Günaydın anneler, ben artık çok acıkıyorum gitti o iştahsızlık zamanlarım, normalde eşimi 7 de işe gönderirim ona kahvaltı hazırlarım ama kendim yemem onunla eşim gidince bi daha uyuyıp 11-12 gibi kahvaltı edip arada bi daha bir şey yemeden akşam 6 da eşim gelene kadar yemezdim, şimdi sabah eşim kahvaltı ederken ben ona hurma meyve falan yiyerek eşlik ediyorum sonra yatıp 11 i zor ediyorum açlıktan uyanıyorum kahvaltı yapıyorum 2-3 saat sonra bi daha acıkıyorum akşam 6 da yiyorum sonra yatana kadar bi daha acıkıyorum noluyor bana ya
@Ytmz benimde duruyor bende yapmıstım ıncecık bır cızgı görmüştüm inanamayıp akşama yine yaptım ve emın olamadım kan verdim negatif cıktı hatta sonra ertesi sabah başka bır marka test alıp tekrar yaptım ve yıne cizgi cıktı sonra dedım evet hamileyim ve akşamına eşime soyleyıp baska bır hastanede kan verdim 30 küsür bir değer cıkmıştı :) birdaha da idrar testi yapmadım yanı benım testler sılık sılık cizgiler hep
Kizlar domtorumun tahmini kiz hepinize cok tesekkur ederim ayri ayri yazamadim kusuruma bakmayin bu arada herkes hamilelikte kilo alir ben 47 den 44.5 düştüm artik dayanacak gucum kalmadi her yerim agriyo
kizlar bu sayfaya bakin instagramda uyku arkadasi doodo anne karni sesi ve ninni melodisi var ayrica bebek uyaninca aglamaya baslayinca calmaya basliyor bebek uyuyana kadar bebegin sesi cikmadigi zaman geri kapaniyor uyku arkadasina emanet videolarida var izledim bebek agliyo hemen calismaya basliyo anne karni sesine sonra geri susuyor bebis benim kafama yatti harika bisey o ayicigin icerisine konuluyor cok tatli dmi ya
saol canım ventolin havayı çektim şimdi içime, günde 3-4 diyor bakalım inş faydası olur
İçtim şimdi kuzum mecbur içicem zaten, çünkü öksürük okadar fazla ki allah korusun daha beter sonuçlar doğuracak ilaç içmezsem. İnş 4-5 ay civarı çıkar dedi doktor da , inşşş
geçmiş olsun canım. bu öksürükten bende müzdaribim. 10 gündür devam ediyor soğuk alğınlığı ile başladı balgam ve geniz akıntım var. mecbur banada ilaç verdi antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama içtiğim halde düzelemediysem içmesem ne olur diye düşünüp mecbur içiyorum bende
Kızlar ikili test sonuçlarım çıktı. Telefonla aradım doktorumu gayet güzel dedi Cumartesi de kontrolüm var ve sanırım artık cinsiyetini de öğreneceğiz Darısı tüm test sonucu bekleyenlere.. Hepimiz sağlıcakla kucaklayalım yavrularımızı