2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebek arabası konusuna gelince, ben ebebekten joie litetrax 4 aldım. Travel diye geçiyo ismi ama normal travel gibi değil. Baston tarzında. Açılıp kapanması ve taşıması kolay geldi bana
zam gelmedenn önce bende alaydım yıyıdı kaca aldın suan 1350 tl

sakın sıkıp oynama elleme canım gelebılır bu normal birşey , ama oynarsan erken doğuma yol acabılıyormus uyardıgı ıcın bazısının son bı ıkı ay bazının daha once bazısınn hıc gelmez sen oyamaya yeter

ayva cıksada yesek bende beklıyorum onu

kuzum benımde en basından berı olan bır durum yerı geldı az yerı geldı cok geldı , doktorum plesantan rahım agzına bıraz yakın kendını de cok yoruyorsan onun etkısıyle leke gelebılır demıstı haftalar once ama korkma yukarı cıkacak demıstı , ben temızlık yapsam kendımı yorsam boyle 4 5 kez yasamısımdır.Doktorum en onemlısının parmagımızı kestıgımzde akan kan gıbı kırmızı gelırse hemen gel demıstı onun harıcınde yat dınlen korkma demıstı kendını de bu kadar yorma.bayramda memleketıme gıttım cok gezdım bı gun boyunca yegenımle ılgılendım kucagımda taısıdım fln aksamına bır damla cok az kırmız kan geldı ardından bıraz da kahverengı leke progestan aldım o gun yattım hep. Doktoruma da soyledım ne aptın yıne dedı bayram temızlgımı ben sana yorma demedımmı kendını velhasıl kelam benım yasadıklarım bu sekılde tabıkı herkeste farklı olur hersey ama haraketlerını hıssettıgım ıcınde bıraz daha boyle seyler oldugunda ıcım rahat oluyor

evet benım arkadasımda ıse yaramıstı. Ayrıca lıse zamnalarında sivilcelerım bununla gecmıstı ayva guzellık veren bırsey gercekten

avent canım ben onu aldım klasık olanı degıl ama natural olanını aldım , lansınoh ve dr.browns ıcınde ıyı dıyolar ama sen blırsın emzıgıde avent aldım ben free flow ultra soft ortodontık gece emzıgı bunlardan alabılırsın , ben gece emzıgı aldım

Hanımlar ebebekte ındurım var:) T tanem-tane20 nasipse yarin gidip tulum bakic malum kis bebegi
Bakalim seninki kadar guzel olucak mi ^^
Oo sen daha tatlısını alirsin en güzelleri senin olsun kuzum biz dun e bebekten dalin bakım seti aldik uni babay kullanmayı dusunuyordum ama dalinin cantası hosuma gitti bitirene kadar dalin sonra uni baby geceriz dün birde farklı birsey aldık oda cok sicak tutacak hastaneden cikarirken bunla cikaralim dedik minnosu

Eklentiler

• 83736F21-965C-40D4-8B76-8B373D14B117.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
  • B9DF9E79-34C0-49AA-AAB2-DC8D6740CC63.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
Kac aylik bunlar buyuk duruyir .. daliinin sin kullanma tarihine bakmissundir InsaAllah

aventte iyi ama chicconun yenidogan emzikleride cok iyi kivrimli ve damak yapisi sayesinde minik oldugu icin tam agzina gore aliyor bebis ben oglumda hep chicco aldim ondan baskasinida almadi cikardi ikisi iyi bence

Suan anamla konusuyorumda elimde tulum var biri heduye verdi kac yas giyiyir bakip sana soyliyim simdi alma dedu :) suan onceligim gecelik almak oldu
ay kızlar soylıyım jarpierreoutlet dıye bır sayfada cok guzel kadıfe 3 lğ pijama takımı var 90 tl pudrada her rengı var fakat mavıde sadece s beden var kız annlere bakın ıstersenız. Birde normal pijama takımı var grı oudra mavı sabahlıklı yıne oda 89 gecelıklı sabahlıklı kadıfe var oda aynı fıyat outlet sayfasında

Suan anamla konusuyorumda elimde tulum var biri heduye verdi kac yas giyiyir bakip sana soyliyim simdi alma dedu :) suan onceligim gecelik almak oldu
Bende almadim daha kuZum gecelik falan nekadar kilo alirim bilmedigim için şuan sadece gobüs var 48 kilo falanim illa kilo alinacak doguma kadar oyuzden ne emzirme sutyeni ne gecelik hastaneye goturebilecegim hiçbirşey almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…