2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canım abartısız 10 dk yı geçmedi zaten telefonla aradığımda da 10-15 dk diye bilgilendirilmiştim çok şaşırmadım bu duruma ama doktor nedense hoşuma gitmedi işini yaptı mı yaptı ama kendi doktoruma her şeyi sorardım sıkılmadan cevaplardı sormadım pek bir şey. cd rapor 2 adet renkli fotoğraf verdiler. O raporda organların ölçülerinin kaç haftayla uyumlu olduğu yazıyor ayrıyetten diğer tüm organlarının da durumu hakkında bilgi yazıyor.fetus hareketleri motor kasları normaldir her iki böbrek normalidir mesane normaldir gibi

Gunaydin canim❤ geride degil bence ve kiyas yapmak da dogru degil hepimizin kilo va genetik yapimiz farkli :) ben 21+5te gittigimde boyunu soylemedi kilomuz 525gdi
Günaydın :) evet doğru değil ama küçük şeylere takıyorum kendi kendime acaba gerilik mi var diğer verişlere oranla diye mahsallah buqrada bebişinize

Evet kesinlikle hele karşılarında hamile olan anneler varsa daha çok dikkatli olmaları gerekiyor bence bu dönemde çok çok hassaslaşıyoruz kendi doktorum gerçekten çok ilgili ve tatlı dilli bir de başka göz görsün istedim dediği için mecburen araştırmadan gittim böyle biri denk geldi maalesef neyse artık bir daha kapısından geçmem :)

bende pcden bakıyorum yoksa bende zor yetısırım, noldu dun tekrar baktımı doktor bı sıkıntı yok ınsallah :)
Perinatolojiden randevu aldım canım 25 ne o zaman tekrar bakılacak böbreğine, ben işlerimi yetiştiremiyorum ki buraya bakıyım ev süpürüp silinecek ütü yapılacak yemek yok of of kızçem büyüsün de bana yardım etsin

Çook güzel olmuş eline sağlık
Ben de bu ara kanaviçeye taktım. Video izleyip kendime güven aşılıyorum malzeme almak için :)

Valla çok güzel şeyler var ben şimdi fon perde yapıyorum :)) Yaptıkça da kendine güven geliyor gerçekten
Kaneviçeler bittiğinde mutlaka beni de etiketle canım kolay gelsin sana da :)

canım zaten bızı rutın takıp eden bır doktor olmadıgı ıcın fazla beklentıye gırmeye gerek yok, bende doktoruma her seyı sorarım oturur muhabbet ederım. Onemlı olna herseyıne bakıp işini iyi yapmış olması dakıkada pek onemlı degıl yani. Ama ben yanı bır cok kısıde daha okudum ozellıkle sordum doktor kımdı dıye bana bu doktorun ısmını soyledıler 20-25 dk baktı herseyını soyledı ettı cok ıyı baktı vs gıbı yorumlar var, hatta bırının bebegı ellerıyle yuzunu hep saklamıs ugrasmıslar gozuksun dıye gostermemıs artık kıset demıs doktorda gostermıyor dıye. Belki sen fazla beklentıyle gıttıgn ıcın tatmın etmemıstır. ben kadın doktorlarla pek anlasamıyorum zaten işini yapsıın hereyıne baksın yeterlı zaten onun ıcın gıdıyorum, ama bende cuma gununden sonra tecrubemı yazarım sana benımkının nasıl gectıgını ıyı zamanına denk gelırım ınsallah ne dıyeyım :)

Merhaba arkadaşlar
Bebislerin kilo ve boyları haftasi ile uyumlu annelerin farkli olması çok normal bebekler ailelerinin genetik yapısını alıyor uzun yapılı anne ve babanın bebegi uzun ve biraz daha kilolu oluyor ondan

Benimde ayrıntılı ultrason oldu şükür sorunsuz atlaatik Rabbime binlerce şükür
FL ile 7 çarptım 29 cm boy çıktı Dr 509 Gr dedi kuzuya artık hareketleri daha belli masallah

Son düzenleme:

maşşallah kuzum maşşallah, bakalım bende cuma günü giricem 22+1 olucam bende

evet dediğin gibi yaparım muhtemelen aya göre alsam her türlü giyer heralde, teşekkür ederim :)

masallah gozunaydin canim hareketleri bende su 4 gundur cok belirgin cok sik hissediyorum masallah kuzulara rabbim esirgesin

Kizlar puset ortum geldi bu arada harika bise yapanin eline saglik cok cici oldu payetli fiyonk harika durdu alt acma cantasida cok hosmus gercekten isteyen olursa isim verebilirim eft yoluyla yapiyo kapida odeme yok ama gozu kapali guvenip yaptirabilirsiniz

E bebek siparişlerim geldi çok tatlılar ya kıyafetlere sarılıp duruyorum minnacıklar

Eklentiler

• 07C02C6C-278B-4515-A5FC-69C6645B226C.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 5D53CAEB-41C1-4AD9-A9D7-A53F09899F90.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…