2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

ben 11 aylık evli iken memleketten ayrıldım. 13 yıldır uzaktayım gerçekten anneden babadan uzak olmak çok zor. Allah onları başımızdan etsik etmesin

Benim annem 1 saat uzağımdaydı şimdi 8 saat uzağıma taşındı iş dolayısı ile : ( hem de ona en çok ihtiyacım olan zamanda çok uzakta..

benim annemler burda 17 saat uzakta yeni göre yerimizde 5-6 saate düşecek inşallah artık daha sık gider ve geliriz

Valla canım belirli bir aydan sonra millet çatır çutur boyatıyor bebeklerde sağlıklı maşallah. Doktora danış en azından bitkisel boya ile boyatırsın

haklısın canım eşim yıllardan sonra tüp bebek sonrası doğal yolla bu bebişi bulunca görmüşte inanamamış modunda aklı çıkıyor bana ve bebege birşey olacak diye

Bende kızımda dedıgın emzıgı aldım gec vermeme ragmen emmeye calıstı ama ben vermedım sonrasında almak ustersenız bıme gelıyor emzık 3.5Tl bıberon 7Rl idi galıba sudan ucuz
benim tercihim yinede bi anne bebek magazasından temin etmek :) İnşallah bellı olursa yazacagımm :) :)

vazelın kullanma arkadasım bence bunu okudum derı gozeneklerını kapatıyormus, ama zeytınyagı mukemmel olur, yada hındıstan cevızı yagı kakao yagı onerenlerde var kremlerde var elbette sec begen al bol su ıcıp duzenlı kılo alınması lazım ayrıyetten herseyden once vucut yatkınsa catlıyor ımısss malesef

Gunaydin kizlar bugun de cinsiyet ogrenecek arkadaslar var hayirli haberler alirsiniz insallah ,ben hala net ogrenemeyenlerdenim randevum pazartesi ama ben erkege alistirdim kendimi kiz derse baya sasarim
deme ihtimalı yüksek canım benım gelınede ilk erkek dediler sonra kı kontrolde kız oldu erken demıs sanada anladıgım kadarıyla haftana bakarak o yuzden herseyı bekle

Gunaydin kizlar bugun de cinsiyet ogrenecek arkadaslar var hayirli haberler alirsiniz insallah ,ben hala net ogrenemeyenlerdenim randevum pazartesi ama ben erkege alistirdim kendimi kiz derse baya sasarim
günaydın canım kaçıncı haftandasın şuan . inşallah öğrenirsin bende daha tam net öğrenemeyenlerdenim.

deme ihtimalı yüksek canım benım gelınede ilk erkek dediler sonra kı kontrolde kız oldu erken demıs sanada anladıgım kadarıyla haftana bakarak o yuzden herseyı bekle
bana da ilk erkek dedi 11+5 de kıza daha cok benziyor dedi bacak arası bomboştu.Ama cinsiyet zaten 12 den sonra genelde netleşiyor bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum sırf merakımdan :) 14. haftanın içinde olucam herhalde belli olur

Yaa grupta degisenler oldu evet ama ben kendim de erkek gibi hissediyorum 10+5de tahmin etmisti doktor saglikli hayirli evlat olsun da cinsiyet onemli degil bizimki merak iste seninki bugum belli olur sanirim bence seninki de erkek :)

Kizlar guguslerii hala agriyan ve gittikce buyuyen var mi benim her geçen gün daha da agriyip buyuyorlar ya geceleri agriyla uyaniyorum

Bana da ilk erkek dedi çıkıntı var dedi baktım evet çıkıntı var ama dik değil paralel. Eşime de dedim ki bak bu kız çıkıntı paralel dedim yok erkek dedi. 14 haftalıkken gittik hiç çıkıntı falan yoktu eşim şok oldu çok emindi kendinden :)))

Yaa grupta degisenler oldu evet ama ben kendim de erkek gibi hissediyorum 10+5de tahmin etmisti doktor saglikli hayirli evlat olsun da cinsiyet onemli degil bizimki merak iste seninki bugum belli olur sanirim bence seninki de erkek :)
bende ilk öyle hissediyordum ama suan nötrüm öyle böyle değil

bnmkide kendini kıza şartlamaya çalısıyor suanda :) ilk başka kesin erkek kesin erkek die geziyordu şimdi evlat bu cinsiyet ayrımı olmaz tabiki diyor:) pembe şeylere bakıyoruz beraber alışmaya başladık baya baya.Ama dr hiç net konusmadı çok değişken haftalar bunlar diye erkek derse ne düşünür ne yapar merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…