2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
25 Temmuza randevu aldım. O gün doğum günüm çok pis duygu sömürüsü yapıp öğrenicem inşallah
Aynı gün doğmuşuz bebişlerin doğumuda aynı olabilirmiş ama benim sezeryan inşallah gönlündeki neyse o olur cinsiyet sana da hediye olur

25 Temmuza randevu aldım. O gün doğum günüm çok pis duygu sömürüsü yapıp öğrenicem inşallah
bende 20 sınde gidicem daha fazla dayanamıcam sanırım ondan sonrakı haftada işte cok yogun vakıt bulamam kesın ondan ben bu hafta paşa paşa gıdıcem bi yerde okumustum cınsıyet ıcın 14.haftadan sonra net gözukuyor yazıyordu tabı bebıs gosterırse

Herkeze merhaba arkadaşlar kadin dogumcunuz nasil sizlerinde yorumunu düşüncesini almak isterim
Açikcasi ben bizimkinden çok memnunum özelde muane oluyoruz oraya gittigimiz zaman ilgi alaka çok güzel hatta çok samimi şakaci cana yakin sanki 50 yildir tanişiyoruz ama bir sonuç çikacagi zaman şu gün şu saatte arayin diyor (ikili tarama testinde oldu bu ) saatinden önce aradim sekreter konuşuyor altidan sonra ara diye o sirada doktor geldi sanirsam hocam bu sonuclar nasil dedi iyi dedi okadar banada sonuclarin iyiymiş dedi sekreteri herhangi bir konuşma yok açiklama yok birkerede agridan dolayi gittik cuma gunu ikili tarama testi yapildi pazartesi hem saglikocagindaki sonuçlari hemde bebegi görmek istedim agrimda vardi kasiklarda 10gün geçmedigi için herhangi bir ücret alamadigi için bizi saat 18:30kadar bekletti sabahtan aksama kadar yani kusbakmayin biraz uzun oldu ama yorumlariniz için şimdiden teşekkürler

Bu defa tutmadı günler desene sen acele benden de sabırsız çıktın

Bende öğrenir gibi olup öğrenemeyenlerdenim iki ayrı doktor iki ayrı şey söyledi meraktan ölücem

Benim k.doğumcu hiiç bakmadı bile bırak yorumu.. Radyoloji bacak arasına bakıp sırıttı sorduk ben bilmem dedi Ne bakıyorsun o zaman diyesim geldi de ikili testin stresi vardı uyussluk etmeyeyim dedim

bize de 10.hafta erkek gibi dediler 12. haftada pipiyi ayrı kordonu ayrı gösterdiler

eşim kız istiyordu ama sağlıklı olsun yeter ki :)

C

anim peki kendin tahmin ediyomusun kiz yada erkek oldugunu o kadar cok arastirma yaptimki bakalim benim belirtiler hangisine uyucak
valla aynı arastırmaları bende yaptım yok gobek kılı yok bıcağa oturursan erkek makasa oturursan kız , cin takvımı rus takvımı , yüzük falı sadece bir kere rastgele kelebeğim dedim o zaman bı ıcıme kız dpgdu ama asırı karısık suan hıslerım ruyamda da bı kız bı erkek goruyorum karman corman D: 14+1 de gıdıcem doktora 11+1 de brşey soylemedı

Karnini bi guzel doyur uzerine tatli biseyler ye bebis kipir kipir oynarken elbet gorur doktor ac gidince uyuyorlar minnaklar

Kizlar ben 11 +4 ikili test icin gitdim dr ense kalinligini zor olctu bebegim oyle tembel oyle tembelki dr durtdukce uyanup kolunu bacagini 2-3saniyelik kaldirip tekrar uyuyodu oksuruyorum uyaniyo trkrar uykuyaaaa kizlar boyle uykucu olmasi normalmi kalbi falan masAllah guzel atiyodu ense kalinligida 1.3 tu.

Karnini bi guzel doyur uzerine tatli biseyler ye bebis kipir kipir oynarken elbet gorur doktor ac gidince uyuyorlar minnaklar
karnım benım su son gunlerde 2.trimestere geçtiğimiz zamanlarda yanı asırı cabuk dehset verıcı sekılde acıkmaya basladı artık evden ıse bıseyler getırmeyı dusunuyorum öğle yemegınden sonra saat 3 oldu nasıl fenayım dün 2 saat aclık krızıne gırdım tostcu da telefonu acmayınca ac kaldım resmen D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…