2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
tam 14 haaftan dolduktan sonra gıt yıne canım sen 14-16 arası cınsıyet tahmını ıcın uygun zamanmıs

Merin 14 yasında bu sene liseye başlıyacak ama şöyle söyliyim onlar bu ismi isimlerinin başı olduğu için koydular meral ve inan =merin aren ismide cokk güzel bolluk bereket anlamındaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam gecen sene arkadaşım hamile iken aren ve arel arasında gidip geliyordu

Meraktan çatlıcam ya tatile gidicem hem dr la da konusucam şu deniz havuz meselesini gitmişken belki söyler diye umut ediyorum:)
canım bana doktorum havuza girmeni önermem dedi. deniz olabilir sabah ve akşam saatlerinde dedi. öğlen sıcağında değilmiş ve çok güneşte kalmamı istemedi. bende geçen hafta tatildeydim. bende 2 kere denize girdim oda 5'er dakika :) hiç canım istemedi.

hadi ya genelde havuz için öyle diyorlar snrm.Bende biraz tedirginim ama sık mayo değiştirerek çözebilirmiyim diye düşünüyorum bakalım konusucam dr umla ne diyecek

Vazelin tavsiye etmem petrol türevi bir ürün sonuçta. Zeytinyağı çok sağlıklı banyo sonrası kızımın karnına masaj yapardık rahatlatıyor ve cildi besliyor ama çatlaklar için fikrim yok canım. Bundan başka kakao yağı ve badem yağını da duydum. Badem yağı tüylenme yapabiliyormuş

Kızlar siz gebelik haftanızı adet tarihine göre mi hesaplıyosunuz yoksa doktorun söylediğine göre mi?

Kizlar guguslerii hala agriyan ve gittikce buyuyen var mi benim her geçen gün daha da agriyip buyuyorlar ya geceleri agriyla uyaniyorum
Büyüme oldu biraz da hassasiyet oluşuyor dokununca acıyor ama çok da ellememek lazım , üzerine yatmamaya çalış canım.
kız bebek bekleyen annelerin göğüsleri daha da büyüyor çevremde hep öyle farkettim ne kadar doğru bilmiyorum...

Kızlar siz gebelik haftanızı adet tarihine göre mi hesaplıyosunuz yoksa doktorun söylediğine göre mi?
Gebelik takvimi adet tarihine göre hesaplanıyor. Yani düzenli bir adetiniz varsa tabi. Eğerki 35-40 günden fazla sürüyorsa periyot, yumurtlama geç olduğu için doktor tarihi öteleyebiliyor.
Ultrasonda bebek 1-2 hafta önde çıkabiliyor bu da hiç sorun değil benim de hep 1 hafta önde gider.Çünkü genetik olarak anne-baba uzun boylu iriyiz yani . Ama takvimimi değiştirmedim

Benim doktora göre 1 2 hafta geri de adet tarihine göre 15 haftalık olmam lazım

oo sizin merin büyükmüş:) ismini seviyor muu peki küçük hanım. memenun muu? o isimle yaşayan birisinden hislerini öğrenmeyi çok isterim.

aren çöldeki en parlak kum tanesi demek. bir de ağaç cinsi peyzaj mimarı olduğum için 2. anlamı nedeniyle tercih ettik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…