• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ya 2-3 gündür karnım çok acıyor yani ağrı değil böyle kesik kesik olmuş sanki karnım öyle bir acı, ya da ısınmadan direk mekik çekeriz de ertesi gün böyle et kesilmesi gibi acır ya karnımız işte tam öyle acıyor tam olarak bebek hareketlerini de hissetmiyorum emin olarak bu kesin bebektir diyemiyorum içime kurt düşüyor huzursuzum :KK17:
Eğer uzanıp dinlendiğinde de ağrı devam ediyorsa doktora görünmelisin. Dinlendiğinde geçiyorsa magnezyum eksiklidir. Ben biraz fazla ayakta kalayım hemen kasık bölgem ağrıyor akşam ayağımı yatağa zor atıyorum. Magnezyum eksikliğim varmış. Eskiden içmiyordum şimdi içmeye başladım inşallah etkisini görürürm

Kızlar bu arada instagramda çağrı gülümser diye bir kadın doğum uzmanı var. İşini aşkla sevgiyle yapan en başta mükemmel bir insan çok iyi bir hekim. Ne soru sorsanız cevapsız bırakmıyor. Mutlaka takip edin derim. Ben bugun bir şeyler sordum hemen de cevap verdi keşke tüm doktorlar çağrı bey gibi olsa. Ağzından zorla laf alıyoruz kendi doktorlarımızın maalesef neyseki çağrı hoca var

Canım ben liste yaptım ama evde. Belli başlı büyük parçaları al diğer ıvır zıvırları zaten alırsın bebek marketlerinde gözüne çarptıkça :)
Beşik, bebek arabası, bebek yatağı, uyku seti, buharlı pişirici, katı meyve sıkacağı (bunlar 6. Aydan sonra lazım ama ben alacağım) bebek bakım seti( tırnak makası vs), al açma, bornoz, hastane çıkışı, anne için lohusa geceliği, göğüs pompası, kamera ya da telsiz, biberon seti, emzirme önlüğü ve yastığı, göğüs kalkanı, süt kapları, göğüs pedi, lohusa pedi, emzirme sütyeni, valiz, anne bakım çantası, bebek bakım seti( kremleri ıslak mendili), mama sandalyesi, ateş ölçer. Bence temel ihtiyaçlar bunlar. Biz yarısını aldık bazılarının markalarını seçtik indirimi bekliyoruz mama sandalyesi vs gibi :) Yoksa ihtiyaç hiç bitmez kıyafetiydi beziydi bilmem ne :))
Nerden başlasam bilemedimmm:) çoookkkk heyecanlı:)))))

Aynen benimde ilk gebelik bende arada birşey hisseder gibi oluyorum ama sonra yok bebek değildir o diyorum. Zaten rahim büyüdüğü için ara ara ağrım oluyordu doktorum normal demişti, net hissetmem için net hareket istiyorum :)

Aynen ya daha çok ufak,12.haftada ayaklarıyla kendini itip zıplıyordu ultrasonda, ben hiçbirşey hissetmiyordum. Demekki halen kendini hissettirecek kadar daha büyümemiş :)

Ben zayıf değilim varya belki de o yüzden. Biraz karnımda çıktı. Ayy inşallah valla çok merak ediyorum o duyguyu. Büyüsünde tekmeler atsın bana :)

Bu arada günaydın hanımlar :)
yağ tabakası kalınlıgı farkı dahı etkılıyormus ben 45li kılolardaym ondan cok erken hıssetmısım canım buarada seslerı algılıyor konuş onunla eminim tepkisını hıssedeceksin:)

Merhaba bayanlar, yaklaşık bir haftadır ayaklarımın tabanları yürürken, yere basınca falan ağrıyor.. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Sebebi ne olabilir ki :işsiz:

Merhaba:) cok normal karin buyudukce agirlik on bolgede yogunlasiyor,bacaklarda bu dengesizligi tasirken yoruluyor.

Ben 20. Haftalik hamileyim bir kac gundur ara ara hamileligimin ilk haftalarinda agzimda olusan metalik tadin aynisi oluyor. Bu durumu yasayan var mi?

Merhaba:) cok normal karin buyudukce agirlik on bolgede yogunlasiyor,bacaklarda bu dengesizligi tasirken yoruluyor.
Çok enteresan sadece ayak tabanlarım ağrıyor.. daha çok ağırlaşmadım da aslında bakınca 2 kilo aldım ama demek vücudun dengesi değişiyor ondan olsa gerek :110:

Çok enteresan sadece ayak tabanlarım ağrıyor.. daha çok ağırlaşmadım da aslında bakınca 2 kilo aldım ama demek vücudun dengesi değişiyor ondan olsa gerek :110:
Evet bacaklar yazmisim ama aslinda ayak tabanlari ceker tum yuku. Benim ozellikle tek bir ayak tabanimda yere basinca topuk kisminda agri hissediyorum ara ara. Bende 20.haftamdayim 2 kilo aldim ama karin buyuyor. Kac kilo ile hamile kaldin?

Kızıma harika isim buldummm:D
"""""""""""""Cilvenaz"""""""""""
:KK48::KK48::KK48:
Gecenin dördün de sabahın altısında oynar tv izlesem oynarrrrr ama nasıl babası elini koyar tik yokklkk:rolleyes:
Bazen gün içinde oynuyo tam diyom video cekeyim kamerayı açıyorum dakikalarca bekliyorm oynamiyo:KK8::KK8:
Hem cilveliii hem nazlı kizimm:KK200:

Evet bacaklar yazmisim ama aslinda ayak tabanlari ceker tum yuku. Benim ozellikle tek bir ayak tabanimda yere basinca topuk kisminda agri hissediyorum ara ara. Bende 20.haftamdayim 2 kilo aldim ama karin buyuyor. Kac kilo ile hamile kaldin?
Cnm ben 66 kilo ile hamile kaldım :63: şu an 68 kiloyum.. yani zayıf falan değilim ama ayaklarımı ağırtacak kadar da kilolu değilimdir heralde :silah:

Cnm ben 66 kilo ile hamile kaldım :63: şu an 68 kiloyum.. yani zayıf falan değilim ama ayaklarımı ağırtacak kadar da kilolu değilimdir heralde :silah:
Canim boyunu bilmiyorum ama az bir kilo degil :) Ben 169 boyundayim 68 ile hamile kaldim suan 70im her zaman olmasada bazen topugum agriyor ev isi falan yapip cok yorduysam kendimi o gunler basinca agriyor. Yani cok normal icin rahat olsun:)

Kizlar nerelerdesiniz böyle
Valla 4 günlük yorgunluk üzerine bugün ancak biraz erken yatayım dedim o da yorgunluktan uyuyamıyorum resmen, 1. Gün kurban ile uğraşmakla geçti kestirip eve getir derken saat 9 olmuştu 2. Gün etleri dağıt kalanları paketle buzluk için hazırla öyle geçti, 3. Gün bayram ziyaretleri, 4. Gün misafir ağırlamaca derken artık ayaklarımı hissetmiyorum ki eşimin tarafına gitmediğimiz halde Allahtan küsüm :KK76:

Kızlar iyi akşamlar. Biz şuan 18 haftalığız ancak ben daha bebek hareketlerini hissetmiyorum. 2 hafta önce kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kalp atışlarında ama ben halen göz seğirmesi gibi bile olan hareketleri hissetmiyorum :KK43: bugün bir akraba da hissediyorsundur ama anlamıyorsundur dedi. Ne alaka niye anlamayım hissetsem anlarım dedim ama acaba çok mu geç kaldım
Canım bende baskalarinin hissettigini duyunca niye hissetmiyorum diye çok uzulmustum ağladığımda oldu 19 haftalik olunca hiç aklimda olmadigi bianda yataga uzaninca hissettim sevinçten ağladım. Ilk baslarda gece yatınca hissediyordum bu seferde gündüz niye hissetmiyorum diye taktim şimdi maşallah cani istedikçe ben burdayım diyo herkezin çok farklı oluyo boşa kendini üzmüş olursun zamanı gelince ben burdayım diyecektir dr lar 24. Haftaya kadar hissedilmemesi normal diyo

Kızlar ya ben buhranlar geçiriyorum eşime çevreme yansıtmamaya calısıyorum ama içime sıkıntı geliyor. Hani böyle kötü bişe olacakmış gibi darlanırsınız ya öyle. Bayramda bile yüzüm gülüyor ama içimden bu dünyayı terk etmek isteği. Hala devam ediyor bu durum. Hormonlardan sanırım genelde regl dönemimde nadirde olsa yaşadığım şey. İnşallah geçicidir doğuma kadar bu sürerse psikoloji falan kalmaz bende :/
Ben de cok bunaldım eşimle tayin muhabbeti yüzünden gerginiz bir aydır sürekli gerginlik tartışma ağlama baş agrısı gebeliğim zaten agır gecti bu ara hep aklımda ya bunlar bebeğime yansırsa ya onu etkilerse saglığına zarar gelirse korkusı içimi kemiriyor inşallah saglıkla gelir ogluşum etkilenmez bu kaostan :((

Mümkün olduğunca gerginlikten üzüntüden uzak durmaya çalışın. Bebekler her duygumuzdan etkileniyorlar. Elimizde olmuyor çoğu zaman ama ne kadar engellersek iyi

Back
X