• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım yapılmıştır bence ya emin misin yapılmadığına gebelik başında yapılan rutin testlerden bana da hormon falan bakılmadı, Demir bakıldı hemogram bakıldı tekzoplazma bakıldı bi de idrarda enfeksiyon falan var mı diye bakıldı böyle 2 sayfa çıktı vermişti sonuçları 4 tüp kan verdim bi de idrar aldılar hatta 14. Haftada gene devlete gittiğimde bi daha aldılar bu testleri bi daha yaptılar doktor istemişti yeniden
Valla canim kan aldilar ama ne testi bilmiyorum bi sayfa kan sonucu bir sayfa idrar sonucu

E bebegi gezdik bugun esimle, bir kac parca ciciler aldim ogluma :) park yataklari ve anne yani yataklari inceledik. Chicco nun anne yani beşiğini almayi dusunuyordum ama baby&plus in daha uygun fiyatli be sallanabilen bir urunu varmis o da cazip geldi. Bu iki urun hakkinda ne dusunuyorsumuz?
Bir de park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Cok pratik gibi duruyorlar ama kumas olusu vs bilemedim yani. Sanki bebek rahat etmez cok gibi geldi ama bilemedim daha once kullananlar varsa yorum almak isterim.

Screenshot_20180819-204209.webp

Ben bunlardan istiyorum.bence uzun süre kullanılır.kendi odasina geçene kadar yatak odasinda bu besikte yatabilir.hem normal beşik gibi hem yatağa bitişik anne yanı.cok kullanışlı bence.ben park yatak düşünmüyorum.

Ya arkadaşlar çok çok çoook kötü bi şey yaptımmm :(

Bilmeden ETLİ ÇİĞ KÖFTE yedim 1 tane :(
Ne olur bi şey olmaz diyin :(

Ya arkadaşlar çok çok çoook kötü bi şey yaptımmm :KK43:

Bilmeden ETLİ ÇİĞ KÖFTE yedim 1 tane :KK43:
Ne olur bi şey olmaz diyin :KK43:
cnim bişey olmaz,çünkü geçen yıl bi topikte okudum bi arkadaş evde misafirlerle beraber bir değil tepsi halinde yemişti onun ikizdi, o da endişeli şekilde sormuştu şuan doğurdu sağlık lar ikiside .

Eki Görüntüle 2181178

Ben bunlardan istiyorum.bence uzun süre kullanılır.kendi odasina geçene kadar yatak odasinda bu besikte yatabilir.hem normal beşik gibi hem yatağa bitişik anne yanı.cok kullanışlı bence.ben park yatak düşünmüyorum.
Bende böyle istiyorum çok tatlı duruyorlar ya ama yengemde de sepet beşiklerden var onun bebeği sığmıyor artık onu sana verelim alma boşuna dediler ama o sepet beşikler çok küçük mesela bebeğimiz 7 aylık ve sığmıyor şuanda belki odamıza sepet beşiği alıp yengemdekini koyarız, bebek odasına da böyle takım almayı istiyorum

1. De böyle değildi ufacık karnım vardı bu ayda zor belli oluyordu bundaysa 3. Ayda belli olmaya başladı
Ben 4 kilo aldım bile şimdiden :/
Canım ben de 2. Cocukta karnımın daha belirgin oldugunu hissediyorum ilk oglumda daha küçüktü karnım bu aylarda bunda kilo almadım ama karnım daha belirgin

E bebegi gezdik bugun esimle, bir kac parca ciciler aldim ogluma :) park yataklari ve anne yani yataklari inceledik. Chicco nun anne yani beşiğini almayi dusunuyordum ama baby&plus in daha uygun fiyatli be sallanabilen bir urunu varmis o da cazip geldi. Bu iki urun hakkinda ne dusunuyorsumuz?
Bir de park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Cok pratik gibi duruyorlar ama kumas olusu vs bilemedim yani. Sanki bebek rahat etmez cok gibi geldi ama bilemedim daha once kullananlar varsa yorum almak isterim.
Park yatak degil anne yano süslü sepet beşik kullandık sadece 5-6 ay yatabildi oglum ama park yatak kullananlar yıllarca kullanıyor oda yapmayacaksanız park yatak daha mantıklı

Chicconun next to me anne yanı beşiğini diyorsan çok küçük o görünüşe aldanma satıcıların 6 ay yatar demesine hiç aldanma.

En iyisi en büyük boy park yatak almak sedir katı için ek ince malzemeler satılıyor onlardan bakabilirsin. Alt kat için de satılıyor. Direk öyle yatmıyorlar.

Bir süre sonra o park yatak salona geliyor çok iş görüyor oyun bahçesi oluyor.

Benim tecrübem bu yönde :)

Eki Görüntüle 2181178

Ya sanki iki tane gerekiyor dimi bi tane böyle anne yanı beşik bi de mobilya beşik ayy allahım eşim önümüzdeki bir yıl bebişimize çalışacak sanırım :anne::halay:

Eklentiler

• 0C229AB0-8551-4E5E-9951-BDD2DDD7F5C4.webp
    0C229AB0-8551-4E5E-9951-BDD2DDD7F5C4.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 05544956-3217-4039-BC1F-2C7F23770238.webp
    05544956-3217-4039-BC1F-2C7F23770238.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 56
herkesın kendı tercıhı gereklı gorulurse yapılmalı bence , bir cok takıp ettıgım doktor var seker yukleme testı ıcın yapılmadıgında basına gelenlerı palyasan cağrı gülümser, furkan kayabaşoğlu, erhan karaalp. Gizli şeker olabiliyor bazen o dediğinnz testlerde cıkamayabılıyor.Siz içmiyorsunuz yemıyorsun , allah korusun ılerde bişey olur dusuncesınden daha saglıklı bır cozum bence ki günde bazen cok fazla seker bıle tuketebılıyoruz bebeğe zararı olsa ustune basa basa kımse ıstemez, bi kazanclarıda yok bu ıslemden sezeryan vs gıbı bırsey de değil. Bebege cıkan sonuclar dogrultusunda mudahale edılebılecek her test bence yapılmalı , herkesın görüşü bir değil tabıkı

Bir çok avrupa ülkesinde tartışma konusu bile değil bu şeker yükleme testi daha çok şey okudum , hiç şeker olmayan , açlık tokluk çok güzel çıkıp, bebeğini kaybedip gizli şekerden şüphelenen vs vs imkanımız varsa okuyalım yaptıralım arkadaşlar

Seker yuklemesi ile ilgili instagramda dr erhan karaalp in alanina bakip kayitli storylerden seker yuklemesi yaptirmayan kisilerin yasadigi sıkıntıları okuyabilirsiniz fikir olmasi acisindan.zaten 50 grlik bir yukleme yapiliyormus ki bu kendi adima yedigim cikolata veya baklavadan fazla degildir :KK70:
bende dün denk geldim story de erkan beyde, çok güveniyorum o doktora ya. Eğer İstanbul’da olsam kesin o doktora giderdim. Bende şeker yüklemesi yaptırcam, ablamda şeker Yok, ilk gebeliğinde de yoktu, ama 2. De çıktı malesef

Peki kızlar sizlere toxoplazma testi bakıldı mı rutin olarak bakılan bir test miydi? İlk bebeğimde bakılmıştı sanki ama geçmiş zaman hatırlamıyorum neye göre bakılmıştı rutin mi bakıldı
bende ilk doktora gttgimde yapmisti butun testleri toksoplazma cikti tekrar test yapti cok sukur temiz cikti oda hamilelikten once gecirmissjn ama temiz dedi

Ah beni de yanılttı bu belirtiler. Dr. Hiç bakma onlara kadından kadına değişir dedi . Sen 2.nci gebeliğin de ancak daha iyi tahmin edebilirsin cinsiyeti dedi. Kız doğuracaklar çok kusar erkek doğuracaklar hiç kusmaz mış ya. Ee kusmadım, rahattım, bulantı vardı o kadar. Kızım olacak inşallah. Erkek doğuran onca anne çok kustum diye. Çok karışık meseleler ya. Gerçekten herkeste aynı olmuyor .
Karbonat testini yaptım mesela, köpürmedi:super:
canım benim ilk hamileliğim ve bu okadar farklı ki anlatamam :)) ama bu da erkekmiş, yani 2. De olsa belli olmuyor galiba

Hissetmeyle ic karnin alakasimi var canim :işsiz: ben genis alanda hissediyorum.gobegim disardan belli degil ama yatinca hareketini gozle bile goruyorum...yani benim ic karnim genismi simdi :anneadayı:
İç karnın geniş demek canım benim iki oğlumda da erken çıktı karnım yattığımda bende vurduğunu görüyorum

Park yatak degil anne yano süslü sepet beşik kullandık sadece 5-6 ay yatabildi oglum ama park yatak kullananlar yıllarca kullanıyor oda yapmayacaksanız park yatak daha mantıklı
Odasi olacak ama kiraciyiz ilerde ne olur bilemem. Park yatak uzun sure kullanim ve tasima pratikligi acisindan avantajli gibi ama bazi yorumlarda cabuk.asindigi bebegin bi sure sonra rahat edemedigini fln yazmışlar ondan kafam karıştı . Bir de kumas goruntusu cok hosuma gitmedi ne bileyim. Suslu cibinlikli karyolalara aldanıp kullanissiz bir sey de almak istemiyorum tabii.

cnim bişey olmaz,çünkü geçen yıl bi topikte okudum bi arkadaş evde misafirlerle beraber bir değil tepsi halinde yemişti onun ikizdi, o da endişeli şekilde sormuştu şuan doğurdu sağlık lar ikiside .

Aayy sağ ol inşaallah öyle olur ama onunki acaba etsiz miydi?

Ya arkadaşlar çok çok çoook kötü bi şey yaptımmm :KK43:

Bilmeden ETLİ ÇİĞ KÖFTE yedim 1 tane :KK43:
Ne olur bi şey olmaz diyin :KK43:
Birşey olmaz inşallah ya, ben üçüncü ayda , eşim bol etli bol acılı yaptı , patlayana kadar yedim canım çok çekmişti. Öncesinde de çok yemistim etli çiğköfte . Sonrasında zararlı olduğunu öğrenip toksoplazma testi yapıldı sıkıntı çıkmadı çok şükür . Ama çiğ sebzeden bile bulasabiliyormus bu virüs .Allah korusun hepimizi

Back
X