2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsallah bakalim.az kaldi ama lekelenmem durdu ne olacak bende bilmiyorum zamani gelince paylasacagim teşekkür ederim

Sen hangi şehirdesin canim nasil oluyor devlette ultrasonla bakmiyorlarmi gittiginde
Doktorum baktı bana gıstermeden ense kalınlıgını olçturtmek için ultrasoncuta yolladı ordajı doktor da gostermeyıp sonucu doktıruna goturcen dıyor ..
bakalım bu salı gorebılcek miyim bebegımı
Ispartadayım

Bende gidiyorum devlete iki ekran var biri dra donuk digeri hastaya.sanirim elbirligiyle saklıyolar bebişi senden

Kizlar selam. Bende hastaneye geldim. Saglik ocaginda yapilan testleri dr a gostermeye. Idrar tahlili yapmiyorlarmis saglik ocaginda suan hastanede onu yaptirdim sonucunu bekliyorum. Gelmisken bebegimide gördüm. Ay çok şükür kıpır kıpırdı bu haftadan sonra demir ve kan ilaclarina başlayacağım. Bizde son durumlar böyle...

Günaydın kızlar, ben henüz ikiliyi yaptırmadim, Dr. A sordum yaptirsan iyi olur ama burası yapmıyor dedi, normal muayeneden randevu alıp baktirabiliyormuyuz yoksa ayrı bir daldan mi randevumu gerekiyor acaba ?
Birde uzun mu sürüyor muayenesi nasıl yapıyorlar, bazılarında jinekolog bazısında ultrosn uzmanı yapıyor diye okudum çünkü

Bebeğe ultrasonla her zamanki gibi bakıyor canım. Boy ölçümü falan. Sonra kan veriyorsun. Bu kadar. :) 1 haftada sonuç çıkıyor.

ay bu kan ilaçları için hap çok kötü yapıyormuş , şurup talep edin doktorlarınızdan bence :)

ay bu kan ilaçları için hap çok kötü yapıyormuş , şurup talep edin doktorlarınızdan bence :)
Şurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...

Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...

Canım benim ki belli oldu minik bir prenses geliyor inşallah
ayy masallah annesi gozunayfin darisi bana kac aylikkken dedi haftaya allahin izniyle persembe gdecegim doktora soyler belki benimkide insallah bebegim iyidir listeyede kaydedeyim kiz oldugunu annesi ismini de kararlastirin oyle yazayim listeyede

Şurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...

Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...
Banada hamılelıgın ılk zmaanlarında toz vermişti sukur bısey olmadı

ayy masallah annesi gozunayfin darisi bana kac aylikkken dedi haftaya allahin izniyle persembe gdecegim doktora soyler belki benimkide insallah bebegim iyidir listeyede kaydedeyim kiz oldugunu annesi ismini de kararlastirin oyle yazayim listeyede
Saol canım benim darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz 11+5 ken kıza benziyor dedi 12+6 yüzde yüz kız dedi bu kadar erken beklemiyorduk ama çok şükür öğrendik ismi belli değil düşünmeye başladık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…