2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hanimlar cok erken biliyorum ama ben dun lcw dan 2adet zibin aldim 30Tl ye esime surpriz icin
Birde esim dun n11 den alisveris yapicakti aventin 2ser biberon ve emziklerini de siparis ettirttim
Hersey okadar pahalli ki hepsini son ay alamam
Katılıyorum çok pahalı gerçekten bebe ürünleri bi de öyle her yerden alamıycaz bebek tenleri hassas güzel ürünler olsun istiycez onlarda pahalı oluyorlar, valla ben kurban bayramı sonra başlarım almaya ufak tefek hem Eylül’de biraz havalar serinler rahat rahat dolaşır beğendiklerimi alırım diyorum

n11 gbi yerler yerine ebebekten alın bence bazen ne gönderceklerı bellı olmuyor malesef bırde kar payı koyuyolar ,aventın en kucuk bıberonu 35.90 ken ebebekte trendyolda 39.0 40 fln onlar bile koyuyor.Ama bencede en sona bırakmamak en ıyısı.Ben sımdı kendıme bil liste yaptım hatta Doğum ıznıne ayrılana kadar her ay maastan neler alabıleceğıme daır malıyelı seylerı yazdım ozellıkle bıberondur anne bakım cantasıdır kremler fln fılan
Cantayi aldin mi at buraya fotografini bende hala arayisatyim :)

bende en başından beri kullanıyorum pıhtılaşma ihtimali ile evet sonuna kadar kullanmak gerek hiç kafan karışmasın çok zararsız bir ilaç kullan. başka doktoru dinleyip bırakan arkadaşları tanıyorum ne yazıkkı sonuç pek iyi olmadı.
Aynen ben devam ediyorum ya bırakmayacağım, özeldeki doktorum 3 Aydan sonra corasprinin etkisi olmadığını hatta kanama yapabileceğini düşünüyor

Katılıyorum çok pahalı gerçekten bebe ürünleri bi de öyle her yerden alamıycaz bebek tenleri hassas güzel ürünler olsun istiycez onlarda pahalı oluyorlar, valla ben kurban bayramı sonra başlarım almaya ufak tefek hem Eylül’de biraz havalar serinler rahat rahat dolaşır beğendiklerimi alırım diyorum
Kazasiz belasiz insaAllah ^^hastane cikislarina baktin mi hic dunya kadar para istiyolar
Ben kIzima hep pazardan almistim hicbisey olmamisti alerjik yine pazardan almayi dusunuyirum acikcasi

Kazasiz belasiz insaAllah ^^hastane cikislarina baktin mi hic dunya kadar para istiyolar
Ben kIzima hep pazardan almistim hicbisey olmamisti alerjik yine pazardan almayi dusunuyirum acikcasi
100 liradan aşağı hastane çıkışı set olarak yok, annemler alır benim bi çok eksiğimi bizim öyleymiş kız evlenince ilk çocuğunu benim annemler giydirecekmiş bi önceki bebeğime hamileyken öğrendim bende bunu annemlerden beşiği falan da alcaz diyordu annem, ama o gebeliğim sonlandı daha bunu bilmiyorlar öğrensinler annem bana bişiy bırakmaz ben sadece hoşuma giden çok beğendiğim şeyleri alırım :)

Cantayi aldin mi at buraya fotografini bende hala arayisatyim :)
suanlık bunda karar kıldım renklerı vr türkiyede üretilenlerden ama aliexpress değil ve yine aynı fıyat neredeyse en azından bı sorun cııkarsa karsında muhattabın var kuması fln kalıtelı geldı bana baya bı fiyat 130tl ıdı sanırım. Ban ban engel yemeyim diye ismini acıklamıyorum ıstyen varsa hangı sayfa ozelden yazsın soylerım :KK70: S Sevimlipanduf dolar uctugu ıcın yıne zten hemen hemen aynı fuyata gelıyor suan bende onceden alı den bakıyordum :KK70:

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
100 liradan aşağı hastane çıkışı set olarak yok, annemler alır benim bi çok eksiğimi bizim öyleymiş kız evlenince ilk çocuğunu benim annemler giydirecekmiş bi önceki bebeğime hamileyken öğrendim bende bunu annemlerden beşiği falan da alcaz diyordu annem, ama o gebeliğim sonlandı daha bunu bilmiyorlar öğrensinler annem bana bişiy bırakmaz ben sadece hoşuma giden çok beğendiğim şeyleri alırım :)
bizde de kzızın annesı alır beşiğini yorganını vs. bizde adet öyle eşim sanslı o yonden hadı yıne iyi benimde annem fln alır buyuk ıhtımal bende o yuzden bıtane ısımlı alacağım internetten onunda araştırmasını yaptım :D Birde 5 li setler var ebebkte azız bebenın fln 40 tl indirimli hep genelde onlardan alırım ayrı ayrı battaniyesı tulumu iç zıbını alınıyor zaten bi sürü o yuzden 10 lu belki bitane alırım A aurora_z

Begendigin hoşuna giden bebek odasi takimi olursa bizimlede paylaşirmisin

Ebebek sanki daha pahalli oliyor 2li biberonu 50ye aldim sanirim
asıl orjınalıde bu tarz yerlerde ama sen bılırsın yınede aynı bıberon 2 side aynı ml bende baktım onlara ama 2 tane aynı boyuttan almak fazladan para vermek gıbı geldı bana , birde yorumları okudum bazısı avent yazıları sılınmeye basladı hemen fln yazmıs bı kac tanesınde. ben sımdılık bıtane avent 125 ml alacağım bıtanede mamajoonun bu 260 ml sanırm buyuk olanlarından var hedıye geldı.Gelinim sağolsun süt sağma makınem ondan :D

Begendigin hoşuna giden bebek odasi takimi olursa bizimlede paylaşirmisin
suanlık henuz bakmadım ilk baslarda netten cok bakıyordum fiyatlar cok pahalı geldı 3000 4000 ler havada ucusuyor.Bi vazgectim ikeadan en sadesınden duzerım dedim 2000 e en fazla. Sonra eşim dedi bi dur mobılya sehrınde yasıyorsun ınternnetten mobılya bakıyorsun diyince haklı dedım artık baktıgımızda görücem fiyatlar nedir ne dğildir nasıl olur model vs ama erken henüz tabıkıı :)

Ben oglumda emzik chicco kullanmistim damakli cok memenun kaldim yine ondan alacagim philips aventin soothie emzigini aldirmistim bebegim emmedi onu agzindan cikip durdu beceremedi ama cok komik duruyo emincede :D chicconunkini hemen almisti

Ben oglumda emzik chicco kullanmistim damakli cok memenun kaldim yine ondan alacagim philips aventin soothie emzigini aldirmistim bebegim emmedi onu agzindan cikip durdu beceremedi ama cok komik duruyo emincede :KK70: chicconunkini hemen almisti
zaten su soothıe emzıgını emen bebek cok az gerçekten ya boşa para verıyolar o kadar :D

Hanimlar cok erken biliyorum ama ben dun lcw dan 2adet zibin aldim 30Tl ye esime surpriz icin
Birde esim dun n11 den alisveris yapicakti aventin 2ser biberon ve emziklerini de siparis ettirttim
Hersey okadar pahalli ki hepsini son ay alamam
Evet herşey çok pahalı
Şimdi bakın seçin 28. hafta itibariyle alın :)

suanlık henuz bakmadım ilk baslarda netten cok bakıyordum fiyatlar cok pahalı geldı 3000 4000 ler havada ucusuyor.Bi vazgectim ikeadan en sadesınden duzerım dedim 2000 e en fazla. Sonra eşim dedi bi dur mobılya sehrınde yasıyorsun ınternnetten mobılya bakıyorsun diyince haklı dedım artık baktıgımızda görücem fiyatlar nedir ne dğildir nasıl olur model vs ama erken henüz tabıkıı :)
Fiyatlar o civarda ise gayet uygun bizim suan begendimiz bir model var nasip olursa daha güzel birsey bulamazsam bayramdan biray sonra falan sipariş verilecek

Eklentiler

• 1ED036D0-B32F-4FAE-B901-F9BDC5C23116.webp
    1ED036D0-B32F-4FAE-B901-F9BDC5C23116.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
Bizim buraalar daha yüksek mobilya fiyatlari sanirsam

Back
X