2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dün günü birlik köye gittim annemlerin küçük dağ başı bir köy.oksijen o kadar iyi geldi ki eski insanların hamilelikleri nasıl hafif geciryormus onu anladım.evde olsan o kadar halsiz bitkin oluyorum ki.orada kuşlar gibiyddim .yarın ikili testim var.onu yaotirp 10 gün gidip kalacam bu güzelliği kaçırmak istemiyorum

En alttakı donucların ne oldugunu hiç bılmıyorum Eki Görüntüle 2169236
günaydın kızlar ,
canım sizin igg pozitif çıkmış yani kızamıkçık bağışıklığınız var görünüyor. Telaş yapacak bir durum görünmüyor olması gereken bu zaten .IGM nin pozitif olması durumunda tehlike arz ediyor.

En alttakı donucların ne oldugunu hiç bılmıyorum Eki Görüntüle 2169236
Canım bu testlerde ben de yaptırdım ama bende anti rubellla antitoksoplazma şeklinde yazıyordu. Yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var demek. Ama sende yazmıyor ve üstteki pozitif olan enfeksiyon alttaki de kızamıkçık bildiiim kadarı ile. Hemen dr a görün korkutmak istemem ama bana garip geldi neden anti yazmıyor diye

günaydın kızlar ,
canım sizin igg pozitif çıkmış yani kızamıkçık bağışıklığınız var görünüyor. Telaş yapacak bir durum görünmüyor olması gereken bu zaten .IGM nin pozitif olması durumunda tehlike arz ediyor.
Anti değil ama sonuçlar

Siz kaçinci haftada yaptirdiniz bu testi doktorunuz mu söylemişti
Ben keseyi görmeye gittiğimde doktorum 6 tüp kan aldırdı hepsini yaptırdı içinde rubella toksoplazma cmv de vardı. Bide idrar testi verdim idrarda enfeksiyon çıkmıştı ilaç vermişti.

Back
X