2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
Maşallah uzun boylu olacak galiba sizin kız :)

Eşim sanırım 30 lu haftalara gelmeden bana bişiy aldırmaz ama söz verdi cinsiyetini öğrendiğiniz gun inşaallah 10 Ağustos da hastaneden çıkıp bebek mağazasına gideceğiz ve bişiy alacağız :)
beklemekte cok zor gercekten ya işte sabrı da öğrenıyoruz bi bakımaz :)

progestan bende cok buyuk etkı yapıyordu , resmen elım ayagım kesılıyo tıtrıyo yer fln kayıyordu altımdan tansıyon asırı dusuyo gıbı oldugum yere cekılıp kalıyordum yarım saat ayran fln kendıme gelıyordum , sonradan oğrendım kı vajınal uygulanıyomus. Günde 2 ydi teke düşürdüm sonra gece almaya basladım bıtane sonra 2 gunde bır sonrada bıraktım cok kotu oluyorum dıye ama doktor bırakabılırsın dedıkten sonra

ay Rabbım sağlıkla dunyaya geldıklerını gormeyı nasıp etsın bızlere :) ay iyiki benim doktorum tahmınde fln bulunmamıs o haftalarda yoksa ben kesın kendımı alıstırırdım bıseyler almaya kalkardım 14 de de göstermedi kendileri artık pazartesı gunu devlete aldım bakalım öğrenecekmıyız :) Bence yabilirsin artık arkadasım :)

yani ben direk decavite basladım canım ama bilemiyorum aynı işleme sahip sonucta burda bazı arkadaslar farklı vit. kullanıyor mesela herkesın tahlıl sonucları vs farklı doktorunu dınle bence bı problem olmaz

gece iç canım yatarken bi etkisini yaşamazsın

Eveet artık net bir şekilde söylüyorum, kesin kızımız olacakmış sağlığı gayet yerinde. 160 gr ve 23 cm olmuş elleriyle ayaklarını yakalamaya çalışıyordu miniş
23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah

Biz
Biz biraz israr edince doktor kiz gibi demisti. Ama insan gercekten merakla bekliyor. Erkek deyince biraz sasirmamiza ragmen cok sevindik; cunku sagligi yerindeydi. Insallah sen de hayirlisiyla ogrenirsin canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

23 cm mi..birden cok buyuk geldi gozume :) benimkide gecen hafta 15 cmdi gerci :) cabucak buyuyorlar.saglikla dogsun kizin canim.masallah
Çabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedim Senin minik de sağlıkla gelsin canım

Çabuk büyüyorlar gerçekten. Tam bir küçük insan. Tüm organlarını tek tek gösterdi. Parmaklarına kadar saydık tek tek. Muayene hiç bitmesin istedim Senin minik de sağlıkla gelsin canım
Hayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmış sımdı sıra kıyafet ve ısımde sanırım

Hayırlı saglıklı evlatlar olurlar InsaAllah ^^ sonunda cınsıyetı kesınlesmış sımdı sıra kıyafet ve ısımde sanırım
Yaaa evet tam da internetten bir şeyler bakıyordum şimdi artık başlarız yavaştan alışverişe. Sağol canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin

Siz çok duygusalmışsınız. Ben henüz hiç bişey almadım. Ekimde başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…