2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ah canım geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.Allah sevdiklerine bağışlasın.dualarimdasin

Off rabbim sağlıkla bağışlasın şifa versin kuzuya kıyamam annede bitmiştir
Ya hiç sorma inan ciğerim yanıyo resmen,Annesiyle okadar zor bi hayatları
Olduki anlatamam.hersey bi anlık gelişmiş o çocuğun yüzü gözümün önünden gitmiyorRabbim safi ismiyle şifa vrsin inşallah.cok sağol cnim

Kızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptı Allah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli

Ahh yavrum ya çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah, sevdiklerine bağışlasın yavruyu. Dua ediyoruz

Kızlar 4yasindaji yeğenime araba çarptı Allah rızası için hepinizden dua bkliyorum.annesi çok kötü durumda,hepiniz hamilesiniz dualarınız çok onemli
geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşir. çocuklar bizden daha dayanıklı oluyorlar. hemen toparlar inşallah

Cok uzuldum cok gecmis olsun.dualarimiz onunla..

Hayırlı pazarlar kızlar. Akşam çok tedirgin olduğum birşey oldu.. Üzerimde füme bir tşört ve yarım atlet südiyenim vardı eşimin fark etmesiyle tam göğüs ucumda ıslaklık geçmiş tşörtüme baktım hemen iç çamaşırıma da gelmiş.. Göğüsümden bir kaç damla sıvı gelmiş.. Benim eskilerden duyduğum sütü gelen kadının doğumu yakındır gibi bir algı vardı.. Biraz araştırdım ama tam sonuç alamadım doktoruma da ulaşamıyorum aranızda tecrübeli olanlar varmı bu konuyla ilgili? Hiç başınıza geldimi? Korkuyorum korkulacak birşey mi ki onuda bilmiyorum ilk gebeliğim henüz

Rabbim sizlere bağışlasın o minik yavruyu içim parçalandı Allah evlat acısıyla imtihan etmesin tez zamanda şifa versin Rabbim dönsün anasının koynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…