2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende çok acıkıyorum uyanır uyanmaz midem kazınıyor şu aralar domatese taktım tuzlayıp tuzlayıp yiyesim geliyor, çabuk doyuyorum ama 1 saat sonra gene atıştırmadık bişiyler arayışı içinde oluyorum 90 o görürüm ben böyle :))
bende yedıklerımı en azından bebege faydalı seyler olarak secmeye calısyorum ama bakalım yanıen azından ara oğunlerde yedıklerımı :D

Arkadaşlar merhaba. Bugün doktorumun asistanına da yazdım doktor beye sorup döneyim dedi..
Endişem şu; sabahları uyandığımda göbeğimin sağı ya da solu şiş oluyor. Ve o şiş olan yerde sertlik oluyor. Hani bebek büyük desem orada toplanıyo derdim ama bu kadarcık bebek nasıl toplansın orada? Yataktan kalkınca düzeliyor. Aranızda hiç böyle bi şey yaşayan var mı? Şu an 15+5 hamileyim. Nedense korktum :(

maşallah diyelım Rabbim güç veriyor , ama sıkıntılı tabıkı cok hatta benım belımde fıtık cıktı panguen gıbı yuruyorum sureklı bel kalca agrım var bir iş yapsam da yapmasamda aynıyım dınlenmeyle gecmıyor kremle gecmıyor agrı kesıcı ılacla gecmıyor fizik Doktorum , ilerleyen zamanlarda daha da kotu olucaksın malesef dedı 32. haftama kadar iş icin en azından idare edebileyım dıye bakıyorum :KK70: şuanlık gidiyor cok sukur bu gunumuze sukur her halıme sukur , Haşa şikayet yok buda bızım tuzumuz bıberımız olsun ne dıyelım :KK70:
Öyle kuzum derdi veren allah dermaninida verir. doktorun dedigi gibi olmaz insallah da rahat bi hamilelik geçirirsin allah yar ve yardimcin olsun su gibi geçsin zamanlarimiz allahm kucamiza sagsalim sagliklica alacagimiz günleri nasip etsin

Öyle kuzum derdi veren allah dermaninida verir. doktorun dedigi gibi olmaz insallah da rahat bi hamilelik geçirirsin allah yar ve yardimcin olsun su gibi geçsin zamanlarimiz allahm kucamiza sagsalim sagliklica alacagimiz günleri nasip etsin
amın arkadasım amın hepımızın ınsallah

Hadi yaaa... çok merak ediyorım cidden:) eşim bilmek istemiyormuşta ben dayanamam valla söylerim ögrenince
Perş günü devlete gideceğim 14+1 olacağım Perş gunu bakalım söylecek mi söylemezse 10 Ağustos’taki özeldeki randevuya inşaallah

Selam kızlar
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Ben de ara ara var dün 1 saat yürüyünce çok ağrıdı birde hapşırınca sancı giriyor.

Selam kızlar
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Ben de ara ara var dün 1 saat yürüyünce çok ağrıdı birde hapşırınca sancı giriyor.
Benim de devam ediyor canım özellikle ani kalktığımda hapşırdığımda wc de zorlandığımda falan oluyor bazen korkuyorum ama bazende ya şimdide hapşırdım neden acımadı kasığım falan diye kafama taktığım da oluyor :(

Arkadaşlar merhaba. Bugün doktorumun asistanına da yazdım doktor beye sorup döneyim dedi..
Endişem şu; sabahları uyandığımda göbeğimin sağı ya da solu şiş oluyor. Ve o şiş olan yerde sertlik oluyor. Hani bebek büyük desem orada toplanıyo derdim ama bu kadarcık bebek nasıl toplansın orada? Yataktan kalkınca düzeliyor. Aranızda hiç böyle bi şey yaşayan var mı? Şu an 15+5 hamileyim. Nedense korktum :KK43:
İnşallah kötü birşey yoktur kuzum bende öyle bir sıkıntı yok ama
Bu arada deniZli merkezden mi hangi doktora gidiyorsun

bence bı etkısı yok , bende oncekınde cıkolata vs bol bol yedım gıttım ondandırdedım 2.cıye gıderkenden karnımı doyurdum cıkoaltamı yedım suyumu ıctım bı gıttım uykularda benım mınık bacaklarıda kıtlemıs :KK70: :KK70: demekkı neymıs cokta etkısı yokmus :KK70:
haklısın o vakit...

İnşallah kötü birşey yoktur kuzum bende öyle bir sıkıntı yok ama
Bu arada deniZli merkezden mi hangi doktora gidiyorsun

Sağlık hast.de Yunus Aydın'a gidiyorum.
Magnezyum eksikliğinden dedi. İlaç verdi ve günde 4-5 sade maden suyu içmemi söyledi.. Sen de mi Denizli'desin?

Back
X