Kizlar bende idrarda iltihap cikti. Doktor bir antibiyotik verdi. Bu durumla karşılaşan var mi? Zarari yok dedi ama içime sinmiyor kullanmak...[/QUOTE]. eğer kullanmazsan çok zararı var erken doğuma neden oluyor ben bunu bizzat yaşadım doktor ihmali yüzünden enfeksiyon yüzünden ilk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandı ve ikinci gebeliğim de üç ay boyunca hap antibiyotik kullandım ve çok şükür bebeğim sağlıklı yani ihmal etmeden kullan
Aradaşlar deli saçması gelebilir ama şu anda bebeği hissetmem mümkün mü acaba? Bugün tam bebeğin olduğu yerde damar atar gibi içten pıt pıt bi şey atıyor ara ara.. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum tabi :)
Belki de hiç değildir öyle bir şey :)
Saol canım benim darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz 11+5 ken kıza benziyor dedi 12+6 yüzde yüz kız dedi bu kadar erken beklemiyorduk ama çok şükür öğrendik ismi belli değil düşünmeye başladık bakalım
merhaba teyzeler bugün 2li test randevumuz vardı hersey normal cıktı ense kalınlığı 1.1 burun kemiği var kımıl kımıltı sıpacık bu dr cok garantici olduğu için hiçbir tahminde bulunmadı sizin tahminleriniz nelerdir acep.
Aradaşlar deli saçması gelebilir ama şu anda bebeği hissetmem mümkün mü acaba? Bugün tam bebeğin olduğu yerde damar atar gibi içten pıt pıt bi şey atıyor ara ara.. Tecrübem olmadığı için bilemiyorum tabi :)
Tahlili ne yazikki cikti olarak vermiyorlar. Direk dr.a gidiyor. O yuzden ne kadar bilemiyorum. Ama sanirim çok ki gunde 3 defa hap verdi.
Bu ilacta penisilin grubundanmis. Dr um öyle dedi. Ama sanirim bir dra daha gorunmezsem icim rahat etmeyecek.
Benimde idrar yollarımda enfeksiyon var canım. İdrar kültürüne de baktı mı eğer bakteri üreme yapıyorsa (bende yapmış maalesef) daha zor başa çıkmak. Yapmamışsa uroday gibi tekli ilaç veriyor dr, bi kere yatarken içiyorsun idrar torbanda sabaha kadar kalıyor o geçiriyor. Geçmiş olsun canım.
Yok canim ondan degil hap seklinde bildigin... azosilin hatta adi... sordum zararli degilmi dedim bu penisilin grubu birsey olmaz dedi...baska dr a mi baksam acaba? Birde gunde 3 defa verdi.
Monurol şase vermişti doktorum bana. Ben ilaç kullanmayı normalde de sevmem zaten hatta Bana da doktorum parol vs mide bulantısı için ilaçlar verdi ama içmiyorum dr a da söyledim dayandığım kadar dayanırım içmem dedim :)) ama idrar yolu enfeksiyonu ciddi bir sorun olduğu için ilaç kullanmakta fayda var. Belki senin çok fazla enfeksiyonun vardır o yuzden hap şeklinde vermiştir. Bir sor istersen monurol içebilir miyim diye.
merhaba teyzeler bugün 2li test randevumuz vardı hersey normal cıktı ense kalınlığı 1.1 burun kemiği var kımıl kımıltı sıpacık bu dr cok garantici olduğu için hiçbir tahminde bulunmadı sizin tahminleriniz nelerdir acep.
canım daha yarım saat önce iş yerimde bi abla bana kız olursa damar atması gibi olur benim öyle olmuştu dedi :) bilemiyorum ne kadar doğru tabi :) ama onun dediğine göre kız daha geç belli ediomuş kendini erkeğe göre