Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIzlar bugün hamile pantolonu aldım kendime iki tane internetten . Elime ulştı biri 40 biri 42 beden srtrec kotlardan dar paça uzun süre giyebilirim dimi 63 kiloyum 170 cm boyun var nır alda 36 38 beden giyiyorum kotlarda artık beli rahatsız ediyordu bende iki tane aldım . Sizler kaç beden aldınız . Bel kısmı çok güzel bunların
KIzlar bugün hamile pantolonu aldım kendime iki tane internetten . Elime ulştı biri 40 biri 42 beden srtrec kotlardan dar paça uzun süre giyebilirim dimi 63 kiloyum 170 cm boyun var nır alda 36 38 beden giyiyorum kotlarda artık beli rahatsız ediyordu bende iki tane aldım . Sizler kaç beden aldınız . Bel kısmı çok güzel bunların
Ben 36 giyiyorum normalde. Yine 36 aldım canım. Arkadaşlarım da normal ne giyiyorsan onu al demişlerdi. Bel kısmı zaten penyeden oluyor ve ayarlanıyor. Aynı dediğin gibi dar paça. 38 denedim hatta bol geldi. Boyum 176, kilom 54 şu an.
Bizde bu gece yola cikiyoruz. Yarin sabah insallah oteldeyiz ❤ cok sicak saatlerde dusarda kalmamak havuza girmemek her deniz sonrasi alt bikiniyi degistirmek disinda sizlerin doktorlarinizin onerdigi veya yasakladigi seyler var mi ?