• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim kiz oglen sesi cikmiyo gece aksam yerinde duramiyo masallah bir asagi bir yukari :KK70: birde ayaktayken sesi cikmiyo uzaninca veya yatinca basliyo fena olacak sankimmo_Oaman rabbim sağlik versin tekde
dedigin gibi yatinca.cok daha belli oluyo..gecen costugu ani yakaladim videoya aldim arada izliyorum :)
Bu arada herkes ayni haftada hissetmeyebiliyor kizlar..benim ablamda 5 aydan sonra anlamis..bana diyo sen erken hissettin :KK66: anenmin dedigine gorede kizlar erken kipirdarmis ama bence alakasi yok cinsiyetle.kisiden kisiye degisin bir durum.insan merak ediyo tabi haklisiniz ama telas yapmayin. Allah bebislerimizi korusun:KK68:

Göbek çıkar konuşurlar çıkmaz konusurlarrrr:bicak: benimde göbeğim yok zaten kilolu bi insanda değilim ve ilk aylarda 3 kilo verdim. Ama ısrarla diyolar hani göbeğin haniii bebekkk:KK11: çevredeki saçma sapan yorumlar insanı yoruyor gerçekten. En iyisi ruh ve beden sağlığı için görüşmemek :halay:

Karın genisliyor ya artik belki ondandr canım.Bebek hareketlerini de ben de 18+6 dayim boyle bazen kayiyor icimde gibi oluyor bazen hiç bisi hissettigim yok:)20.haftadan sonra daha kesin anlasiliyormus oyle diyorlar iyi dusunelim mutluluk hormonlari bebegimize gitsin onlae da iyi olsun:)

Benimde günde 3 4 defa öyle oluyor kayıyo oldugu yerde bikaç defa vuruyor bazen gün boyu ses yok ne yapsam hareket etmiyor korkuyorummmm
Benim kiz oglen sesi cikmiyo gece aksam yerinde duramiyo masallah bir asagi bir yukari :KK70: birde ayaktayken sesi cikmiyo uzaninca veya yatinca basliyo fena olacak sankimmo_Oaman rabbim sağlik versin tekde

Benimde çok tembel istediğim zaman tık yok ama unuttuğum vakit hlssediyorum dünyanın en mutlu insanı oluyorum keşke hep hissetsem sürekli hiç durmadan

Günaydın kızlar...
Ben de üst-üste hissettim kaç gün ama birkaç gündür çok sakin.cok hareketli günler geçiriyorum ondan demekki.bana da dün göbeğin aşağıda dediler,dikkat et erken doğum olmasın dediler.doktor her gidişimde her şey yolunda diyor.insanin kafasına takılıyor milletin dediği.

Canım benim 21. Hafta olcak nerdeyse bende hissetmiyorum. Uc gün önce birşey hisseder gibi oldum ama daha olmadı. İlk gebelikse 20. Haftaya kadar hissedilir diyorlar senin daha zamanin varmış, bakalım benimde salı günü kontrolüm var, Dr. Ne diyecek

Aynen benimde ilk gebelik bende arada birşey hisseder gibi oluyorum ama sonra yok bebek değildir o diyorum. Zaten rahim büyüdüğü için ara ara ağrım oluyordu doktorum normal demişti, net hissetmem için net hareket istiyorum :)

İlk hamileliğimde 24. haftada hissetttim.
O hareketin nasıl birşey olduğunu bilmediğin için hareket etse de hissetmemen normal. Ayrıca daha çok küçük annesi :)

Aynen ya daha çok ufak,12.haftada ayaklarıyla kendini itip zıplıyordu ultrasonda, ben hiçbirşey hissetmiyordum. Demekki halen kendini hissettirecek kadar daha büyümemiş :)

canım aniden hissetmeye baslıcaksın tekme ile üstelik herkes bir olmuyor benımle aynı haftada gıden arkadaslarm var ben her an hıssederken arkadasm yenı basladı mesela ben de zayıfım dye erken hıssetmeye basladım net olarak 18. haftada. sımdı normal beebek gıbı hareketlerı ama arkadasım ıse arada hıssedıyor herkesın farklı her geçen gun de güçleniyor bırden hıssedıceksın ve guclenıcek bebegın

Ben zayıf değilim varya belki de o yüzden. Biraz karnımda çıktı. Ayy inşallah valla çok merak ediyorum o duyguyu. Büyüsünde tekmeler atsın bana :)

Bu arada günaydın hanımlar :)

Günaydın kızlar...
Ben de üst-üste hissettim kaç gün ama birkaç gündür çok sakin.cok hareketli günler geçiriyorum ondan demekki.bana da dün göbeğin aşağıda dediler,dikkat et erken doğum olmasın dediler.doktor her gidişimde her şey yolunda diyor.insanin kafasına takılıyor milletin dediği.

Off sorma ya. Valla insanlar pek bilmiş. Daha 18 haftalık yazıyor sende. Kiminde 18 haftalık göbek bile yok. İlla olumsuz bir yorum yapacaklar. Bana da bebeği hissetmediğim için olumsuz yorum yaptılar, sağolsun kk hanımları aydınlattı beni. Olumsuz yorum yapan kişi de hamile olduğunu bebek hareketinden öğrenmiş, dedim ki kaç aylık öğrendin ki, ne ayı 6haftalık dedi. İyi de o zaman bebek yokki nokta gibi birşey başkasının yanında söyleme gülerler dedim :)

Screenshot_20180824-095445.webp kızlar beneto nün bu seti 1200 den 750 tl ye düşmüş. Sizce kullanışlı mi?

Off sorma ya. Valla insanlar pek bilmiş. Daha 18 haftalık yazıyor sende. Kiminde 18 haftalık göbek bile yok. İlla olumsuz bir yorum yapacaklar. Bana da bebeği hissetmediğim için olumsuz yorum yaptılar, sağolsun kk hanımları aydınlattı beni. Olumsuz yorum yapan kişi de hamile olduğunu bebek hareketinden öğrenmiş, dedim ki kaç aylık öğrendin ki, ne ayı 6haftalık dedi. İyi de o zaman bebek yokki nokta gibi birşey başkasının yanında söyleme gülerler dedim :)

Benim göbeğim çıkalı çok oldu,hareketleri de kilolu olmama rağmen çok erken hissettim ama herkesin hamileliği çok farklı.kiyaslamak çok yanlış.bu arada o kadına şu anda ben de güldüm:) 6 haftalıkken bebek susam tanesi kadar,kalbi bile yeni başlıyor atmaya.onun hissettiği sancı ve kasilmalardir tabiiki.

Günaydın herkese bende kızımı hissediyorum ikinci gebelik . İlkinde 17+5 de hissetmiştim . Bunuda 17 de hissetmeye başladım . Bildiğiniz vuruyo bazen . Yer değiştiriyo . Çok güzel bi duygu herkes de farklı olur hissetmeyenler üzülmesin en yakın zamanda hissettirecek bebişler

Eki Görüntüle 2182010 kızlar beneto nün bu seti 1200 den 750 tl ye düşmüş. Sizce kullanışlı mi?
Canım benimde pek bilgim yok bu konularda ama geçenlerde bir mağazaya gittik, ben bu ürüne bakarken satış elemanı eger eviniz asansörlü değilse bunu tavsiye etmem, çünkü bu modellerde üst bölümü çıkartıp alt bölümü katılıyorsun bebek arabası iki parça oluyor birde elinde bebek taşıması zor oluyor bilgin olsun dedi. Banada mantıklı geldi, orda kendimiz de denedik ben denerken sıkıldım:) baston tarzı alcam sanırım zaten ilk aylarda hava soğuk olur çok kullanmam, sonra kanguru kullanırım , uzun süreli birsey isimi görür diye dusundum

Canım benimde pek bilgim yok bu konularda ama geçenlerde bir mağazaya gittik, ben bu ürüne bakarken satış elemanı eger eviniz asansörlü değilse bunu tavsiye etmem, çünkü bu modellerde üst bölümü çıkartıp alt bölümü katılıyorsun bebek arabası iki parça oluyor birde elinde bebek taşıması zor oluyor bilgin olsun dedi. Banada mantıklı geldi, orda kendimiz de denedik ben denerken sıkıldım:) baston tarzı alcam sanırım zaten ilk aylarda hava soğuk olur çok kullanmam, sonra kanguru kullanırım , uzun süreli birsey isimi görür diye dusundum
Aa tek parça katlanmıyor mu? Dediğin doğru canm zor olur ya

Belirtilerden hissetmiştir o. Ben de henüz adet günüm gelmeden anlamıştım

Merhaba bayanlar, yaklaşık bir haftadır ayaklarımın tabanları yürürken, yere basınca falan ağrıyor.. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir ki :işsiz:

Bu arada kizlar aranizda alisveris listesi yapan varsa atabilir mi? Ne alcam bilmiyorum. Gereksiz de almak istemiyorum
Canım ben liste yaptım ama evde. Belli başlı büyük parçaları al diğer ıvır zıvırları zaten alırsın bebek marketlerinde gözüne çarptıkça :)
Beşik, bebek arabası, bebek yatağı, uyku seti, buharlı pişirici, katı meyve sıkacağı (bunlar 6. Aydan sonra lazım ama ben alacağım) bebek bakım seti( tırnak makası vs), al açma, bornoz, hastane çıkışı, anne için lohusa geceliği, göğüs pompası, kamera ya da telsiz, biberon seti, emzirme önlüğü ve yastığı, göğüs kalkanı, süt kapları, göğüs pedi, lohusa pedi, emzirme sütyeni, valiz, anne bakım çantası, bebek bakım seti( kremleri ıslak mendili), mama sandalyesi, ateş ölçer. Bence temel ihtiyaçlar bunlar. Biz yarısını aldık bazılarının markalarını seçtik indirimi bekliyoruz mama sandalyesi vs gibi :) Yoksa ihtiyaç hiç bitmez kıyafetiydi beziydi bilmem ne :))

Şu bilmiş kadınları bogasim geliyor kizlarr çocuk sağlıklı mı göbek falan yok dedi bugün o ne demek yaa son gittiğimde iyiydi pazartesi kontrol var haber ederim dedim ters ters baktim illa göbek kocaman mi olmalı bu benim 3. Çocuğum ve benim Karnım çıkmaz Ayy deli oldum
Benim arkadasımın 5. Ayda çıktı canım benim hemen çıktı. Bana dio gazdır o bilmem ne :)) Dedim gaz değil herkesin farklılık gösterir çok afedersin ama karnımı üşütmüşüm karnım bomboşken bile hamile göbeğim var. Kişiden kişiye değişiyor. Düşün yani arkadasımında senin gibi geç karnı çıktığı için bu sefer bende anormallik aradı insan kendinden farklısını görünce hemen farklı bir şey arıyor. Asla endişe etme herkesin lafına da bakma. Ben bi kaç gün önce idrar meshanemde baskı hissettim alta doğru. O kadar korktum gece kabuslar gördüm. Sabah kalktım kıpır kıpırdı pamuğum :) boşuna stres oluyoruz akışına bırakmak lazım

Kızlar ya ben buhranlar geçiriyorum eşime çevreme yansıtmamaya calısıyorum ama içime sıkıntı geliyor. Hani böyle kötü bişe olacakmış gibi darlanırsınız ya öyle. Bayramda bile yüzüm gülüyor ama içimden bu dünyayı terk etmek isteği. Hala devam ediyor bu durum. Hormonlardan sanırım genelde regl dönemimde nadirde olsa yaşadığım şey. İnşallah geçicidir doğuma kadar bu sürerse psikoloji falan kalmaz bende :/

Back
X