2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah maşallah pasama güldürdün vallahi

Bende ayni durumdayim... musait buldugum.her yerde uyuyorum.
Isyerinde ogle arasi.evde 9 dan sonrasini goremiyorum :) mutfaga 1 aydir girmiyorum..su bile icmiyorum.gidip

Bende ayni durumdayim... musait buldugum.her yerde uyuyorum.
Isyerinde ogle arasi.evde 9 dan sonrasini goremiyorum :) mutfaga 1 aydir girmiyorum..su bile icmiyorum.gidip
Aynen yemeği falan hep sağda solda yiyoruz iş yerinde su içmeye çalısıyorum mide bulantım az oldugu sürece

Meslektasiz galiba :)) valla bizimde sofor dio ki bikac aya sen binemezsin bu arabaya. :)) Rabbim nasip ettikten sonra hersey onemsiz tabi ❤

Azonce aralık annelerıne baktım tarama testlerınde betası 39a dusmuş yanı normale donmuş sanırım tabı onşadın haftası 14-15 sanırm
İnşallah 12 den sonra biraz rahatlarım buzdolabı evdeki baş düşmanım suan da :) görmeye bile tahammülüm yok nasıl bir tiksinme ise

3aydan sonra yavas yavas dusuyor dıye bılıyordum yanı ondan bulantımız kusmamız da hafıflıyor (benım hariç mıdem rahatsız)
Benimde midem bulanıyor kusma haftada 4-5 kez oluyor buna şükür daha ağır geçiren arkadaşlar var rabbim hepimize sağlık versin

Hanımla 2aya yakın olcak nerdeyse bebegımı goremedım doktora gorunmeme ragmen
Haftaya salı tandevum var tarama sonuclarım cıkcak nasıpse ozmaana randevu aldım
Ama ondan once ozele mı gutsem dıyorum ınsan ozluyor gormek ıstıyor

Ben de evinde buzdolabi acamayanlardanim kizlar. Hayattan sogumustum artik. Tatil icin ailemizin yanina geldik. Burda yiyebiliyorum. Baskasi yapinca rahat oluyor. Anneme yanimda goturebilecegim seyleri yaptiricam artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

canım inşallah buradaki gibi bi mucize olur Rabbım yardımcısıı olsun inşallahh

Meslektasiz galiba :)) valla bizimde sofor dio ki bikac aya sen binemezsin bu arabaya. :)) Rabbim nasip ettikten sonra hersey onemsiz tabi ❤
ben belediyede peyzaj mimarıyım. oğlum anne karnından gürültüye alışık olduğu için dışarıda hiç sorun çıkarmazdı. gürültü olunca uyurdu. doğum iznimde bunu bahane edip sürekli gezdim :)

Sen hangi şehirdesin canim nasil oluyor devlette ultrasonla bakmiyorlarmi gittiginde

Ben de ziraat muhendisiyim tarim bakanliginda :) benimde oyle olur buyuk ihtimal :)) masallah size ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…