2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Alainlar yani almayindeme sakin

Yok 2si ayni boyut degil :) sut sagmayi ohtiyac halinde dogumdan sonra almayi dusunuyorum

Ebebegin sayfasindan mi sehrinizdeki magazasondan mi alicaksin? Indirim olunca soyle kiz

Sayfa intagramdan mi?

büyüyen beşik daha mantikli degilmi ileride oda genç odasina dönecek sonuçta bu üç parça 7000 yatagi halisi perdesi yok

büyüyen beşik daha mantikli degilmi ileride oda genç odasina dönecek sonuçta bu üç parça 7000 yatagi halisi perdesi yok
7000 mi ? cok cok cok fazla burda 7000 8000 bıne klasık en agırdan yatak odası alınır. Bence çilekten onlıne sayfasına falan da bakabilrsinizz , guvenilir yerlerde var 7000 haybe bı odaya alacagınıza kalan paralarla herseyı alabılırsınız , emin olun sırf sehır ısmı yuzunden kadar vermeye gerek yok.Yani ben vermezdim

80 liraya gelmişti bize ama tabi dediğin gibi dolar uçtuğu için şuan çok pahalı olmuştur

80 liraya gelmişti bize ama tabi dediğin gibi dolar uçtuğu için şuan çok pahalı olmuştur
canım suan modelıne gore 110-125 arası geliyor en populer sayfa benım baktıgım buyuk ıhtımal orasıdır, yanı 10-20 tl için en azından bi sorun cıkarsa fln dıye türkiye içi ben ilk bakarken gordugumde bunları 85-95 arası fln gelıyordu

Meltemde cnm bu bebek odasi burada öyle fiyatlar suntalar falan birazdaha uygun ama bu lake oldugu icin fiyat bu mecburuz kalitesi güzel ama

Evet agrim da var canım gargara,ihlamur,tavuk suyu corba...bunca ugrasima iyilesmem lazım ayip yani

Evet agrim da var canım gargara,ihlamur,tavuk suyu corba...bunca ugrasima iyilesmem lazım ayip yani
ama parol içebilirsin canım bende hastayken son gun ogrendım gelin dedi parol iç diye 1 tane içtim o bile ateşimi biraz düşürdü ağrımı dindirmişti.Doktorum istersen hergün içebilirsin günde 2 tane dedi hanı bı sıkıntı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…