2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...

Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...
Canım suya atılandan mı? Eğer ondansa için rahat olsun ben içtim çok şükür bişe olmadı zaten eczacıda hamilelere verilen tek ilaç dedi güldü için rahat olsun diye ekledi

canım inşallah buradaki gibi bi mucize olur Rabbım yardımcısıı olsun inşallahh
İnşaallah inşaallah inşaallah 500 gr altında doğan bebeklerin yaşama şansı yüzde 1 miş ama şuan Ümraniye devlet hastanesinde bebişimiz orada geçtiğimiz bayram da 400 gr bebek dünyaya gelmiş ve hala yaşıyormuş büyümeye başlamış onu falan örnek göstermiş ümidinizi kaybetmeyin demiş, dua ediyoruz sizlerde aklınıza geldikçe dua edin nolur daha bebeğimize isim koyamadık ama Ebru ve bebeği diye ismen dualarınızı istiyorum

Canım suya atılandan mı? Eğer ondansa için rahat olsun ben içtim çok şükür bişe olmadı zaten eczacıda hamilelere verilen tek ilaç dedi güldü için rahat olsun diye ekledi
Yok canim ondan degil hap seklinde bildigin... azosilin hatta adi... sordum zararli degilmi dedim bu penisilin grubu birsey olmaz dedi...baska dr a mi baksam acaba? Birde gunde 3 defa verdi.

Geçmiş olsun canim... Allah sifa versin... insallah saglikla cikarsiniz hastaneden..

Kızlar merhaba 11 haftalık hamile olupta cinsiyet öğrenen varmı? Ben 4. Ayda öğrenilir diye biliyordum
Dr tecrubeside önemli bana 11 haftada kıza benizyo dedi .abimlerin bebegi bi türlü cinsiyetini göstermedi dr kemik yapısına göre erkek olabileceğini söyledi ve 19 haftada erkek olduğunu gördüler

Şurup aldim bende .. hapları zor icebiliyorum çünkü... hayirlisi artik...

Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...
Canim ben ilk hamileligim boyunca idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum da erken doguma sebep olur diye hep ilac verirdi toz olandan antibiyotik fitil igne hepsini kullandim insan tedirgin oluyor ama sukur bi sorun olmadi mecbur kullaniyoruz ilac simdide gunde 2 bulanti ilaci iciyorum Allaha emanet yavrularimiz

Hap olarak verdi bana.. ilacin adi azosilin hatta... sorduklarim hep toz kullandiklarini soyluyorlar. Ondan tedirgin oldum. Siz bu haptan kullandiniz mi?

Hap olarak verdi bana.. ilacin adi azosilin hatta... sorduklarim hep toz kullandiklarini soyluyorlar. Ondan tedirgin oldum. Siz bu haptan kullandiniz mi?
ismen hatirlayamiycam penisilin igne kullandim onu hatirliyorum icin rahat etmiyorsa bi dktra daha gorun tahlilde aklinda mi cok mu enfeksiyon miktari?

ismen hatirlayamiycam penisilin igne kullandim onu hatirliyorum icin rahat etmiyorsa bi dktra daha gorun tahlilde aklinda mi cok mu enfeksiyon miktari?
Tahlili ne yazikki cikti olarak vermiyorlar. Direk dr.a gidiyor. O yuzden ne kadar bilemiyorum. Ama sanirim çok ki gunde 3 defa hap verdi.
Bu ilacta penisilin grubundanmis. Dr um öyle dedi. Ama sanirim bir dra daha gorunmezsem icim rahat etmeyecek.

Bu durumda belli olmuyor ki canım. Farklı bir pozisyon olsa görünürdü.Sen muayenede görürdün Dr. Söylemese de olur.

Hamilelere penisilin grubu ilaclar veriliyor yine de siz nasil rahat edecekseniz oyle hareket edin ama ben de o zaman cok pimpiriklenip arastirmistim enfeksiyon da bebek icin zararli malesef mecbur kullanmistim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…