oluyordu adı bile belliydi ve sonuç bugün öğrendim ki kız tam tersi çıktı

Kızlar yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kusura bakmayın tek tek yazamadım yorumları Bile tam yeni okudum akşam misafir falan derken anca girebildim inşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız minik bebişleriniz cinsiyetini en kısa zamanda öğrenirsiniz sağlıklı bir şekilde kucağımıza da alırız inşallah hepimiz Ocak anneleri olarak hepiniz iyiki varsınız güzel anneler

Kızlar merhaba 11 haftalık hamile olupta cinsiyet öğrenen varmı? Ben 4. Ayda öğrenilir diye biliyordum
Canim iyi bir doktorsa ve cihazi iyise bebisde gosterecek durumdsysa bilebiliyor drlar benim yengeme 11.haftada erkek demisti doktoru oylede oldu bazende dr lar bilse bile soylemiyor

Oglum 28 aylik bugune kadar bi sorun ysdamadik ama insallah ilerde de sorun yasamaz sagol canim biraz rahatlattin

Herkeslere gunaaydiinn guzel anneler ❤❤ bebisi buyuyenler cinsiyeti ogrenenler tebriklerr ❤❤ S Sevimlipanduf canim anneye de bebise de sagliklar diliyoruz minigimizde tutunsun anne de iyi olsun ❤ @cnmsncnm evet calismak zor geliyor artik kamu calisaniyim ama denetim biriminde ve gunjn 4 5saatini 88model bir kartalla sallana sallana ordan oraya gitmekle geciriyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsunn ❤

İlginç gerçekten bu kadar az rapor vermesi
Merak etme bizim kuzular güçlü annesi o kanamalara rağmen bizimle kaldılar maşallah onlara inşallah artık hiç kanamalar olmaz seninde benimde benimde en son geçen hafta perşembe olmuştu

Günaydın canım çalışmak hamile iken gerçekten zor

Kızlae bende uyku olayından muzdaribim işten dolayı erken kalkıyorum ama akşam saat 9.30 oldumu kendime hemen bi yer arayışına giriyorum uyumak için.Zavallı eşimde napıcağını şaşırıyor:) mutfağa zaten hiç.giremiyorum evle bağlantımı kestim iyice otel gibi sadece uyumak için kullanıyorum :)

seni en iyi ben anlarım. oğluma hamileyken bende kartal arabayla geziyordum arazide. bizim şoför kartalda doğurursan oğlanın adı kartal kaya olacak diyordu. şimdi oğluma kartal kaya diyor. o kartalla gezdiğim tüm gün hareket halinde olduğum halde oğlum 40+3 de doğdu. evde yatsam 2 yılda doğacaktı sıpa

Az daha sabır 13 haftalık ol duzelır InsaAllah:)

Ayyy hiç gulesım yoktu ama kartal ismi guzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…