2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sabredeyim diyorum esim salidan once gitmeyelim diyo zor tutuyorum kendimi

Sali gunu esimle beraber gidecegiz cinsiyet ogrenme ihtimalimiz de var sabretmeye calisiyorum. Ben de ogretmenim calisiyorken iyiydim bu kdr kurmuyordum.

valla hiç anlamam nasıl anlaşılıyor onuda bilmem. ama Allah gönlünüze göre sağlıkla versin inşallah. bana da doktor büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin olarak bir sonraki randevuda bakılacak

Gunumuz ayniymis biz de bugun 13.haftaya basladik. Haklisin stres en kotu sey aslinda. Ins sag sağlim kucagimiza alacagimiz gunler de gelir
Sen benden bir hafta büyüksün canım ben 12 bitirip 13 ün içindeyim :)
Amin amin arkadaşım merak etme miniğin bu sefer seni bırakmıcak savaşçı o kanamaya bile baş kaldırdı sana sıkı sıkı tutundu annesi herşey güzel olacak inşallah

acilden ne diyince ultrosana sokuyolar sizi merak ettim bende bi kaç gitmeye yaltendim ama hiç bişey yapmaz bakmaz dediler gitmedim
Ebe kanamayı gormedikce ciddiye almıyorlar burda iki kere kanama geçirdim pedi görmek istedi Dr bakmadan önce

Bugün bende kendimi huzursuz hissediyorum üç gündür uyku duzenim bozuldu sabah 4 de hala ayaktaydım ondanmidir kasiklarimda baski gibi bi ağrı var bundanmidir bilemedim

Günlük 7,5 saatten fazla çalıstıramaz seni iş kanununda bu şekilde erken çıkma hakkın var bi araştır istersen 8-6 benim 4 gün çalısıyorum toplu kullanıyorum
Ben o iş kanununu söylesem işten çıkmam için her türlü mobbing uygularlar kendim işi bırakayım diye. Adama yasal olarak doğuma 4 hafta kala çalışmazmışım yasakmış diyorum yasal hakların beni ilgilendirmez diyor. Üstelik ona hakkım vs diye söylemediğim halde. Ben çalışmak isterim ama yasak demek istedim gerizekalıya. Halbuki 8 hafta önceden istersem çalışmam yani

Ebe kanamayı gormedikce ciddiye almıyorlar burda iki kere kanama geçirdim pedi görmek istedi Dr bakmadan önce
gerçektende böyle seyler yapabiliyorlar ya banada dikkate almazlar bosuna gıtme dediler, benimde belim aşırı sekilde ağrıyo bazen genelde hergün ağrıyo ama bazen inanılmaz yani küçücük azcık bı iş yapmayayıım bacagıma kadar kitleniyor malesef hiç cok bel ağrısı ceken var mı ?

Cnm böyle durumlarda çalışma bakanlığına direk şikayet edeceksin kimse üstünde durmadığı için patronlar kendilerini birşey sanıyorlar işten çıkartmak hele ki gebelikten dolayı kolay değil artık biz uğraşmak stres olmak istemiyoruz o yuzden bende yeni öğrendm bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…