- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
bende dun sordum joıe markasına bırdaha zam gelmeyebılır ama , kraft chıcco mamas papas onlara daha cok zam gelecek dedı
Her şey zamlanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dun sordum joıe markasına bırdaha zam gelmeyebılır ama , kraft chıcco mamas papas onlara daha cok zam gelecek dedı
ay kızlar soylıyım jarpierreoutlet dıye bır sayfada cok guzel kadıfe 3 lğ pijama takımı var 90 tl pudrada her rengı var fakat mavıde sadece s beden var kız annlere bakın ıstersenız. Birde normal pijama takımı var grı oudra mavı sabahlıklı yıne oda 89 gecelıklı sabahlıklı kadıfe var oda aynı fıyat outlet sayfasında
İyiyim kuzum allaha sükür saolasin
ilaçsizda geçmiyorki hastalık çok zor ben hasta oldummu çok kötu oluyorum bogazlarimdan kanlar geliyor allahm dogum yapana kadar hastalık vermesin sag salim hepimiz kucaklarimiza alalim minnoşları
benım gunluk olan hosuma gıttı kadıfede gıttı ama mavıde beden yok o yuzden beklemedeyım belkı gunluk olanı alırım sabahlıgı var en azından rahat olur dedim kısa kollu ama ıste o dusundurdu benıdeBakayım ben bunahiç zevkime göre bir şey bulamıyorum
Yok kuzum çalişmiyorum benim esim karşi çalişmayaAmin canım Amin.. Tekrarını yaşatmasın Allah.
Benim de okulum başladı, geçen hafta pazartesiden beri okula gidip geliyorum. Çalışmak iyi geliyor. Sen çalışıyor muydun?
Tam vucuda oturmasi gerekmiyir bence hatta ben cuval gibi alcam genis genis .. lohusaykrn terleme cok oluyor :)Bende almadim daha kuZum gecelik falan nekadar kilo alirim bilmedigim için şuan sadece gobüs var 48 kilo falanim illa kilo alinacak doguma kadar oyuzden ne emzirme sutyeni ne gecelik hastaneye goturebilecegim hiçbirşey almadim
oğlumun ismi Aren kız sanıp kız kıyafeti getirenler olmuştu o zamandan o kadar emindim ki ikincinin kız olacağına hepsini saklamıştım :) hastane çıkışı , birkaç tulum ve pembiş çorapları var. hastanede fotoğraf çekmek için bir hastane çıkışı alacağım. bir kaç tane de carters polar tulumlarından alacağım. onun dışında ben de doğduktan sonra ihtiyaca göre almayı düşünüyorum.
ayrıca kuzenimin bebeğinin küçülenleri veriyorlar, abiden kalanlarda var onları da giydireceğim. ikinci el takıntım yok :)
eşim kızım hep eski mi giyecek diyor ama çok çabuk büyüyorlar kıyafetler eskimiyor.
benım gunluk olan hosuma gıttı kadıfede gıttı ama mavıde beden yok o yuzden beklemedeyım belkı gunluk olanı alırım sabahlıgı var en azından rahat olur dedim kısa kollu ama ıste o dusundurdu benıde
Devlette yaptirdim da 20+4 dun kalp kafa ici falan net goremedi tekrardan istedi 2 hafta sonraya nasil bulacam randevu deyip duruyordum tesadufen 25 ne buldumcnim devlettemi yptiriyorsun?güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
Galiba doopleri ne kadar geç haftalarda yapılsa o kadar net gösteriyor.kizimda 23+4 yaptırmıştı herşey cok net görülmüştü.peki memnun kaldi mi kaç dkk bakıldı?Devlette yaptirdim da 20+4 dun kalp kafa ici falan net goremedi tekrardan istedi 2 hafta sonraya nasil bulacam randevu deyip duruyordum tesadufen 25 ne buldum
24.hafta son zaten. Ben 20+2de yaptirmistim hersey net gorebildik bir daha gitmeme gerek kalmadi benimde.Galiba doopleri ne kadar geç haftalarda yapılsa o kadar net gösteriyor.kizimda 23+4 yaptırmıştı herşey cok net görülmüştü.peki memnun kaldi mi kaç dkk bakıldı?
A anneveoglusu seninde bugün doopler vardı galiba demi?
Canım sabah doktora gittim. Wc de pıhtı gibi bir şey de geldi korktum. Bebek şükür iyi ama kasık ve bel ağrım da oluyor. Bir iğne yaptı bir de progestan verdi. Günde 3 tane alacağım. Bir hafta rapor verdi. Haftaya tekrar bakacak. Pıhtıyı görünce çok korktum. İnşallah geçer.kuzum benımde en basından berı olan bır durum yerı geldı az yerı geldı cok geldı , doktorum plesantan rahım agzına bıraz yakın kendını de cok yoruyorsan onun etkısıyle leke gelebılır demıstı haftalar once ama korkma yukarı cıkacak demıstı , ben temızlık yapsam kendımı yorsam boyle 4 5 kez yasamısımdır.Doktorum en onemlısının parmagımızı kestıgımzde akan kan gıbı kırmızı gelırse hemen gel demıstı onun harıcınde yat dınlen korkma demıstı kendını de bu kadar yorma.bayramda memleketıme gıttım cok gezdım bı gun boyunca yegenımle ılgılendım kucagımda taısıdım fln aksamına bır damla cok az kırmız kan geldı ardından bıraz da kahverengı leke progestan aldım o gun yattım hep. Doktoruma da soyledım ne aptın yıne dedı bayram temızlgımı ben sana yorma demedımmı kendını velhasıl kelam benım yasadıklarım bu sekılde tabıkı herkeste farklı olur hersey ama haraketlerını hıssettıgım ıcınde bıraz daha boyle seyler oldugunda ıcım rahat oluyor
Allahın ıznıyle ıyı olur bebegın canım ınsallah ıyı dusun lutfen onlem amaclı yapılması gereknlerı yapmıs doktorun bol bol dınlen sımdı Cook gecmıs olsun aklına da kotu seyler getırme herkeste hersey aynı yasanmıyor bılıyorsunCanım sabah doktora gittim. Wc de pıhtı gibi bir şey de geldi korktum. Bebek şükür iyi ama kasık ve bel ağrım da oluyor. Bir iğne yaptı bir de progestan verdi. Günde 3 tane alacağım. Bir hafta rapor verdi. Haftaya tekrar bakacak. Pıhtıyı görünce çok korktum. İnşallah geçer.Ebruzerm sen böyle olunca progestan filan almışmıydın? Geçmemiş miydi? Ben çok korktum bugün
![]()
kılo bılgısıne gore beden vermıslerdı hıkayesınde yada outlet olmayan sayfasında , ama ben herhalde L beden alırım oyle dusunuyorum suan ıcın , ben takıpteyım suan beden denk gelırse kadıfeden alırım mavı de yok malesef cunku suanKadife olanlar çok güzel görünüyor ama beden için beklemek lazım. Bi de bunların bedenlerini nasıl alcaz? Son ana mı bırakmak lazım acaba? Ben 8 kilo aldım hamileliğin başından beri. Hala yememi kısmıyorum![]()
Bende Zeynep kamildeyim, öğleden önceki son hasta bendim 11.40 da, bebeği bayağı inceledi, dönmedi bebiş sırtını ve kafasını tam göremedi bişiyler ye tekrar gel dedi bakalım bekliyorum yenidenDevlette yaptirdim da 20+4 dun kalp kafa ici falan net goremedi tekrardan istedi 2 hafta sonraya nasil bulacam randevu deyip duruyordum tesadufen 25 ne buldum
Dogumdannsonra karnimiz bebek varkenki kadar çok çikmaz dimi kuzumTam vucuda oturmasi gerekmiyir bence hatta ben cuval gibi alcam genis genis .. lohusaykrn terleme cok oluyor :)
S bana olur herhaldekılo bılgısıne gore beden vermıslerdı hıkayesınde yada outlet olmayan sayfasında , ama ben herhalde L beden alırım oyle dusunuyorum suan ıcın , ben takıpteyım suan beden denk gelırse kadıfeden alırım mavı de yok malesef cunku suan