Günaydın kızlar
Bizimde randevumuz dündü ayrıntılı ultrason için gün aldık 27 ağustos dedi 4 lü testide yapalım dedi onun içinde kan verdim haftaya çıkacak sonucu
4 lü test 80 ayrıntılı ultrason 150 tl dedi
Hızlı kilo alıyormuşum patates makarna pilav fazla meyve kesiyoruz dedi oğlum 17 cm 200gr olmuş
17+1 çıktı haftasıyla uyumlu dedi
Bebegin eşi rahim ağzından yukarı doğru cıkmaya baslamış çok fazla kıpırdama 40 dkdan fazla ayakta kalma dedi
Bizde haberler böyle hepimiz hayırlı haberlerle inşallah :)
Günaydın kızlar
Bizimde randevumuz dündü ayrıntılı ultrason için gün aldık 27 ağustos dedi 4 lü testide yapalım dedi onun içinde kan verdim haftaya çıkacak sonucu
Hızlı kilo alıyormuşum patates makarna pilav fazla meyve kesiyoruz dedi oğlum 17 cm 200gr olmuş
Bebegin eşi rahim ağzından yukarı doğru cıkmaya baslamış çok fazla kıpırdama 40 dkdan fazla ayakta kalma dedi
Merhaba arkadaşlar benim ve doktorların tatillerinden dolayı farklı farklı doktorlara gitmek zorunda kaldım bana kan ilacı başlandı ama eleviti bıraktırıp başka vitamin verilmedi burada okumuştum eleviti vb bıraktırıp başka şeyler başlayanları balık yağı kullananları ben elevit kullanıyorum birde kan hapı elevit belli bir zamandan sonra yetmiyormuydu?
31 temmuzda gebe izlem var saglıkocagında ben hıc tartılmadım ilk gunden beri zayıf oldugum ıcın gerek duymadım kilo almak ıstedıgımden. O gün yazablrm ancak bırdaha kı lıste guncellemede girersin:) bakalım kac kılocuk almısım@Ytmz
Karaciğerimde sorun var canım onun için kan veriyorum karaciğer buyumesi yaşıyorum bi önceki gebeliğimde de buyume sorunu yaşadım gebeliğim sonlanınca karaciğerim de kendiliğinden küçülüyor değişik bişiymiş ondan kan veriyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım kızın aramızda 1 gün var bayada büyüdüler artık keain diyor drlar sağlıkla gelsin prensesiniz Papatyalardaguzel
canım hayırlı olsun kızın
Günaydın kızlar
vallahi özleniyor benimde 28 gün olacak arada düştüm diye gittim ama dr öyle ayrıntılı bakmadı bir kalp atışı var korma dedi 2-3 dk sürdü çünkü araya sıkıştırmıştı bizi