Toz olanından kullanmıştım ben ishal yapıyor evet genelde kabızlık tedavisi için kullanılıyor şayet krampların için verildi işe kanıtlanmış bir faydası malesef yokmuş bir dr öyle demişti
Magvital toz, evet. Ama kramplarıma iyi geldi diyebilirim. Sabahları karnım bi trafımda toplanıp sertleşiyordu, 2 sabahtır olmuyor. Gene de bugün doktorumu bi arayayım.
SSevimlipanduf
canim ben geçen gittim tok karnaydim onlar sormadi bende hic demedim tahlilleri yaptilar acaba sonuclar yanlis mi cikar benim ikili test için di ayy korktum bi an
Canım yok yok ikili test için değil, benim karaciğer buyumesi sorunum var gebeliğimde karaciğerim büyüyor diğer gebeliğimde ortaya çıktı gebelik sonlanınca karaciğerim kendiliğinden küçülüyor karaciğer için aç gitmem gerekiyor
Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle???
Ben iki gebeliğimde de kullandım kramplar için evet bağırsakları güzel çalıştırıyor ama bulantı yapmamıştı suda eriyenlerden kullanmıştım ve gece yatmadan önce alırsan çok iyi oluyor hem bulantım olmadı hemde gebelik kabızlığı yaşamadım her sabah düzenli çıkıyorsun wc ye Benim kramplarım çok fazlaydı bazen sabah akşam bile kullandım ve benim kramplarımı azalttı
Yani benim zaten çok kabızlıkla ilgili bi problemim yoktu, hiçbi zaman da olmadı. Hamilelik dönemimde sadece bazen 2 günde tuvalete çıktığım olurdu bi kaç kere oldu o da. Şimdi daha da çok çalıştırdı
Bulantım dün migrenim tutmuştu ondan sanırım, bi daha bulanmadı çünkü.
Evet, benim de kramplarıma iyi geldi. Ben yatmadan önce de değil; günde 3 tane içiyorum düşün!
12. Haftada özeldeki doktorum kıza benziyor dedi ama hemen cümlesini değiştirdi sonra bu haftalarda hepsi kıza benziyor zaten falan dedi çok kaale almadım desem de kız diye çıktı ya bi kere ağzından şimdi erkek dese hayır ya erkek değildir bi daha bakın derim :)))
bu ürün karbonat ve oksit formda, emilimi düşük olduğu için biraz yüksek doz içeriyor. günde 3 kere de bana çok fazla geldi. muhakkak doktor daha iyi bilir ama eşimin migren sorunundan kaynaklı magnezyum konusunu biraz okumuştum. önerilen sitrat form, gece yatarken ve 200-400 mg şeklinde. biz ikimiz de bu şekilde kullanıyoruz, hem çok güzel uyutuyor hem kramp ve ağrıları engelliyor.
Kızceler bugün kontrolüm vardı yazlıktayız buranın devlet hastanesine gittim cokkk tatlı bir dr denk geldim cok güzel ilgilendi bebiş 17 cm 180g olmuş oğluşum herseyi iyi dedi kabızlık problemim var kan sulandırıcı iğne ve hap kullandıgım için hemoroid olusur ve kanama olursa durmaz dedi ve duphalac şurup verdi doğumumun eger hersey yolunda giderse tam yılbaşı gününe denk geleceğini söyledi
kizlar geçen çarşamba ikili taramada 12+4gunluk çıktı.bugün mecburiyetten dolma hast. gityim ve 13haftalik çıktı yani 3-4gun geriden geldi bebis ilk defa boyle oldu çok endişe kendi doktor normal dedi ama sıkıntı yaptım.
canım seni burda görmek ne güzel hoşgeldin dönem sayfasına
merak etme bu haftalarda geri ve ileri oluyor drum 2 hafta ve üstü gerilik sıkıntı demişti edosko
nun dediği gibi cihazdan ve ölçüm tekniği farklılığında da dr farklı ölçüm verebiliyor
Kızlar ya dereotu ve maydonoz tüketiyor musunuz aklıma bi salata geldi canım da çekti düşünmeden doğradım bolca maydonoz dereotu sonra arkadaşım düşüğe sebep olur yeme falan dedi içime kurt düştü
Ya kızlar aranızda magnezyum kullanan var mı? Bugün kullanışımın 2. günü ve şu an hafif mide bulamtısı ve ishal başladı bende.. Magnezyum yapıyomuş bunu ama fena oluyorum nasıl geçecek hamilelik böyle???
bana kramplarım olmaya başlayınca oğlumda vermişti dr ama son aylarda o dönemde de bir etkisi olduğıunu hatırlayamadım canım ya 10-11 yıl geçti aradan
şuan kullanmıyorum geçmiş olsun
Canım yok yok ikili test için değil, benim karaciğer buyumesi sorunum var gebeliğimde karaciğerim büyüyor diğer gebeliğimde ortaya çıktı gebelik sonlanınca karaciğerim kendiliğinden küçülüyor karaciğer için aç gitmem gerekiyor
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrr
Bugün küçük kelebegimizi görmeye gidecez:) çok heyecnliyim sanki aylardır görmüyorum bakalim dr bu defa cinsiyet için kesin bise diyecek mi