2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah
Vallahi helal sana bekliyorsun zarfa bakmadın mi hiç ben merak içindeyim inan senin Bebişin cinsiyeti için

Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
Masallah minigine canım sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallah bir kizce daha geliyor

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzularimiz
Erkekler sayfada fazla

Güle güle kullansin evladın canım ben daha almadım arkadaşlar iki patikli alt penye bir çorap bir takım almışlar

Hayırlı olsun canım inşallah gönlünüze göre güzel bir evde bulursunuz, Yozgat'ta arkadaşım oturuyor burdan tayin oldu o da , çok beğeniyor orayida
Güzel dileklerin için çok sağol Allah razı olsun
Arkadaşın bana nasıl moral oldu anlatamam hiç görmedim ben inşallah herşey güzel olur

Evet hem oral hem vajinal yolla aliniyor bu zamana kadar vajinal kullandim ama artik tatile gidecegim icin agizdan alayim dedim

Degismez canim. Ben de oglan annesi olucam kısmetse )

Evet bir evi diger eve atsak iyi olacak sonra bir şekilde yerleştirme olur su an ev dağınık koliler burçlar psikolojik olarak yoruyor
Evet abimiz erkek istiyordu gönlüne göre oldu
Masallah sizede ikinci oglus geliyor demek

Hanımlar rüyamızda bi yemek görsek onu yememiz mi gerek, ruyamda canım çekti diye yapıyordum ama yiyemeden uyandım, aklımda yoktu direk ruyamda gordum

Yok canim bakmadim..sabirliyimdir :) iste bazen kiyafet konusunda aklima geliyo ama...sevdiklerimle ayni anda ogrenmek guzel olur diye sabrediyorum :) herkes merakli bekliyor. Varsayalim.gostermedi oyle dusunuyorum zarfi teslim ettim bu arada
Vallahi helal sana bekliyorsun zarfa bakmadın mi hiç ben merak içindeyim inan senin Bebişin cinsiyeti için

Kızlar dün doktora gittim benim bebiş erkekmisAllah'ım hepimizin bebeğini hayırlı sağlıklı etsin inşallah
@Ytmz canım musait olduğunda erkek diye ekler misin tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…