2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evime geldım
Sonucum ıyımiş bebegın bır kalbını gosterıp bılgısayarı cevırdı
Kac gunluk oldugunu ben sordum uanı haftalık
Cınsıyet soylemedı
Usg gotuntusunu de benım dememle verdı:)

Devlet hastanesinde mi? Ya devlette neden böyle muamele yapıyorlar sanki 2 dk uzun gösterseler geç kalacaklar,yani randevulu hasta sayısı onun çalışma saatine göre ayarlanıyor zaten.. Bir de fotoğrafı vermemeleri de saçma kağıdı mı toneri mi pahalıdır nedir??

Devlet hastanesinde mi? Ya devlette neden böyle muamele yapıyorlar sanki 2 dk uzun gösterseler geç kalacaklar,yani randevulu hasta sayısı onun çalışma saatine göre ayarlanıyor zaten.. Bir de fotoğrafı vermemeleri de saçma kağıdı mı toneri mi pahalıdır nedir??
Dr nın cebınden cıkmıyor kı hemen ınsanı gondermeye calısıorlar
Evet devlet hastanesı

sen eşinin ve senin doğum yılını soyle ben hesaplayım aya göre değil kuzum :)) http://yeni-kimlik.com/rus-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html yada bak tıkla burdan yaz soyle bakayım ne cıkıyo :KK70:
Canim buradan hesaplayinca kız çıkıyor ama senin az önce dedigin kadin 3 yilda bir erkek 4 yilda bir durumunu yaparsak ikimizinde son hucre yenilenmesi 2016 çıkıyor yanlış hesaplamadiysam bunu bana is yerinde bir arkadasim kizimda yapmıştı bugune kadar yaptigim herkeste tuttu demişti geçende esimle oturmuslar yapmışlar esit cikiyor demis bende o yuzden aydan hesap edersek esim son yenilenmeye sahio diye dusundum.
Benim dogum yilim 1989 esimin 1980 istersen sende bak :) ama rus takvimi farkli bisey hucre yenilenmesine göre olan baska bisey diye bilmiyorum. Off biz bu cinsiyetleri ogrenene kadar kafayi kıracağız :confused::confused:

Eki Görüntüle 2164844 Doktor hemen postalamaya calıstı ınat bende sordukca sordum
Goruntusunu verıyonuz mu dıye sordum hayır dedı
Sonra veresı geldı (şaka yaptıgını dusunmuyırum vercek olsa usg goruntusunu 2hafta oncede deöedemde verırdı )
Goruntude bebek sırtıstu yatıyor cınsıyetı rahatlıkla gorebılır dıye dusunuyorum ama demedı gormemiş
Bende hep devlete gidiyorum hatta haftada bir gidiyorum annemlerin orada da acil kısmından gene devlete muaneye oldum her seferinde verdiler hatta ben unutup çıkıyordum arkamdan seslendi ultrason fotosunu al diye çok garip geldi o yüzden sizin dediğiniz isteyerek vermesi çok saçma her anne ister minnakının fotosunu

Canim buradan hesaplayinca kız çıkıyor ama senin az önce dedigin kadin 3 yilda bir erkek 4 yilda bir durumunu yaparsak ikimizinde son hucre yenilenmesi 2016 çıkıyor yanlış hesaplamadiysam bunu bana is yerinde bir arkadasim kizimda yapmıştı bugune kadar yaptigim herkeste tuttu demişti geçende esimle oturmuslar yapmışlar esit cikiyor demis bende o yuzden aydan hesap edersek esim son yenilenmeye sahio diye dusundum.
Benim dogum yilim 1989 esimin 1980 istersen sende bak :) ama rus takvimi farkli bisey hucre yenilenmesine göre olan baska bisey diye bilmiyorum. Off biz bu cinsiyetleri ogrenene kadar kafayi kıracağız :confused::confused:
hee aa gercektende esıt o zamn dediğin mantıkı :D buyuk ıhtımal kıracagız bırdahakı kontrol ne zamn :D

Bende hep devlete gidiyorum hatta haftada bir gidiyorum annemlerin orada da acil kısmından gene devlete muaneye oldum her seferinde verdiler hatta ben unutup çıkıyordum arkamdan seslendi ultrason fotosunu al diye çok garip geldi o yüzden sizin dediğiniz isteyerek vermesi çok saçma her anne ister minnakının fotosunu
Bence doktorda bır sorun var :110:

Bazen kendinizi hamile değilmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu ben o zaman korkuyorum neden kasık sancım yok neden karnım büyümüyor acaba bişiy mi oldu diye teleşlanıyroum en son pazar günü acilde gördük minnakımı iyi görünüyordu, şimdi Cuma'yı bekleyemek nasıl zor geliyor cuma akşam 5 te kontrol ama zaman geçiremiyorum :(

Çok meraklardayım ama :KK70: Geçen doktor bişey demedi. 20 gün sonrasına çağırdı. 16 günüm kaldı zaman gecmiyorrrrrr. :)
aa benımde benımde 16 gunum kaldı benıde 20 gun sonra cagırdı bıdaha dıyorum bıazdaha bekleyım net olsun cınsıyet falan sonra dıyorum bekleyemem o zamana 14+2 fln olucam soylermı acaba bılemıyorum hala tereddut edıyorum :D

Bazen kendinizi hamile değilmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu ben o zaman korkuyorum neden kasık sancım yok neden karnım büyümüyor acaba bişiy mi oldu diye teleşlanıyroum en son pazar günü acilde gördük minnakımı iyi görünüyordu, şimdi Cuma'yı bekleyemek nasıl zor geliyor cuma akşam 5 te kontrol ama zaman geçiremiyorum :KK43:
Evet bendede oluyor bazen normal insana dönüyoruz bulantı ağrı sızı hiç bişey olmuyor hemen akla iyimi sorusu geliyor bı düşünceli oluyoruz ama bebislerimiz iyi çok şükür endişe etme onlar buyudukleri için yaramazliklar biraz hafifledi ne zaman sigamicaklar tekmeler baslicak :))))

Bence doktorda bır sorun var :110:
Olabilir başka başka doktoralara randevu al, mesela benim oturduğum yerde Beylikdüzü nde devlet hastanesi yok malesef ki o yüzden buradaki insanlar avcılara veya bakırkoy devlete gidiyor ama aksiliğe bak avcılar küçük bir hastane ikili test falan yapmıyor, ben o yüzden hem Avcılar'da bir doktor belirledim kendime hem Bakırköy'de gidecepim zaman onların isimlerini arıyorum hemen listede

Eki Görüntüle 2164844 Doktor hemen postalamaya calıstı ınat bende sordukca sordum
Goruntusunu verıyonuz mu dıye sordum hayır dedı
Sonra veresı geldı (şaka yaptıgını dusunmuyırum vercek olsa usg goruntusunu 2hafta oncede deöedemde verırdı )
Goruntude bebek sırtıstu yatıyor cınsıyetı rahatlıkla gorebılır dıye dusunuyorum ama demedı gormemiş

maşallah miniğine sağlıklı olsun cinsiyet sonraki mesele biraz daha bekleyeceksin canım o zaman

Evet bendede oluyor bazen normal insana dönüyoruz bulantı ağrı sızı hiç bişey olmuyor hemen akla iyimi sorusu geliyor bı düşünceli oluyoruz ama bebislerimiz iyi çok şükür endişe etme onlar buyudukleri için yaramazliklar biraz hafifledi ne zaman sigamicaklar tekmeler baslicak :))))
Hemen başlasa o tekmeler karnıma elimi koyup şimdiden acaba hareket ediyor mu diye dinlemeye başladım bile hissetmiyorum bişiy tabiki çok erken, ama herhalde ilerleyen zamanlarda ben işimi gücümu bırakır yatar karnımı okşar dururum hareket etsin diye :))

Hemen başlasa o tekmeler karnıma elimi koyup şimdiden acaba hareket ediyor mu diye dinlemeye başladım bile hissetmiyorum bişiy tabiki çok erken, ama herhalde ilerleyen zamanlarda ben işimi gücümu bırakır yatar karnımı okşar dururum hareket etsin diye :))
Aynen öyle yaa ahh onların herbiseyleri çok güzel kalbinin attigini bilmek bile az kaldı yakında hissedicez inşallah :))) cinsiyet belli olmadı daha dimi senin

Biz MaterniT21 için kan verdik oldukça kapsamlı. Amerika da yapılıyor. Ense kalınlığımız 2.6 çıktı. Yaşım 34.
İlk gebeliğimde de yaptırdım.
Tansiyon çok önemli her gün ölç canım.
İlk gebeliğimde tansiyon problemi yaşadığım için doktorum benim de çok temkinli.

Bebe aspirini vermiş miydi peki sana? Damarların daralmaya başladığını söyledi de doktorum

Back
X