2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlaaaarrrr:anne:
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi:nazar::nazar:
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii:KK200::nazar:
İşl erkek dedımı genelııkle degısebılıyormus :) ama ılk kız deseydı degısme olasıgı cok cok az
Hayırlı saglıklı evlat olsunlar ınsaAllah ❣

Hayırlı aksamlar hanımlar
Kızım 2014 dogumlu oZmanlar dogım parası vermemişlerdi ,nasıpse 2.dogımumla beraber kızımın dogum parasınıda alabılıyormuyım bılgınız var mı ?

Kızım 2014 dogumlu oZmanlar dogım parası vermemişlerdi ,nasıpse 2.dogımumla beraber kızımın dogum parasınıda alabılıyormuyım bılgınız var mı ?
Evet canım 400 lira alıyorsun 140 lira da anna baba hangisi sigortadan yararlanıyorsa onun hesabına geçiyor süt parası olarak

Dur düzeltiyim önceki kızının doğum parasını alamıyorsun ama süt parası 5 yaşına kadar alınabiliyor

Kizlaaaarrrr:anne:
Bugün dr randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda dedi:nazar::nazar:
Bi demir ilacı bi d vitamini ve decavit kullanmamı söyledi.
Bebiş 15+2 günlük. 20 haftada ayrıntılı ultrasona çağırdı.
Veeeeee cinsiyet için daha önce erkek demişti, şimdi kız dedii:KK200::nazar:
Sağlıklı bebek olsun :KK200::nazar:
12.haftadaki tahminler yanıltabiliyor :)

Tebrikler Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ne guzel iki kiz kardes sanslilar, kiz kardesim olmadigindan hep gipta etmisimdir kiz kardes ve ablasi olanlara
Tesekkurler. Amin insaallah. Allah hepimize sagljkla buyutmeyi nasip eylesin. Kiz kardes sahibi olmak gercekten guzel bir duygu. Kizim sansli olacak insaallah.:)

Herkeze iyi geceler.merak ettiğim bi konu var bu göğüs rengi koyulaşması olan var mi yada tahminen hangi dönemde oluyo biliyomusunuz.benim sürekli zar gibi soyuluyo kavliyo büyüdüğü için sanırım

Kızlar gecenin 4.30 u saat, namaz için uyandım ama artık saat farketmiyor ne zaman uyansam açlıktan ölecekmişim gibi uyanıyorum ve hiç gece sabah erken falan yeme alışkanlığım yoktur 12-1 e kadar kahvaltı bile yapmam normalde bu kadar acıkma normal mi elim ayağım titriyor açlıktan midem bulanıyor şekerle falan mı ilgisi var acaba baktırsam mı (dün akşam 7 de yemek yedik, 8.30 da meyve, 10 da çay içtik 12-1 gibi yattım)

Kızlar gecenin 4.30 u saat, namaz için uyandım ama artık saat farketmiyor ne zaman uyansam açlıktan ölecekmişim gibi uyanıyorum ve hiç gece sabah erken falan yeme alışkanlığım yoktur 12-1 e kadar kahvaltı bile yapmam normalde bu kadar acıkma normal mi elim ayağım titriyor açlıktan midem bulanıyor şekerle falan mı ilgisi var acaba baktırsam mı (dün akşam 7 de yemek yedik, 8.30 da meyve, 10 da çay içtik 12-1 gibi yattım)
Ileriki aylarda acikmak normal bebek buyuyor ama simdi hala cok kucuk bunyeden bunyeye degisir tabi ama aclik kan sekerine bi baktir istersen,miden bulantigi icin de surekli atistirma ihtiyaci oluyor bisey yoktjur endiselenmw

Ben hep açım gece uyanınca yemeden uyuyamıyorum bana normal geliyor şekerim yok

Gunaydin..bi baktir istersen ya da sor dra .. benim istahim acilmadi..belki bulantm devam ettigi icindir.

normal canim sabah kahvalti hazirlarken kusmaktan kahvalti hazirlyamiyorum gözümü açtigim an açlikTan ölecegimi hissediyorum ☺️

Back
X