Ben çileğin reklamında duygulanıyorum ama kızıyorum da.cunku anne olamayan o kadar kadın varken bu kadar duygusal bir reklam yapmaya gerek yok mobilya için.
Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz?
Günaydın kızlar, dün bebise alışveriş yaptık , hastahane çıkışı, bornoz takımını , pike takımı , zibinlarini aldık , ablam buraya tatile geldi burdayken alayım dedim , başka kimse yok yardım edecek iyi oldu , çok tatlis şeyler var :)
progestan bende cok buyuk etkı yapıyordu , resmen elım ayagım kesılıyo tıtrıyo yer fln kayıyordu altımdan tansıyon asırı dusuyo gıbı oldugum yere cekılıp kalıyordum yarım saat ayran fln kendıme gelıyordum , sonradan oğrendım kı vajınal uygulanıyomus. Günde 2 ydi teke düşürdüm sonra gece almaya basladım bıtane sonra 2 gunde bır sonrada bıraktım cok kotu oluyorum dıye ama doktor bırakabılırsın dedıkten sonra
Kizlar doktordan geldik biraz once. 12.haftada kiza benziyor ama kesin olmaz bu haftada dedi, 17.haftada erkek bebek dedi :) bendeki butun hamilelik belirtileri kiz olacagina isaret gibiydi. Hatta herkes kiz bu kesin dedi; ama oglum geliyor insallah. En cok sevindigim sagliginin iyi olmasi zaten. Cinsiyet onemli degil. simdi rahatca alisveris yapabilirim artik :) bu da degismez herhalde artik ne dersiniz?
aynen baya yakınlaşmışız inşallah istediğiniz gibi bir ev de bulursunuz gerçekten taşınma toplanma valla en çok beyni yoruluyor insanın başına geçince hızlıca oluyor ama ha oldu ha olacak daha çok yoruyor
sizin abide erkek istiyordu herhalde gözünüz aydın
bize de 2. erkek geliyor abiler ne kadar istediyse artık istedikleri oldu
Evet bir evi diger eve atsak iyi olacak sonra bir şekilde yerleştirme olur su an ev dağınık koliler burçlar psikolojik olarak yoruyor
Evet abimiz erkek istiyordu gönlüne göre oldu
Masallah sizede ikinci oglus geliyor demek
Yok canim bakmadim..sabirliyimdir :) iste bazen kiyafet konusunda aklima geliyo ama...sevdiklerimle ayni anda ogrenmek guzel olur diye sabrediyorum :) herkes merakli bekliyor. Varsayalim.gostermedi oyle dusunuyorum zarfi teslim ettim bu arada