2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar sanirim ben bebegimin hareketlerini hissediyorum dundendir boyle cok derinden gobek deligimin alt tarafindan hafif kıpırdama hissettim ama cok zayif bi sekilde 2.hamileliğim oldugu icin erken hissedilir demislerdi

Yarın gideceğim bi daha ki randevu bir ay sonra ben nasıl dayanayım
sen aralarda devlet özel karıstırırsın hıc deme nsaıl bekleyım dıye sımdı bliyoruz senı bu sefer soylemezse ( kı soyler bi tahmın bence ) bende devletten bı randevu alıp gıderım bı hafta sonrasında falan

Sizinki yurt dışına gönderilecekmi?? Bana istersem turkiyede istersem hong-kong gönderebileceklerini ama yurt dışından birazdaha geç gelebileceğini söylediler Ben Made in turkey yazsin istedim
benimki Ankara da yapılacak bana yurtdışı hiç denmedi ankarada bakılacak dendi canım

Valla anlayıs yok kimsede herkes kafası nasıl eserse öyle davranıyo su 6 7 ay bi gecseydi rahat nefes alırdık bebislerimizle
o nefes alma devri bitti canım.
-aç bu çocuk aç
-sütün yetiyor mu
-uykusu var bunun
-yelek giydir üşür
-ooo çok kalın giydirmişsin
.
.
.
bu sözler uzayıp gidecek ne yapsan beğenmeyecekler çünküüü onlar kaaç çocuk büyütmüş tabi ki bizden iyi bilecekler

Kizlar sanirim ben bebegimin hareketlerini hissediyorum dundendir boyle cok derinden gobek deligimin alt tarafindan hafif kıpırdama hissettim ama cok zayif bi sekilde 2.hamileliğim oldugu icin erken hissedilir demislerdi
çok normal arkadaşım ikincilerde erken hissediliyor benimde başladı sanırım bende hissediyorum

Ay bide bunlar var dimi Allah büyük sabır versin bizlere valla

ben sanırım dayanamammm

Allah dayanma gücü versin de ben patlarım ya.. Şimdiden girmeyin burnumun dibine diye şaka yoluyla yolluyorum kafamdan.

Nasıl olusturuluyor öyle biseyde mi var hic bilmiyorum ki:)
her uyenın altında cıkan hamılelık haftası yazıyor ya ondan bahsedıyorum. İmza akanına eklemen ıcın tıklayın yazıyor oraya gırın, ordan kısısel bılgıler sayfasına yonlendıren bır lınk var oraya tıklayıp bıraz ortalarda hamılelık takvımı yazıyor tahmını doğum tarıhı gır ve e sondan kaydet

Sağol canım. Sana da Allah kolaylık versin. Tuvalet eğitimine keşke şimdi baslamasaydin canım senin de zor geçiyor okuyunca şaşırmıştım böyle bir döneme stresli bir olay. İnsallah oğluşun çok kolay alışır. Senin de haklı gerekçelerin vardır eminim ama sana zor olur gibi geldi.
Annemi aradım artık konuşurken dayanamadım ağladım. O da yarın gelecek ama ablama söylemiş ablam aradı geliyorum diye. Sagolsun simdi bende
anneveoglusu .!.:
canım benim ilk gebelikteki rahatlık yok evde senden bakım isteyen bir çocuk birde iş becerisi olmayan koca ile zor
üzülme bu günlerce geçecek ben kadın alıyordum ayda bir 15e çıkardım arkadaşım
Doğru söylüyorsun canım. Çok sağol.
Eminim o da bunaltıcı olur ama insan biraz da olsa hamile olduğunun bilincinde olunduğunu bilmek istiyor. Sen yine eşinin kiymetini bil canım. Cok sağol desteğin icin.

Dido44 canım olur mu neden alınayım. Haklısın. Eşimi anlamıyorum. Normalde o kadar merhametli bir adamdır ki bunu çevremizdeki herkes bilir. Ama ne Zaman hamile olsam daha hassas olması gerekirken adama birşeyler oluyor. Beni gerçekten çok üzüyor bu durum.

Tamam tesekkür ederim yaparım simdi bende

Yaa giderim gitmesine de eşim şehir dışına çıkacak bende annemlerin gideceğim orada da doktora gidemem, sonra evime geleceğim bu kez eşimle birlikte Bandırma ya geçicez hmm Bandırma da doktor bulurum ben evetttt

Sağlık ocağı bizi kabul etmiyor kızlar o kadar doluymuş ki yer yokmuş başka başka mahallelerin sağlık ocaklarına bakın dedi yer varsa alırlar dedi kızanlar olacak Emin’im ama Suriyeli dolu mahalle onlardan bize yer gelmiyor ne hastanede ne sağlık ocağında ne parklarda

Kızlar şimdi fikirlerinize ihtiyacım var. Kayıbvalidem hergün aynı saatte mutlaka arıyor. Eskiden Max. 15 güne görüştüğüm hatun hergün arar oldu . Ben anneme bile beni çok sık arama lütfen anne. Gün oluyor uyuyorum gün oluyor yok yere moral olarak düşüşte oluyorum diyorum ki hergün aramaz annem zaten. Ama kayınvalidem aman allahım, resmen bunalıyorum. Muhabbette hep aynı :nasılsın, iyiyim , siz nasılsınız gibi . Eşime dedim , aşkım imdat. İmdat bilirsen imdat! Eşim de demiş hergün arama diye. Yine arıyor. Ben eskiden nasıl davranıyorsa öyle devam etsin istiyorum, böylesi samimi gelmiyor. Zaten mesafeli bir ilişkimiz var ailecek . Ne yapabilirim bilemiyorum. Aramalarına yanıt vermeme kararı aldım , bu sefer vicdanen rahatsız oluyorum . Of ki of yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…