2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim 2 gündür kasik agrım var ama bayağı rahatsız ediyo sanki içten baskı var. Perşembe günü dr a gidecem. Sizde de oluyo mu? Büyüdüğü için bebiş olabilir diyorlarda

Kızlar benim 2 gündür kasik agrım var ama bayağı rahatsız ediyo sanki içten baskı var. Perşembe günü dr a gidecem. Sizde de oluyo mu? Büyüdüğü için bebiş olabilir diyorlarda
korkma canim.ilk oglumdayken bendede olmustu rahim buyuyor ondan kasiliyor normal canim uzat ayaklarini bolca dinlen gecmis olsun

Bende 3 gun oldu dün çok arttı ve sabahladim hic uyumadım dr ameliyattaymış başka bi doktor baktı sadece bebeğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi miyom var bende ondan olabileceğini söyledi dün azaldı bugun yok denecek kadar az ama ben afedersin 3gundur lavaboya çıkamıyorum kabızlıktan olduğunu düşünüyorum ve tabi rahim bebek artık yukarı doğru cikiyo ondanda oluyormuş

Hayirli olsun canim

o zaman hayırlı olsun bebek akrabalarını bilerek büyüyecek :)

Hayırlı olsun cnm gönlünüze göre olmasına sevindim ağız tadıyla oturun inşallah

Hayirli olsuuunn ❤❤ ankaraya gelirseniz bekleriiiz ❤

Hayırlı olsun canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Hayırlı olsun canım inşallah seveceğiniz bir şehir olur. İstediğiniz yer değildi sanırım kayseri tarafı mı istiyordunuz yanlış değilsem?

Hayırlı olsun canım.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için allah razı olsun

Evet oğlum büyürken yılda iki defa gorebildi akrabalarını hep uzaktik

Archpa Archpa Kayseri yazmadik iç Anadolu ağırlıklı idi eşimin görevi icabı boşalacak yerlerden tercih yapabilir yozgat besinci son tercihimizdi

bsebse bsebse inşallah görüşmekte nasip olur canım

Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin diye dua ettik nasip burası imiş

Biliyorsunuzdur dr lara rahatsızlığınızı anlata bildiğiniz platformlar var gecenyıl gebeligimle ilgili bir-çok soru sormuşum doktorlara sağolsun hepsi cevap vermiş bir doktor hariç ve o cevap vermeyen doktor şuan takibimi yapan doktor ne gıcık bi tesadüf

Biliyorsunuzdur dr lara rahatsızlığınızı anlata bildiğiniz platformlar var gecenyıl gebeligimle ilgili bir-çok soru sormuşum doktorlara sağolsun hepsi cevap vermiş bir doktor hariç ve o cevap vermeyen doktor şuan takibimi yapan doktor ne gıcık bi tesadüf
:))))) Ya bazı doktorlar bakmıyorlar bile öyle sitelere. Ben de doktorumu netten araştırmıştım. Başka bir şehirden yeni geldiği için çevrede pek bilen yoktu. Epey aradım taradım olumlu şeyler yazanlar olmuş. Dedim ki sizi araştırdım netten :))) Benim internette bilgim yok aslında dedi şok oldu. Nerde yoook sayın hocağğğ ben bulurum dicektim :))) Milletin doktoru instagramda fenomen bizimkilerin instagram kilitli paylaşım sayısı 5 :))

Kizlar anekete dogru cevaplayin yani doktorunuz tam belirttikten sonra cevaplayin cunku cinsiyetleri ordan bakip yaziyorum

Normalmiş canım :)

Eklentiler

• Screenshot_20180711-083758.webp
    Screenshot_20180711-083758.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 50
cibi35 cibi35 seninle ayniyiz kizlar bu arada dis doktorum gunde fircalamayi 3 kez olacagini soyledi bebegin sonralari kalsiyum ve magnezyum alacagi icin anneden dis curjkleriniz agrir saglam dislerinizde sizlar dedi fircalamaya dikkat ederseniz sorun olmaz dedi k zaman sut yogurt peyniri cok tuketin dedi

:))))) Ya bazı doktorlar bakmıyorlar bile öyle sitelere. Ben de doktorumu netten araştırmıştım. Başka bir şehirden yeni geldiği için çevrede pek bilen yoktu. Epey aradım taradım olumlu şeyler yazanlar olmuş. Dedim ki sizi araştırdım netten :))) Benim internette bilgim yok aslında dedi şok oldu. Nerde yoook sayın hocağğğ ben bulurum dicektim :))) Milletin doktoru instagramda fenomen bizimkilerin instagram kilitli paylaşım sayısı 5 :))
Cidden bazıları cins abimlerin doktoru whatsapda grup açmış tum hastalarini eklemis sohbet sikayet vss benim dr kanamam olsa aramayacakmiyim diyorum hayir acile gel bana sadece mesai saatlerinde mesaj at ben dönerim diyo 2gun sonra dönüş yapiyo yani benimki bi başka cinss

cibi35 cibi35 seninle ayniyiz kizlar bu arada dis doktorum gunde fircalamayi 3 kez olacagini soyledi bebegin sonralari kalsiyum ve magnezyum alacagi icin anneden dis curjkleriniz agrir saglam dislerinizde sizlar dedi fircalamaya dikkat ederseniz sorun olmaz dedi k zaman sut yogurt peyniri cok tuketin dedi

Evet aynıyız :)) Benim doğumlarım 20-25 gün önce oldu hep bakalım bu defa günü tutturabilecek miyim :)

Back
X