İnsallah bakalim.az kaldi ama lekelenmem durdu ne olacak bende bilmiyorum zamani gelince paylasacagim teşekkür ederimcanım ovulasyon gunu bazı kadınlarda yumurtlamadan dolayı lekelenmeler olabılıyor. Benim adete 2 3 gün varken olmustı lekelenmem 2-3 gunde surdu geneldeadete yakın olur bu tarz şeyler inşallah hamişssindirde haberini buraya yazarsın
Doktorum baktı bana gıstermeden ense kalınlıgını olçturtmek için ultrasoncuta yolladı ordajı doktor da gostermeyıp sonucu doktıruna goturcen dıyor ..Sen hangi şehirdesin canim nasil oluyor devlette ultrasonla bakmiyorlarmi gittiginde
Bende gidiyorum devlete iki ekran var biri dra donuk digeri hastaya.sanirim elbirligiyle saklıyolar bebişi sendenDoktorum baktı bana gıstermeden ense kalınlıgını olçturtmek için ultrasoncuta yolladı ordajı doktor da gostermeyıp sonucu doktıruna goturcen dıyor ..
bakalım bu salı gorebılcek miyim bebegımı
Ispartadayım
kuzum kaydedicem seni unutmusum
yas sehir sat dogum kacinci cocuk boy baslangic guncel kilo yaz beni etiketle kaydedyimbenide listeye eklermisiniz kızlar :) kendim listeye ekletmemişim
sat 9 nisan : ilk gebeliğim
Aglıya aglıya sonuna kadar ızledımcanım inşallah buradaki gibi bi mucize olur Rabbım yardımcısıı olsun inşallahh
Senın dedıgın burda ozelde sadece keske koysalar 2.bır ekran ( üni de varmıydı ınuttum )Bende gidiyorum devlete iki ekran var biri dra donuk digeri hastaya.sanirim elbirligiyle saklıyolar bebişi senden
ay valla bende aynı durumda izledim gerçekten cok mucizevi bişeyAglıya aglıya sonuna kadar ızledım
MasaAllah onlara
Allah ım nekadar buyuksun
Canım benim ki belli oldu minik bir prenses geliyor inşallahKizlar kimlerin cinsiyeti belli oldu m ediyom bi diyiverin banaaaa
yaş 26yas sehir sat dogum kacinci cocuk boy baslangic guncel kilo yaz beni etiketle kaydedyim
Bebeğe ultrasonla her zamanki gibi bakıyor canım. Boy ölçümü falan. Sonra kan veriyorsun. Bu kadar. :) 1 haftada sonuç çıkıyor.Günaydın kızlar, ben henüz ikiliyi yaptırmadim, Dr. A sordum yaptirsan iyi olur ama burası yapmıyor dedi, normal muayeneden randevu alıp baktirabiliyormuyuz yoksa ayrı bir daldan mi randevumu gerekiyor acaba ?
Birde uzun mu sürüyor muayenesi nasıl yapıyorlar, bazılarında jinekolog bazısında ultrosn uzmanı yapıyor diye okudum çünkü
ay bu kan ilaçları için hap çok kötü yapıyormuş , şurup talep edin doktorlarınızdan bence :)Kizlar selam. Bende hastaneye geldim. Saglik ocaginda yapilan testleri dr a gostermeye. Idrar tahlili yapmiyorlarmis saglik ocaginda suan hastanede onu yaptirdim sonucunu bekliyorum. Gelmisken bebegimide gördüm.Ay çok şükür kıpır kıpırdı bu haftadan sonra demir ve kan ilaclarina başlayacağım. Bizde son durumlar böyle...
Şurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...ay bu kan ilaçları için hap çok kötü yapıyormuş , şurup talep edin doktorlarınızdan bence :)
ayy masallah annesi gozunayfin darisi bana kac aylikkken dedi haftaya allahin izniyle persembe gdecegim doktora soyler belki benimkide insallah bebegim iyidir listeyede kaydedeyim kiz oldugunu annesi ismini de kararlastirin oyle yazayim listeyedeCanım benim ki belli oldu minik bir prenses geliyor inşallah
Banada hamılelıgın ılk zmaanlarında toz vermişti sukur bısey olmadıŞurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...
Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...
Saol canım benim darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz 11+5 ken kıza benziyor dedi 12+6 yüzde yüz kız dedi bu kadar erken beklemiyorduk ama çok şükür öğrendik ismi belli değil düşünmeye başladık bakalımayy masallah annesi gozunayfin darisi bana kac aylikkken dedi haftaya allahin izniyle persembe gdecegim doktora soyler belki benimkide insallah bebegim iyidir listeyede kaydedeyim kiz oldugunu annesi ismini de kararlastirin oyle yazayim listeyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?