2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hosgeldin canimliste sorumlusu benim oncelikle yas sehir sat dogum cinsiyet kacinci bebek boy baslangic kilon mayis haziran ve temmuz kilon canim bu kadarcikkk
Hoşbuldukkk canım
Yaşım 22, şehir Bursa, sat 13.04.2018 Doğum 17.01.2019 ilk bebiş cinsiyet kız başlangıç kilom 75 mayıs ve haziranı hatırlamıyorum :( şuan 77.1 boyum 168 bebek boyu en son 12+4 de 6.20 idi

Eskişehirden kimse varmi hanimlar varsa hangi hastane ve hangi dr tavsiye edersiniz ben bilecikte devlete gidiyorum 6 aya kadar burda devam edip sonra ozele gecmeyi düşünüyorum da tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım benim doktorum Eskişehir Acıbademde Özlem Özgür Gürsoy. Ben memnunum doktorumdan. Başka arkadaşlarımdan da giden oldu onlar da memnunlardı. Tavsiye ederim.

Kiz oo bebek ne güzel benimkide titretse beni :KK48::KK71::KK70:
Yaaa gerçekten bebiş midir ki ben de öyle düşünüyordum ama ne zaman baksam titriyor sonra herhalde değil diye düşündüm :) çok mu hareketlendi acaba ay inşallah öyledir canım seninki de titretiyordur sen hissetmiyorsun herhalde daha

Ay o zaman biz gene İstanbul’a şükredelim ya en azından daha çok devlet hastanesi alternatifimiz var mesela ben 3 tane devlet hastanesine de yakın sayılırım bakıyorum birinde yer yoksa diğerinden alıyorum maksimum bir hafta beklediğim olmuştur hatta çoğu zaman bugün alıp yarın giderim

Aynen öyle sağlık konusunda hiçbir şehir istanbul'un eline su dökemez. Yaklaşık 2 aydır devlet hastanesinden randevu bakıyorum yok yok yok. Gece 12'de bakıyorum yine yok. 182 'yi arıyorum yine yok anlamadım kime veriliyor bu randevular.Ya da hastanede şuan doktor sayısı az olduğu için kapatmış da olabilirler direkt gidip öğrenmem gerek. Ama çok yakın olmadığı için yakın olan özeli tercih ediyorum ben de. Kütahya'dayım bu arada. Zaten 1 tane devlet hastanesi var merkezde o da kime yetecek yetmiyor işte . Çok doluyum bu konuda :(( . İstanbul'un gözünü seveyim bulamazsan olmadı başka ilçelere bakarsın ulaşım sorunu da yok heryere sık sık araç var. Annemler istanbul'da artık gidince değerlendiririm bol bol napalım :)

Yaaa gerçekten bebiş midir ki ben de öyle düşünüyordum ama ne zaman baksam titriyor sonra herhalde değil diye düşündüm :) çok mu hareketlendi acaba ay inşallah öyledir canım seninki de titretiyordur sen hissetmiyorsun herhalde daha
Yok kuzum bizim bebiş ne titretiyor ne hissettiriyor :110: teyzem sürekli sorar hissetmiyormusun diye ben sen kadarken etim bir segirderdi diye oradan biliyorum :KK70: maşallah bebişine sana haber gönderiyor

Muayene ücreti ne kadar acaba
Canım sgk ve özel sigorta farkları değişiyor sanırım. Ben özel sigortadan giriş yapıyorum katkı payım %10 oluyor. Sgk lı olunca katkı payı kaç bilmiyorum. En iyisi telefonla arayıp sor fiyatlamadan net bilgi veriyorlar.

Kızlar bişey soracağım, ben her kusma olayından sonra benekleniyorum.. Yüzümde kan oturmuş gibi ince ince noktalar çıkıyor. İnternetten baktığımda basınçtan dolayı kılcal damar çatlamaları diyor ama endişe etmiyor da değilim.. göz kapaklarımda bile var.. bi kaç güne kendiliğinden geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Örnek olması için fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın görüntü kirliği için :KK43:
Çok çok geçmiş olsun bende çok kustum ama ilkkez görüyorum böyle birşey bir doktor bu haldeyken gitsene ciddi birşey olabilir bu hiç kılcaldamar çatlamasina falan benzemiyor acaba alerjik bi durum falanmı​

Yok kuzum bizim bebiş ne titretiyor ne hissettiriyor :110: teyzem sürekli sorar hissetmiyormusun diye ben sen kadarken etim bir segirderdi diye oradan biliyorum :KK70: maşallah bebişine sana haber gönderiyor
Olsun canım sağlıklı olsunlar da çok da önemli değil daha çok hissedeceğiz ne de olsa bebişlerimizi

Aynen öyle sağlık konusunda hiçbir şehir istanbul'un eline su dökemez. Yaklaşık 2 aydır devlet hastanesinden randevu bakıyorum yok yok yok. Gece 12'de bakıyorum yine yok. 182 'yi arıyorum yine yok anlamadım kime veriliyor bu randevular.Ya da hastanede şuan doktor sayısı az olduğu için kapatmış da olabilirler direkt gidip öğrenmem gerek. Ama çok yakın olmadığı için yakın olan özeli tercih ediyorum ben de. Kütahya'dayım bu arada. Zaten 1 tane devlet hastanesi var merkezde o da kime yetecek yetmiyor işte . Çok doluyum bu konuda :KK43:( . İstanbul'un gözünü seveyim bulamazsan olmadı başka ilçelere bakarsın ulaşım sorunu da yok heryere sık sık araç var. Annemler istanbul'da artık gidince değerlendiririm bol bol napalım :)
Allah yardımcınız olsun valla sürekli özele de para yetiremem bi sürü para tuzağı gibi hissediyorum sırf özele eşimde girebilsin görebilsin diye gidiyorum devlette eşimi almıyorlar içeri o da merak ediyor bebişi kızıyor tek başına yapmadı ya bu kadın bu bebeği bende babasıyım bende geleceğim diye kavga etti bi gün daha da götürmüyorum onu yanımda :))

Kızlar bişey soracağım, ben her kusma olayından sonra benekleniyorum.. Yüzümde kan oturmuş gibi ince ince noktalar çıkıyor. İnternetten baktığımda basınçtan dolayı kılcal damar çatlamaları diyor ama endişe etmiyor da değilim.. göz kapaklarımda bile var.. bi kaç güne kendiliğinden geçiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Örnek olması için fotoğraf ekliyorum kusura bakmayın görüntü kirliği için :KK43:
Cok kustum ama.olmadi canim.bende... :işsiz:

Allah yardımcınız olsun valla sürekli özele de para yetiremem bi sürü para tuzağı gibi hissediyorum sırf özele eşimde girebilsin görebilsin diye gidiyorum devlette eşimi almıyorlar içeri o da merak ediyor bebişi kızıyor tek başına yapmadı ya bu kadın bu bebeği bende babasıyım bende geleceğim diye kavga etti bi gün daha da götürmüyorum onu yanımda :))
Ne saçma sapan ya.. sığ düşünceli insanlar yüzünden iyice arap kültürünü benimser olduk. Adamın bebeği görecek tabii kime ne sanki devletin hastanesi kendi tapulu malları istedikleri gibi at koşturuyorlar kendi kendilerine kurallar belirliyorlar. Benim eşim de razı gelmez asla. Biz de özele gidiyoruz evet ücretli ama en temizi mis gibi. Özel muamele görmeye gerek yok en azından insan gibi davranıyorlar yani olması gerektiği gibi..

Bize herhangi bir numara vermediler oraya gittigin zaman ilgi güzel ama kapidan çiktigin an hiç bir bağlantin kalmiyor eşimi ikna edebilirsem erkek doktora degiştirmeyi düşündüm şuan

Bugün bi akrabamızla görüştük. O da gebelik takibine hem Deva hanıma hem de Babür Kaleli' ye gidiyor. Deva hanımın aşırı yoğunluğundan ve dünki randevusunda sadece 3 dakikada bakıp göndermesinden bahsetti. O da artık durumdan hoşnut değilmiş, ben de Yunus beye geçebilirim diyodu.
Bak bakalım, ikna edebilirsen değiştirirsin yoksa Deva hanım da kötü değil.

Yaa kullanan birinden yorum almak çok güzel olduu ilk bastan avent alıyorum o zaman :KK200:
ne demek canım :KK200: zaman yaklaşınca yine konuşuruz inş da, koşacak özetlerim. 1-2 ay sonra karışık yağ kullanıcam göğsüme ve karnıma, 7. Ayda e vitamini kapsülü kırıp göğüs ucuma sürcem, Doğum sonrası da emzirdikten sonra bi emzirmede karbonatlı su, diğerinde lansinoh. Günde bi kere kapsül. Her defasında avent kalkanı koycam ki hem nemli kalsın hem atlete sürtmesin. Ben bunların çok faydasını gördüm kızlar, tavsiye ederim :KK25:

Back
X