- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Kizamikcik asisini olmamismiydiniz ?Eki Görüntüle 2169237 Hanimlar lutfen bu tahlili sizde yapttirin kotu bir kizmaikcik rnfrksiyinu var bende bakalim dr ne dicek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizamikcik asisini olmamismiydiniz ?Eki Görüntüle 2169237 Hanimlar lutfen bu tahlili sizde yapttirin kotu bir kizmaikcik rnfrksiyinu var bende bakalim dr ne dicek![]()
Oldum diye biliyirum dua edin moralim sifirKizamikcik asisini olmamismiydiniz ?
Günaydın canım hayırdır ne olduOldum diye biliyirum dua edin moralim sifir
Sonuclarin pek iyi degil hastanede sira bekliyorumGünaydın canım hayırdır ne oldu
utandırıyossunn beni yapmaPapatyamaviss arkadasimizi ve dediklerini dikkate alabiliriz gercekten cok cok arasyirma yapiyor :)) ❤
cinsiyet öğrenelim bayramdan sonra inşallahKız bı alda gotelım ozaman![]()
İçini ferah tut allahin izniyle bisey yoktur sonucunu gösterdikten sonra haber edersin canm dualarimiz seninleSonuclarin pek iyi degil hastanede sira bekliyorum
(Arastirmama gore kizamikcik enfeksiyinu geciriyorum )
Seninki pek nazli kiz galiba agirdan aliyor kendinicinsiyet öğrenelim bayramdan sonra inşallah![]()

günaydın kızlar ,En alttakı donucların ne oldugunu hiç bılmıyorum Eki Görüntüle 2169236
Canım bu testlerde ben de yaptırdım ama bende anti rubellla antitoksoplazma şeklinde yazıyordu. Yani daha önce geçirmişim bağışıklığım var demek. Ama sende yazmıyor ve üstteki pozitif olan enfeksiyon alttaki de kızamıkçık bildiiim kadarı ile. Hemen dr a görün korkutmak istemem ama bana garip geldi neden anti yazmıyor diyeEn alttakı donucların ne oldugunu hiç bılmıyorum Eki Görüntüle 2169236
canım ters bakmışsın ıgg ve igm sonuçlarına .Telaş yapma lütfen herşey yolunda görünüyor.İnşallah burayı okursunSonuclarin pek iyi degil hastanede sira bekliyorum
Anti değil ama sonuçlargünaydın kızlar ,
canım sizin igg pozitif çıkmış yani kızamıkçık bağışıklığınız var görünüyor. Telaş yapacak bir durum görünmüyor olması gereken bu zaten .IGM nin pozitif olması durumunda tehlike arz ediyor.
bakalım cuma gunu randevu var gösterir kendını inşallahh :) gostermezse bayrama kadar beklıcem anlasılannSeninki pek nazli kiz galiba agirdan aliyor kendini![]()
Siz kaçinci haftada yaptirdiniz bu testi doktorunuz mu söylemiştiAnti değil ama sonuçlar
canım benimde öyle idi öyle hatırlıyorum bağışıklık olduğunu gösteriyorSonuclarin pek iyi degil hastanede sira bekliyorum
Gösterir insallah insan herseyi merak ediyor ilk bebisiniz mibakalım cuma gunu randevu var gösterir kendını inşallahh :) gostermezse bayrama kadar beklıcem anlasılann![]()
Canım inşallah endişelenecek bir şey yoktur bizi de bilgilendir aklım sendeSonuclarin pek iyi degil hastanede sira bekliyorum
Ben keseyi görmeye gittiğimde doktorum 6 tüp kan aldırdı hepsini yaptırdı içinde rubella toksoplazma cmv de vardı. Bide idrar testi verdim idrarda enfeksiyon çıkmıştı ilaç vermişti.Siz kaçinci haftada yaptirdiniz bu testi doktorunuz mu söylemişti