2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Toz olanından kullanmıştım ben ishal yapıyor evet genelde kabızlık tedavisi için kullanılıyor şayet krampların için verildi işe kanıtlanmış bir faydası malesef yokmuş bir dr öyle demişti

Magvital toz, evet. Ama kramplarıma iyi geldi diyebilirim. Sabahları karnım bi trafımda toplanıp sertleşiyordu, 2 sabahtır olmuyor. Gene de bugün doktorumu bi arayayım.

S Sevimlipanduf canim ben geçen gittim tok karnaydim onlar sormadi bende hic demedim tahlilleri yaptilar acaba sonuclar yanlis mi cikar benim ikili test için di ayy korktum bi an
Canım yok yok ikili test için değil, benim karaciğer buyumesi sorunum var gebeliğimde karaciğerim büyüyor diğer gebeliğimde ortaya çıktı gebelik sonlanınca karaciğerim kendiliğinden küçülüyor karaciğer için aç gitmem gerekiyor

Yani benim zaten çok kabızlıkla ilgili bi problemim yoktu, hiçbi zaman da olmadı. Hamilelik dönemimde sadece bazen 2 günde tuvalete çıktığım olurdu bi kaç kere oldu o da. Şimdi daha da çok çalıştırdı
Bulantım dün migrenim tutmuştu ondan sanırım, bi daha bulanmadı çünkü.
Evet, benim de kramplarıma iyi geldi. Ben yatmadan önce de değil; günde 3 tane içiyorum düşün!

Sor sor:) yaz mutlaka daha önce tahmin yapmışmıydı
12. Haftada özeldeki doktorum kıza benziyor dedi ama hemen cümlesini değiştirdi sonra bu haftalarda hepsi kıza benziyor zaten falan dedi çok kaale almadım desem de kız diye çıktı ya bi kere ağzından şimdi erkek dese hayır ya erkek değildir bi daha bakın derim :)))

Magvital toz kullanıyorum; günde 3 kere.
bu ürün karbonat ve oksit formda, emilimi düşük olduğu için biraz yüksek doz içeriyor. günde 3 kere de bana çok fazla geldi. muhakkak doktor daha iyi bilir ama eşimin migren sorunundan kaynaklı magnezyum konusunu biraz okumuştum. önerilen sitrat form, gece yatarken ve 200-400 mg şeklinde. biz ikimiz de bu şekilde kullanıyoruz, hem çok güzel uyutuyor hem kramp ve ağrıları engelliyor.

maşallah miniğine canım allah sağlıkla kucağımızda göstersin
kabızlık zor canım yaa aman dikkat et o şurup iyi geliyor
yılbaşı hediyen gelecek desene

canım seni burda görmek ne güzel hoşgeldin dönem sayfasına

merak etme bu haftalarda geri ve ileri oluyor drum 2 hafta ve üstü gerilik sıkıntı demişti
edosko nun dediği gibi cihazdan ve ölçüm tekniği farklılığında da dr farklı ölçüm verebiliyor

aşırı olmamak koşuluyla salatada yemeye başladım gebeliğin ilk dönemlerinde yemedim ama

Canım hissediyorum derken nasıl oluyo çok merak ediyorum tarif etsem nasıl edersin, tuhaf bi soru oldu kusura bakma ama merak ediyorum ben de:)

içinde kelebek kanat çırpıyor gibi hissediyorsun bu dönemde böyle ilerde bebek büyüdükçe daha sert oluyor hareketleri net olarak hissediyorsun

bana kramplarım olmaya başlayınca oğlumda vermişti dr ama son aylarda o dönemde de bir etkisi olduğıunu hatırlayamadım canım ya 10-11 yıl geçti aradan
şuan kullanmıyorum geçmiş olsun

Anladim cnm cok gecms olsun hayirli haberler alirsin insallah

Az kalmis ^^ ayrintili ultrason icin gun verir buyuk ihtimal
Benim carsamba ayrintilim InsaAllah bir sorun yoktur
ayrıntılı ultrason için dr 21-24 haftalar arası peritanolog tarafından yapılmasını istedi
güzel haberler ile gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…