Kızlar bikaç haftadır öyle çok unutkanlık yaşamaya başladım ki. Anahtarla büyük sorunum var geçen gün kapıda kaldım çilingir çağırdım. Bu konularda çok dikkatli biriydim aslında. Var mı böyle unutkanlık yaşayan?
Ay ayni bn neleri unutmaya basladim anlatamam allah yardimcimiz olsun gecen bende anahtari unuttum esim geldi oyle kurtuldum yoksa allah biliyo ocagi unuttugum bile oluyo hic yapmazdim boyle seyler bnde
Ay ayni bn neleri unutmaya basladim anlatamam allah yardimcimiz olsun gecen bende anahtari unuttum esim geldi oyle kurtuldum yoksa allah biliyo ocagi unuttugum bile oluyo hic yapmazdim boyle seyler bnde
Valla folik asitten beri hic bir takviye ilac yazilmadi doktorumla gittigimde konusacagim bu sefer gercekten bu unutkanlik yuzunden psikolojim de bozuldu
Valla folik asitten beri hic bir takviye ilac yazilmadi doktorumla gittigimde konusacagim bu sefer gercekten bu unutkanlik yuzunden psikolojim de bozuldu
B12 vitamini düşük çıkan var mı? Benim yıllardır B12 seviyem yerlerde bir türlü toparlayamadık.. Yine 142 çıkmış, hastane referans aralığı min. 192.. Hamileliğinde düşük olup da herhangi bir takviye kullanan var mı?
Ben de tüp bebek ile hamile kaldım,doktorum 20. Haftaya kadar hibor (clexane muadili) kullanacağımı hatta yaşım ileri olduğundan dolayı (39) 9 ayın tamamında da kullanma durumum olabileceğini söyledi. Tüp bebeklerde genel prosedür müdür bilmiyorum ama içini rahatlatmak için söyledim. Ben tedavimi yapan doktora çok güveniyorum.