2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mesaj atalım e bebeğe kampanya yapsın yararlanalım biz de :)

kaderdaşım canım hemşom benimde biyük oğlumun adı Yaşar Alper
bunada hala düşünüyoruz bakaım adıyla yasaşın oğluşlarımız sağlıklı ve hayırlı evladlar olsunlar inşallah

canım Mila'nın anlamı nedir? erkek ismi düşünüyordun merak ettim belki bize uyar
kızlara seçenek daha çok.

İyi tatiller arkadaşım senin bebişin cinsiyeti belli olmadı mı

Dekoltem fena. Yüzüm idare eder.
Saçlarım bembeyaz. Survıvor da gibiyim. Kuaför salonunun yanından geçerken kedi gibiyim
saç beyazlamasından bende muzdaribim offf gebelikte bakımlı olmak ne zor
şu ünlüler hamile iken boyatıyor saçlarını onları hiç beyaz saçla görmüyoruz

Kizlar bu arada bu gogus ucunda sarimsi sarimsi icten gelip parca gibi duran sey var mi sizde de kolostrum mu bu
canım süt honmanlarin çalışmaya başlamış ama elleme banyoda yıka veya ılık bezle sil gider göğüslerle fazla oynama rahim kaslarını harekete geçiyor diye biliyorum

Hayırlı aksamlar hanımlar
Dolaptan su içiyormusunuz bılmıyorum ama cok dıkkat edın bogazım cok sis ,agrıyor ve burnum akıyor cok fena hasta oldum bu sucaklarda

Sorma arkadaşım bende aynı durumdayım...boğazım berbat...burnum tıkalı...ne yapsak acaba...bitki çayı falan...sen ne yaptın

çok geçmiş olsun arkadaşlar vallahi soğuk su içiyorum ve bende hasta olmaktan çok korkuyorum

Ben de çok üşeniyorum. İlkinde hiç böyle değildim

Günaydın kızlar ben sabah sekiz gibi kahvaltı ettiğimde hala ne yersem geri geliyor. 16. Haftaya gitcez iki gün sonra normal mi ki

hala mide bulantısı çok zor yaa allah kuvvet versin benim 12. hafta sonunda azaldı şimdi çok ender oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…