2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anladim kuzum saol hersey icin suan kredi kartı kullanima acik degil yarin bankadan aktif hale getirip siparis verecegim

sanırım yenidoğan takımlarını en son alıcam son aydaki kilosuna boyuna göre. Bugün oturdum fiyat karşılaştırması marka karşılaştırması yapıyorum diğer ürünler için. her geçen gün zam geliyor bir şeylere

Ben de giyim dışındaki ürünlere yöneldim zaten şimdilik. bez ve ıslak mendil için karşılaştırma yapıyorum bugün hem netten bakıyorum hem de markete gidince bakıp ona göre alıcam kremlerini filan. İlk bebeğimiz olduğu için her şey çok karışık geliyor

Aslında ilk bebekte alınan bazı şeyler hiç kullanılmıyor göğüs pompasına hiç ihtiyacım olmadı yada çocuklarım biberon istemedi ilk oğluma emzik verdim 2 ay sonra kanlı ishal oldu anne sütü dışında hiçbirşey yemediği için emziği bıraktım kardeşlerine de vermedim bazı şeyleri ihtiyaç olursa almak gerekiyor

yaa gerçektenmı ben baska uygulamada cok guzel yazılar okudum aynen bende doruga gıdıcem , 20-25 dk baktı ınceledı baya falan guzeldı yazan cok olmus tek doktor bakıyor zaten sanırım baska doktor bakmıyor.En azından ben gıttıgımde artık dırek cd foto fln o mevzulara gırmeyeyım barı.Her organına bakıyormu pekı raporda neler yazıyor

hem ne karısık ben cogu seyde markamı belırledım ama ındırım kovalıyorum suan da da

Gunaydin kizlar aslinda butun doktorlarin guven vermesi bizleri rahat hissetirmesi gerek ama bu ozelllerde de para veriliyor yani paranla rezil oluyorsubmn derler ya o cinsten olmus seninkide
Gunaydin kizlar aslinda butun doktorlarin guven vermesi bizleri rahat hissetirmesi gerek ama bu ozelllerde de para veriliyor yani paranla rezil oluyorsubmn derler ya o cinsten olmus seninkide. Ben dun devlet hastanesinde ayrintiliya girdim kadin bayagi ilgilendi hic bisey sordurmadan kendi aciklamalarda bulundu en sonunda bana dediki sormak istedigin birsey var mi :)) ilk defa bir dr dan bunu duydum

bende ıkea besık almayı planlıyordum ama baya alan var youtube da flnda gordum bılemedım sımdı

arkadasların dedıklerıne katılıyorum, ben bal zencefıl corek otu bırazda karabıber atıp tatlı kasıgıyla yıyordum ardından hemen su ıcme bekle bıraz, extra olarak sırkelı suyla gargara tuzlu suyla gargara, ve bogazıma lımon baglıyordum. gece yatmadan yarım cay bardagı ılık pekmez cok guzel rahatlatıyor bogazları ateşim benım cok cıkmıstı dusuremedıgım ıcın parol ıcmıstım bı tane gece yatmadan onla daha ıyı oldum. Şifa bulursun ınsallah arkadasım

kuzum burda yazıldı kac kez ama denk gelmemıssın demekkı evet cevapverıyor eskıden etıketlemede ıstemıyordu ama sımdı ıstıyor benım sanal doktorum o ben kendısıne oyle dıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…