- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
güvenmediğim linki vermem ben arkadasımYok ya instagrama givenem zaten kullnmiyorum da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güvenmediğim linki vermem ben arkadasımYok ya instagrama givenem zaten kullnmiyorum da :)
yanı bı kaçı sadece sayfalarca var model40Tl iyi bakariz insaAllah birgun:)
Neden ki neyinden memnun kalmadiniz bilmiyordum ben iyi birsey diye tahmin ettimBuyuyen bsikyen uzak dur derim covugum az buyusun kendi elimle parcalicam
Cok bıyuk cocuk sureklı odasonda yatmadogı için tasıyamıyorsum ve cok yer kaplıyor .. boya yapcagımıxda kaldıramadık okadar agırNeden ki neyinden memnun kalmadiniz bilmiyordum ben iyi birsey diye tahmin ettim
Senın cınsıyet bellı oldu mu ilk cocugun mu?yanı bı kaçı sadece sayfalarca var model![]()
Kız bı alda gotelım ozamangüvenmediğim linki vermem ben arkadasımama isteyen olursa yazarım ozelden yinede
![]()
Ben 36 giyiyorum normalde. Yine 36 aldım canım. Arkadaşlarım da normal ne giyiyorsan onu al demişlerdi. Bel kısmı zaten penyeden oluyor ve ayarlanıyor. Aynı dediğin gibi dar paça. 38 denedim hatta bol geldi.KIzlar bugün hamile pantolonu aldım kendime iki tane internetten . Elime ulştı biri 40 biri 42 beden srtrec kotlardan dar paça uzun süre giyebilirim dimi 63 kiloyum 170 cm boyun var nır alda 36 38 beden giyiyorum kotlarda artık beli rahatsız ediyordu bende iki tane aldım . Sizler kaç beden aldınız . Bel kısmı çok güzel bunların
Bende ilk kez dun giydim 36aldim bende. Gercekten cok buyuk rahatlikmis :) bende 175 boy 62kiloyum su an :)KIzlar bugün hamile pantolonu aldım kendime iki tane internetten . Elime ulştı biri 40 biri 42 beden srtrec kotlardan dar paça uzun süre giyebilirim dimi 63 kiloyum 170 cm boyun var nır alda 36 38 beden giyiyorum kotlarda artık beli rahatsız ediyordu bende iki tane aldım . Sizler kaç beden aldınız . Bel kısmı çok güzel bunların
Bende kasik agrisi cok cok olmuyor daha cok ayaga kalkarken veya arabaya inip binerken ani kramp gibi kisa sureli agrilar oluyorBu haftalarda kasık agrısı,su gibi akıntı yaşayanlar var mı
Ben Duru'yu beğendim. :) Sağlıkla gelsin inşallah.Salı günü 2 li test var .isim olarak erkek özcan kız olarak da Jülide duru Hilâl arasında kaldım sizce ne olabilir. 3 den hangisi güzel
Bencede duru :)Salı günü 2 li test var .isim olarak erkek özcan kız olarak da Jülide duru Hilâl arasında kaldım sizce ne olabilir. 3 den hangisi güzel
Ben çok memnunum kızım 11 aylıkken odasında yatmaya başladı rahat geniş uyudu şimdi ona baza aldık kardeşi yatacak =)Cok bıyuk cocuk sureklı odasonda yatmadogı için tasıyamıyorsum ve cok yer kaplıyor .. boya yapcagımıxda kaldıramadık okadar agır
Bende duru ve Hilâl arasındayim ama Jülide çokmu ağır kardeşim istiyor kiramiyorumBen Duru'yu beğendim. :) Sağlıkla gelsin inşallah.
Büyük olmasi daha iyi bebek odamiz genişBen çok memnunum kızım 11 aylıkken odasında yatmaya başladı rahat geniş uyudu şimdi ona baza aldık kardeşi yatacak =)
buyuk olmasi saha guzel bizim bebek odasi geniş dolu dolu olur oda tek sikintisi buyuk olmasi ise işime gelir. İlginiz icin tesekurlerCok bıyuk cocuk sureklı odasonda yatmadogı için tasıyamıyorsum ve cok yer kaplıyor .. boya yapcagımıxda kaldıramadık okadar agır
Evet bana da ağır geldi. Geriye kalanlardan da Duru daha hoş.Bende duru ve Hilâl arasındayim ama Jülide çokmu ağır kardeşim istiyor kiramiyorum(