- 11 Mayıs 2013
- 411
- 435
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oranın doktoru ile canım . Doktor için o hastaneye gidiyorum zaten . Eski doktorum oraya geçtiği içinCanim oranın doktoruyla mi doğum yapacaksın yoksa kendi dr un mu girecek doğuma disardan
Nesrin fenereHangi doktora gidiyorsunuz?
Oranın doktoru ile canım . Doktor için o hastaneye gidiyorum zaten . Eski doktorum oraya geçtiği için
Canim benim doktorum bubagrilar için magnezyum kullanılmalı dedi.
Masal guzel... ben tek isimden yanayim ama isterseniz olur tabi . Şıklari gorelimKizlar masal ismini cok begeniyorum masala uyumlu bi isim daha olurmu uzun mu olur cok
oyy oyy sunun minnosluguna tatlilina masallah minicikler rabbim esirgesin masallah annesi kime benzettin yuzu net cikmis
Sorun yoktur ınslalah canım bizi de haberdar ediver.Normalde ay sonunda gitmem lazımdı ama bayram tatili için gitmem lazım bu ağrılar beni korkuttu yarın inşallah Bi görüneyim
Ay sanki burnu falan babası gibi geldi canım.. bilmiyorum ki bana benzesin yaoyy oyy sunun minnosluguna tatlilina masallah minicikler rabbim esirgesin masallah annesi kime benzettin yuzu net cikmis
Ben de Ayzade dedim eşim beğenmedi.Bulduğum en farklı iki isim Dora ve Aleda:) ama eşim beğenmedi.yeni moda isimlerden bunlar.Arden var Aden var.
16 haftamda gtmistim simdi 18 haftamdayim o zaman cok iyi demisti bir sorun gorunmuyor demisti suyu iyi esi falan mide pozitif demisti o zaman 160 gr demisti ben sanki abisine benzetiyorum tabi ilerde yuzu daha belirginlesecek insallahAy sanki burnu falan babası gibi geldi canım.. bilmiyorum ki bana benzesin ya
Çok tatlıydı teyzesi baksana elinin ayası bile belli. Sen gittin mi doktora ne dedi
ayy bende cok s3verim gozunaydin canim masallahgünaydın
dün minik hanımı detaylı bir şek,lde gördük. çok şükür her şey yolunda :) 17 cm ve 200 gr dı. kıpır kıpır bir minik insan yaa çok tatlıydı. abisinin fotokopisi gibiydi. inşallah abisine benzer. ben birbirine benzeyen kardeşlere bayılıyorum.![]()
ayy sağlıkla gelsin ve bunların içini doldursun küçük hanımEki Görüntüle 2179950 nasil kizlar sizce bu takima bayildim cok tatli 10 lu hastane cikisi 140 dedi kargo ucretsiz
Oyy ayakkabısı bile var masallah ya çok şirinEki Görüntüle 2179950 nasil kizlar sizce bu takima bayildim cok tatli 10 lu hastane cikisi 140 dedi kargo ucretsiz
Biz hep son anlarda karar verebiliriyiruz. Ama kızıma hep 'arkadaş' istedim kız bebeğim olsun hayırlısı ile dedim. O yüzden Yaren ismi bir sıcak geliyor bana.Bende tek isimden yanayim once nurbanu koyacaktik ama simdi arven olsun diyoruz arven koyacagiz degismezse isim isi cok zormus![]()
Oy masallah ne güzel heyecan değil mi canım. Cinsiyeti neydi canımgünaydın
dün minik hanımı detaylı bir şek,lde gördük. çok şükür her şey yolunda :) 17 cm ve 200 gr dı. kıpır kıpır bir minik insan yaa çok tatlıydı. abisinin fotokopisi gibiydi. inşallah abisine benzer. ben birbirine benzeyen kardeşlere bayılıyorum.![]()