2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bakalım doktorun ne dıcek canım , bununla ılgılı bı kac seye denk gelmıstım Saglıkla gelır bebegın ınsallah ıyı dusun sen ıyı olsun

Papatyamaviss@
Kademeli üç boyut saklama Kutusu paylaşmiştın raggisar magazada gördün mü internet sitesindeNmi baktın birde nezaman almayı planliyorsun

Kızlar begendiginiz ne varsa begendiginiz an alın dün e bebekte beşik 925tl di almadık bugun olmuş 1129tl okadar pişman oldum ki almamaya bu dolar piyasayi alt ust etti

Eklentiler

• EFD946D9-A9CF-4670-A855-237A4B1D87FB.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar begendiginiz ne varsa begendiginiz an alın dün e bebekte beşik 925tl di almadık bugun olmuş 1129tl okadar pişman oldum ki almamaya bu dolar piyasayi alt ust etti
Ben de ebebeği İnternet sitesi sanıyordum. Mağazaymış
Dün baktık . Çeşit bol , kaliteli ve uygun. Çocukistandan da iyiymiş . Görüş bebeyi de Tesadüfen eşim buldu, ona da bayıldım.
Ebebekte beşik beğendim . Sepet beşiğe benziyor ama büyük. Çok beğendim. 1200 ye yakındı .

Kızlar biz de alışveriş yapmadık hiç. Nerden başladınız almaya. Bebek kaç cm doğacak bilmiyoruz nasıl seçtiniz kıyafetlerini filan. Son aylara bırakmak istemiyorum hiç

canım bu besıge zaten o fıyat cok , albebek sayfasına gır hemen 2.3.cü sırada sepet beşik emzırme mınderı reflu yatagı babynest dahıl 600 tl guvenılır bır sıte , istanbulda oturuyorsanız tabı (hasar rıskınden dolayı dıger ıllere gondermıyolar )

Minnak kızımın böbreği büyük çıktı detaylı da ama çok önemsemedim ben yeğenime de öyle demişlerdi hatta dün arkadaşımla buluştum böbreğinde bişiy var derlerse inanma anlayamıyorlar böbreğini demişti o yüzden çok kafama takmadım, perinatolojiye yönlendirdi bi gidip görünürüm gene de, devlet hastanesi ama çok ilgileniyorlar gitmek isteyen varsa düşünmesin yani sadece erkekleri bina içine bile almıyorlar eşim dışarıda kaldı şey dedi hatta Doğuma girmişsin gibi hissettim zaman geçmedi falan dedi

Papatyamaviss@
Kademeli üç boyut saklama Kutusu paylaşmiştın raggisar magazada gördün mü internet sitesindeNmi baktın birde nezaman almayı planliyorsun
yok canım magazasına gıdıp bakmadım, internetten begendım ıkeadan alacagım bıkac sey daha var toplu alacagım bıdahakı ay alırım herhalde

Kızlar biz de alışveriş yapmadık hiç. Nerden başladınız almaya. Bebek kaç cm doğacak bilmiyoruz nasıl seçtiniz kıyafetlerini filan. Son aylara bırakmak istemiyorum hiç
canım soyle dıyım benım yegenım kız 46 cm dogdu 38..haftasında arkdasım aynı zamanda 40.haftasında erkek bebek 49 cm dogdu 50 51 de goruyorum dogum hıkayelerınde ort 50 dıyebılırz ama cm bak alırken aydansa daha ıyı fıkır oluyor sey derler cocuk ılk ay 3cm uzar derler mesela aklında bırlestır ortaya bıseyler cıkar herhalde ben ilk cıtcıtlı body ce patıklı alt zıbınlardan almıstım, sonra bır tane 10 lu bır tane 5 lı hast cıkısı aldım bır tulum ve bır pıjama takımı aldım.Kıyafet bı kac parcada hedıye geldı kendı annemde benım aldıklarımın her bırınden bırer tane alır en az kıyafet daha bakmıyorum suan.Bıberon ve emzıgını aldım. Şimdide ıslak mendıl pısık kremı fln onları alıyım dıyorum. Bırazdaha buyuk urunler sırt cantası vs suan bu sekılde gıdıyor benım lıste

0-3aylik takimlardan alabilirsin canim ama yenidogan çok alma bi tane yada iki tane al kiyafet kiloya gore alacam dersen digerlerini alabilirsin mesela
Battaniyesini alabilirsin kiş bebegi olacak sonucta nekadar cok alirsan okadar rahat edersin.
Besigini bebek arabasini
Patik corap tulum
Deterjanini bakim setini
Küvetini
Emzik biberon. Vs alinacak cok sey var

sayfadan istedim demişki 60 kg kadar S, 60-70 kılo M, 70-80 kılo L 80-90 kılo XL ort olculer olarak belirtmiş ben L bakarım herhalde zaten sımdıden 64.5 oldum dar gelmesınden se L ıyı olur bana
matrush

Heh ona göre alalım da sonra sıkıntı olmasın ben sonlara doğru alırım. Sanırım M rhaat olur o zaman

Kuzum o besigin ay dede gibi yukarisi varya onu çok begenmistim diger gibi piyasada o besikler çok kurdelelisi falan var birde ayni beşik hepsiburada da 730tl guvenilirmi ordanmi
Alsakki ayni üründur dimi malzemesi kalitesi falan oda luna tahtaravalli besik ayni gorunumunde

Canm ben ayrintiliyi 22. haftada yaptım. Asiyi da 16. haftada yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam

Bu ürünü ben de merak ediyorum kullanıcı yorumları oldukça iyi fiyatı da çok uygun.. ama mağazada yokmuş bu gidip görme imkanı yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…