• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (

Kabızlık çok zor gerçekten umarım kısa zamanda geçer canım. Yulaf çok iyi geliyor bana, yoğurt ya da sütle karıştırıp incir ceviz falan koyuyorum gayet de güzel oluyor dene istersen. Kuru baklagiller ve bol zeytinyağlı salata da işe yarar. :super:

Sağlık ocağı ceza alıyormuş galiba takip yapmadığı zaman. Eşim gittiğinde eşim hamile demiş niye haber vermediniz diye söylenmişler :110:
Biz evlendigimiz günden beri ariyorlardı gebelik yokken bile düzenli arayip eşime gebelik varmi bildirimini yapalim diye sürekli soruyolardı buradakiler işini sıkı takip ediyorlar canim randevu günün geldimi sabahtan ariyor unutma bugun kontrolün var seni bekliyoruz diye saglik bakanligi takibini yapiyormuş sanirsam o yüzden

sizin değisti mi neydi ne oldu?12 haftaydayım 2 doktor kız dedi bi kızım var farklıydı hamileliğim..kızındada 16 ya kadar erkek demişlerdi saglıklı olsun gerisi önemli değil ama insan farklı olsun istiyo tabi çalışıyorum Rabbim ikisinide taddırsın istiyo insan tabi hayırlı saglıklı kötülüklerden uzak insallah
yok benım değişmedi cunku göstermedi benimki zaten 15.haftadan sora öğrendım erkek dediler , cok yakın bır arkadasımın 12.haftada kız dediler 3 hafta sonra gıttı kesın erkek dediler daha yenı

cook tatlilar gecen sene sabun tozu ve dalin yumusatici kullandim bi sorun olmadi ama sabun tozu kalinti birakiyor bu sene allahin izniyle dalinin sivi deterjanini ve yumusaticisini kullanacagim
bakalım güzel cıkarlar ınsallah :) bende sıvı deterjan alırım herhalde bebekler ıcın olandn ebebekde secenekler var internetten daha ucuza bıle alınabılır

:KK70::KK70:Seneye giyecegi şortlarina kadar aldik kuzum :KK71: artik kendime birşey bakmiyorum direk bebek reyonu:KK70:
uuu dur dur seneye kadar gıtme bu bekler hıc anlamıyorsun buyuyuverıyolar kalır elınde valla , benim yeğenim 2 aylıkken 3-6 ay gıyıyordu , simdi 9 aya kadar gıyıyor 4bucuk aylık :D bebeklerın tahmın ettgın ayları uymayabılır :D

Biz evlendigimiz günden beri ariyorlardı gebelik yokken bile düzenli arayip eşime gebelik varmi bildirimini yapalim diye sürekli soruyolardı buradakiler işini sıkı takip ediyorlar canim randevu günün geldimi sabahtan ariyor unutma bugun kontrolün var seni bekliyoruz diye saglik bakanligi takibini yapiyormuş sanirsam o yüzden

Ne güzel işini böyle hakkıyla yapan yerler var. Takip de olsa çoğu yer bu kadar ilgilenmiyor. Çok iyi olmuş senin için.

GUNAYdın hanımlaaaar
MasaAllah ne cok konusmussunuz
Kızlar ıctıgımı suyun bebegın suyuyla hıc alakası yokmus.. bobreklerınızde sokıntı olmasın dıye, odem atalım ve enfeksıyona karsı cok tuketmemız lazım vs..

Arkadaşlar size kan ve idrar tahlili yapılıyor mu? Ben başta yaptırdım bir daha istemedi doktor tarama testi için kan verdim sadece. Sizde durumlar nasıl? Başka bir hekime gidip tahlil mı istesem diye düşünüyorum.
benimde sağlık ocagında yaptılar tahlıllerımı bı ıdrarı yapmıyorlar onu kendı doktorum yaptırdı

Evet kuzum bizimki gebe kartina her ay randevu yaziyor aylik düzenli kan idrar yapiyor tansiyon ölçüyor Ben heryerde ayni aistem diye düşünmustüm ama degil galiba bu ay kanim 11.kusurdu doktor kan ilaci vitamin magnezyum faln verdi
kuzum benıde arıyolar , tetanoz yaptırdım kalp atısı dınlettırdıler kan tahlıllerımı yaptılar ödem varmı bacaklarımda baktı kıloma tansıyonuma hepsıne duzenlı baktılar ilgililer bayağı yanı

Canım korkma ben de de çıkmıştı doktorun verdiği idrar söktürücü bişe var suya atılan o varya super bişe tertemiz etti beni bol su iç
cumartesı ıctım idrar enfeksıyonu var dıye o dediğin ilaçtan, çarşamba test yaptırdı kendı doktorum bırdaha bol enfeksıyon cıktı yıne anlamadım bende doktora goturmedım henuz tahlıllerı bakalım ne dıcek

Ya kızlar yaaa ben 4 gündür kan ilacı kullanıyorum ferrosanol diye. Bide imom takviyesi.. kabız oldum gibi bişe ya moralim çok bozuk bol bol su içiyorum üstelik. İlacı da içmek zorundayım bunun var mı bi çaresi : (
kuzum kan ilacını hap olarak mı kullanıyorsun, o cok etkı yapıyormu sersemletıyormus ınsanı bana annem hıc hap kullanma tüplerde kan surupları var onlardan ıste dedı doktorundan yazacagı zaman aklında olsun

Hanımlar aranıza katılabilirmiyim. Benim sata göre 1 şubat veriyor lakin ultrasonda 3gün oynuyor ve doktorum ocak sonu ortaso arası gelir bebiş muhtemel diyor. Yani bende sanırım ocak annesiyim. Şubat grubunda 1şubat olduğu için önden gidiyorum ve ben önden giden sizleri takip etmek istiyorum aynı zamanda. Şimdiden teşekkür ederim Sakaryadan erkek bebiş bekleyen bir anne adayından bütün anne adaylarına selam dua ile teşekkür ederim şimdiden :emir_bebek:
Memleketımden bir arkadas buyur gel hosgeldın :D

İyi akşamlar güzel anneler.bugun kendi doktoruma gitmedim devlet hastanesinde herhangi bir doktora gittim.hic detaylı bakmadı,bekledigim gibi olmadı hiç.ama allaha şükür yavrumun sağlığı yerindeymiş içim rahatladı.kocaman olmuş aşırı hareketliydi bakamadı doktor doğru düzgün.yine kesin konuşmadı cinsiyet konusunda ama kıza benziyor dedi.11.haftada ve 16.haftada kıza benzetildi,değişir mi artık sizce ???
Yavrumu sağlıklı gördüm ya,başka hiçbir şeyin önemi yok şükürler olsun.
devlette öyle yapıyorlar malesef ya olsun saglıklı oldugunu duymak bıle guzel

Bebeğimi de hissediyorum karnıma elimi koyduğumda orada olduğunu anlıyorum kasık sancımın devam ediyor olduğuna bile seviniyorum büyüyor bebişim diye, inşaallah şu vesveselerden de bi kurtulsam :dua:
Bu korkunuz neden düşük tehliken mi var ben 3 düştükten sonra hamileyim ve hergün heran korkuyorum bişey oldu olacak 15 günde kontrole gidiyorum uykum kaçıyor bazen gereksiz stres yapıyorum bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum daha belki hissedince korkularım azalır seni çok iyi anlıyorum

Back
X