2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Bakayım ben buna hiç zevkime göre bir şey bulamıyorum

Amin canım Amin.. Tekrarını yaşatmasın Allah.
Benim de okulum başladı, geçen hafta pazartesiden beri okula gidip geliyorum. Çalışmak iyi geliyor. Sen çalışıyor muydun?

Bakayım ben buna hiç zevkime göre bir şey bulamıyorum
benım gunluk olan hosuma gıttı kadıfede gıttı ama mavıde beden yok o yuzden beklemedeyım belkı gunluk olanı alırım sabahlıgı var en azından rahat olur dedim kısa kollu ama ıste o dusundurdu benıde

Amin canım Amin.. Tekrarını yaşatmasın Allah.
Benim de okulum başladı, geçen hafta pazartesiden beri okula gidip geliyorum. Çalışmak iyi geliyor. Sen çalışıyor muydun?
Yok kuzum çalişmiyorum benim esim karşi çalişmaya

Bende almadim daha kuZum gecelik falan nekadar kilo alirim bilmedigim için şuan sadece gobüs var 48 kilo falanim illa kilo alinacak doguma kadar oyuzden ne emzirme sutyeni ne gecelik hastaneye goturebilecegim hiçbirşey almadim
Tam vucuda oturmasi gerekmiyir bence hatta ben cuval gibi alcam genis genis .. lohusaykrn terleme cok oluyor :)

Ben 3-5 birşey daha aldım bırakmıştım almayı iş ortağım (kardeş gibi olduk artık) ben ona çok vermiştim doğum yapınca sağolsun o da bana 1 koli hazırlamış yollamış baya bi eşyamız oldu çoğu 3 ay itibariyle ama olsun çabuk büyüyor yavrukuşlar zaten

benım gunluk olan hosuma gıttı kadıfede gıttı ama mavıde beden yok o yuzden beklemedeyım belkı gunluk olanı alırım sabahlıgı var en azından rahat olur dedim kısa kollu ama ıste o dusundurdu benıde

Kadife olanlar çok güzel görünüyor ama beden için beklemek lazım. Bi de bunların bedenlerini nasıl alcaz? Son ana mı bırakmak lazım acaba? Ben 8 kilo aldım hamileliğin başından beri. Hala yememi kısmıyorum

Devlette yaptirdim da 20+4 dun kalp kafa ici falan net goremedi tekrardan istedi 2 hafta sonraya nasil bulacam randevu deyip duruyordum tesadufen 25 ne buldum
Galiba doopleri ne kadar geç haftalarda yapılsa o kadar net gösteriyor.kizimda 23+4 yaptırmıştı herşey cok net görülmüştü.peki memnun kaldi mi kaç dkk bakıldı?

A anneveoglusu seninde bugün doopler vardı galiba demi?

24.hafta son zaten. Ben 20+2de yaptirmistim hersey net gorebildik bir daha gitmeme gerek kalmadi benimde.

Canım sabah doktora gittim. Wc de pıhtı gibi bir şey de geldi korktum. Bebek şükür iyi ama kasık ve bel ağrım da oluyor. Bir iğne yaptı bir de progestan verdi. Günde 3 tane alacağım. Bir hafta rapor verdi. Haftaya tekrar bakacak. Pıhtıyı görünce çok korktum. İnşallah geçer. Ebruzerm sen böyle olunca progestan filan almışmıydın? Geçmemiş miydi? Ben çok korktum bugün

Allahın ıznıyle ıyı olur bebegın canım ınsallah ıyı dusun lutfen onlem amaclı yapılması gereknlerı yapmıs doktorun bol bol dınlen sımdı Cook gecmıs olsun aklına da kotu seyler getırme herkeste hersey aynı yasanmıyor bılıyorsun

kılo bılgısıne gore beden vermıslerdı hıkayesınde yada outlet olmayan sayfasında , ama ben herhalde L beden alırım oyle dusunuyorum suan ıcın , ben takıpteyım suan beden denk gelırse kadıfeden alırım mavı de yok malesef cunku suan

Devlette yaptirdim da 20+4 dun kalp kafa ici falan net goremedi tekrardan istedi 2 hafta sonraya nasil bulacam randevu deyip duruyordum tesadufen 25 ne buldum
Bende Zeynep kamildeyim, öğleden önceki son hasta bendim 11.40 da, bebeği bayağı inceledi, dönmedi bebiş sırtını ve kafasını tam göremedi bişiyler ye tekrar gel dedi bakalım bekliyorum yeniden

Merhaba hanimlar, arasira yaziorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Biz simdi bebek arabasi arastirmasina grdik. Tavisyesi olanlar var mi. Bukdr zorlanacagimi tahmin etmemistm. ‍

S bana olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…