Ben içmiyorum Ama bebekler dogduktan sonra pek emmıyormuş sutun tadı degısık oluyormuş dıye duydumMerhaba kızlar
Aranızda sigara içen anne adaylarımız varmı. Günde kaç tane içiyorsunuz ve bu konuyu dpktorunuzla konuştunuzmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içmiyorum Ama bebekler dogduktan sonra pek emmıyormuş sutun tadı degısık oluyormuş dıye duydumMerhaba kızlar
Aranızda sigara içen anne adaylarımız varmı. Günde kaç tane içiyorsunuz ve bu konuyu dpktorunuzla konuştunuzmu
Bana hıc boyle soru soru sorulmadıBugün sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim.Bazı sorular sordu bunlardan biri de varis var mıydı?Birkaç haftadır sağ bacağımın alt bölümüde varis fark etmiştim. Bu yüzden riskli gebelik grubuna dahil olduğumu ve takip altında tutulacağımı söyledi hemşire. Yarın doktora gideceğim ve soracağım bu durumu o beni gerekli yerlere yönlendirir sanırım. Daha önce hamilelikte varis sorunu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?
Merhaba kızlar
Bir iki gundur benim de oluyor batip geciyor sanki. Lekelenme vs olmadigi icin endişe etmiyorumArkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
oğlumda da oluyordu yine böyle sanırım rahim büyüyor ondan biliyorum ama yinede endişe ettim
Evet damarlar yüzeye yakın ve şişmiş gibi görünüyor. Bana çok fazla soru sordu ailem hakkında da kendimle de ilgili. Özellikle, sigara konusu, kalp rahatsızlığı , şeker hakkında. Bunun dışında psikolojik sorularda sordu sana ev işlerinde yardım eden var mı? ben ailelerden uzaktayız deyince eşim eder dedim falan filan...Sanırım bu bir prosedürmüş size niye sormadılar ki bilemedim.Bana hıc boyle soru soru sorulmadı
Varıs ılup olmadıgını damardan mı anladın
Ya kızlar ben aşırı
Eğer bebeğin boyu 4,5 cm olduysa yapıyorlarMerhaba kızlar, 11+3 deyim sizce ikili test için biraz erken mi 12+ yı beklesem mi bilemedim
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun İnşallah.Merhaba kızlar bugün oğlum olacağı kesinleşti 2. Kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla inşallah
Bende de ara ara oluyor canım.Arkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
oğlumda da oluyordu yine böyle sanırım rahim büyüyor ondan biliyorum ama yinede endişe ettim
Aminnn onlar iyi olsun kucagimiza saglikla alalım gerisi mühim değil :)))Yaaaneyse napalim. Allah baska dert vermesin.katlanicaz tabi
![]()
Burda kum kıme dum dumaEvet damarlar yüzeye yakın ve şişmiş gibi görünüyor. Bana çok fazla soru sordu ailem hakkında da kendimle de ilgili. Özellikle, sigara konusu, kalp rahatsızlığı , şeker hakkında. Bunun dışında psikolojik sorularda sordu sana ev işlerinde yardım eden var mı? ben ailelerden uzaktayız deyince eşim eder dedim falan filan...Sanırım bu bir prosedürmüş size niye sormadılar ki bilemedim.
Evet bende içmiyordum ama şu son zamanlarda canım çok çekti günde max. 2 tane içtimMerhaba. Ben de içiyordum (iki günde bir paket,hafta sonları daha çok) beta hcg pozitif çıktığı gün bıraktım.. Bilirsin Doktorun ilk kontrolde rutin olarak sorduğu soru sigara geçmişiniz var mı. Ben var deyince defalarca bıraktın değil mi diye sordu. Gebelik sırasında içmenin çok riskli çok kötü birşey olduğunu anlattı. Aslında bir sene önceden bırakmamız lazımmış. Nolur arkadaşım sen de içiyorsan bırak.. Bebek günahsız ve savunmasız, beş dakikalık şey için onun günahına girme sağlığıyla oynama lütfen iyi düşün..
beeen , özellikle bugun daha bellı edıyo kendını bir kısımda sadece hafif yanıyo cekılıyo gıbı sancı gırıyo 3 -4 kez duruyo sonra yıne baslıyo sabahtan berıArkadaşlar kasıklara ara sancı giren oluyormu
Buyuyor kuzucuklar iyice yerlesiyorlar :)beeen , özellikle bugun daha bellı edıyo kendını bir kısımda sadece hafif yanıyo cekılıyo gıbı sancı gırıyo 3 -4 kez duruyo sonra yıne baslıyo sabahtan berı
aynı soruları banada sordu ebe , ilgili burdakı bayaEvet damarlar yüzeye yakın ve şişmiş gibi görünüyor. Bana çok fazla soru sordu ailem hakkında da kendimle de ilgili. Özellikle, sigara konusu, kalp rahatsızlığı , şeker hakkında. Bunun dışında psikolojik sorularda sordu sana ev işlerinde yardım eden var mı? ben ailelerden uzaktayız deyince eşim eder dedim falan filan...Sanırım bu bir prosedürmüş size niye sormadılar ki bilemedim.
aman yerleşşsınler yerleşsınler onlar rahat etsınler iyi olsunlarda :))Buyuyor kuzucuklar iyice yerlesiyorlar :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minikMerhaba kızlar bugün oğlum olacağı kesinleşti 2. Kez erkek annesi olacağım hayırlısıyla inşallah
Sanırım bende aynı durumdayım depresyonda mıyız ne anlamadım, normalde çok bakımlıyım diyemem ama ayda bir kuaföre gider tek başıma bile çıkıyor olsam az bir makyaj yapar kıyafetlerime dikkat ederdim, şimdi 3 aydır kuaföre gitmiyorum kaşımı bıyığımı kendim almaya çalışıyorum, dışarı çıkmayı AVM’ler de saatlerce dolaşmayı seven ben başım dönüyor az bi yürüdükten sonra, en son rimeli ne zaman sürdüğümü hatırlamıyorum, hep aynı rahat kıyafetlerimi yıkayıp yıkayıp giymek istiyorum diğer kıyafetlerimin yüzüne bile bakmak istemiyorum, ev dağınık 2 makine çamaşır yıkandı kurutuldu ütü bekliyorlar akşama yemek yok başım ağrıdan çatlıyor ne ben hiç birini yapmak istemiyorumYa kızlar ben aşırı bakımlı biriyim normalde. Ama 2 aydır hayatımdan soğudum.. halsizlik tansiyon düşüklüğü mide bulantısı kusma derken kaşımo bıyığımı bile alamaz oldum. Kendimi çok kötü hissediyorum psikolojim çok bozuk.. dışarı çıkmak bile istemiyorum aynalara bakmıyorum. Kendimi görmek istemiyorum tüm bunlar bitene kadar kendimi eve kapatmak istiyorum ..
Hurmayı neden yasakladı canım?benim hurma aşkımı bildiği için dr bunlara ek hurma yeme dedi. son aylarda bol bol hurma ye diyecekler![]()