• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sor canim ayrıntîlı için yer bulmak sorun olur devlette çok geçe bırakma kuzum :KK71:
Bayram şekeri tadindadir şimdi o tam yemelik
ay cinsiyet 3 doktora gittik üçüde erkek dedi oluşum diye seviyorum eşim kızıyor belki degişir öyle deme diyor daha kaç doktor erkek diyecekse :KK70:
Özeldekine kesin dimi alışverişe başlayayım diye tekrar sordum kesin dedi bakalım bugün ne diyecek :) bende hep kızım diyorum meleğim diyorum duyuyorlar mı acaba bizi :)

Özeldekine kesin dimi alışverişe başlayayım diye tekrar sordum kesin dedi bakalım bugün ne diyecek :) bende hep kızım diyorum meleğim diyorum duyuyorlar mı acaba bizi :)
Net 20.haftada duyuyorlarmis dün doktoruma sordum .bizde tekrar baktık doktor diyor ki pipiyi gorduysem o orda duruyordur degismemistir:KK70:

Umarım biberon kullanmak zorunda kalmazsınız ama zaten biberonun ağır geleceği dönemde siz tutacağınız için sorun olmaz, büyüdükçe de kendi tutar sanıyorum.
Biberonu alirken mama kullaniriz diye almadik aklimin ucuna bile gelmedi insallah bebisimin ihtiyacini karsilicak sütüm olur canim biberonu kati meyve sıkacaginda meyvelerin suyunu sıkıp biberonla icirmek icin kullaniriz diye düşünerek aldim küçügü evde kullanirizda ev dısına çikarken büyügünü almayı düşünüyorum

Duysa bi tepki verir :KK70::KK70:neler diye siye seviyorum vary bazen kendimi kaptırıp karnimı sıktıgım oluyor banamisin demiyor :KK70:

Bu da benim oglusum :) çok hareketliydi zar zor yakaladi doktor. Hatta once sanirim 4boyutlu yuz fotosu veremicem dedi sonra hafif yan donunce hemen yakaladi. Yandan gorunusu bu. Net bi foto degil cok hic kimseye benzemiyor yanii bsy anlamadık bizz :) ama bakip duruyorum gene de...
maşallah. bişeye benzemese bile insan bu fotoğrafı görmeden gerşek bir insanın karnında olduğuna inanamıyor sanki:anne: bende durup durup tekrar bakıyorum. insanın içi bir hoş oluyor.

Buradaki komşum hamile olduğumu öğrendi kızım olacak dedim ne dese beğenirsiniz “herkesin de kızı oluyor hiç erkek duymadık son 4-5 senedir” dedi ben şok :63: kız desek de yaranamıyoruz erkek desek de daha eşimin tarafı hamile olduğumu bilmiyor bi de onlar var şimdi uf uf :(

Kizlar size bi sorum olacak dün aventin biberonunu aldik kafama takildı cam olaninindan birde buyuk boy baya agir bebek onu kullana bilirmi gecedir kafama takildi:bicak:
canım ben de bu konuyu cok arastırdım ınstagram youtube annlerı falan , aventın plastık bıberonlarıda cok kalıtelı bpa içermiyor cam biberonun bebegın tutması agırlık acısından zor hem de Allah kkorusun bıyere vurup kırılma ıhtımalı var cam sıcrar bıyerını keser yuzune dusurur fln , değiştirme ihtimalin varsa en azından buyuk olanı degıstırebılırsın

Buradaki komşum hamile olduğumu öğrendi kızım olacak dedim ne dese beğenirsiniz “herkesin de kızı oluyor hiç erkek duymadık son 4-5 senedir” dedi ben şok :63: kız desek de yaranamıyoruz erkek desek de daha eşimin tarafı hamile olduğumu bilmiyor bi de onlar var şimdi uf uf :KK43:
boş ver ay deli mi ne... benim çevremde de hep erkek bebekler. bizde erkenden söylemedik biraz büyüsün 3 ayı bitsin dedik millet kv me çemkiriyomuş niye bana söylemedin diye. ne meraklı bu millet konuşmuş olmak için konuşmaya :sinirli:

Ya bebişimi görmeye her gittiğimde böyle eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlardaki gibi onunla buluşmaya gidince de böyle oluyordum içimde kelebekler uçuşuyor elim bi işe varmıyor yatağımı kapatıp bi kahvaltımı yapabilirsem şükür yani insan her seferinde mi heyecanlanır ya :anneadayı::dua:
bende heyecan olmuyor kapının onune gıdene kadar bu aralar sık gıttım herhalde ondan :D ama yatınca o sedyeye baslıyor :D

5hafta sonra kaç haftalık oluyorsun.
Aslında en iyi ayrıntılı için 22.haftada diyorlar bana bana Dr öyle deyince 20.haftaya aldık.
Endişe etme canım olmadı arada bir kontrole git
5 hafta sonra 22+4 olucam kuzum. Çok geç olmaz umarım. Zaten dün gittiğimde 17+3 iken 18. Hafta bitmiş dedi. Neyse artık çok merak edersem dediğin gibi kontrole giderim bebişi

boş ver ay deli mi ne... benim çevremde de hep erkek bebekler. bizde erkenden söylemedik biraz büyüsün 3 ayı bitsin dedik millet kv me çemkiriyomuş niye bana söylemedin diye. ne meraklı bu millet konuşmuş olmak için konuşmaya :sinirli:
Benim kv kp bile bilmiyor :KK70: bence bilmeseler daha iyi hatta doğduklarında da bilmesinler okula falan başlayınca söyleriz :mad:

5 hafta sonra 22+4 olucam kuzum. Çok geç olmaz umarım. Zaten dün gittiğimde 17+3 iken 18. Hafta bitmiş dedi. Neyse artık çok merak edersem dediğin gibi kontrole giderim bebişi
bana doktorum 22-25 arası dedi, bence geç kalma dıye bısey olmaz 21-24 dıyende var bu tarıhler arasında olur ynı

yasak değilmiş aslında, bebek rahatsız olduğunda hissettirir istediğin gibi yat demişti doktorlar bana. Ama tabi hareketler kısıtlanıyor, her pozisyonda rahat edemiyor insan. Ben gece yüzüstü döndüğümde tekmelere uyanıyorum anlıyorum ki rahatsız oluyor:KK70: o kendini belli ediyor zaten

Ben de yüzüstü yatamıyorum artık,çocuk eziliyor sanki içerde bana öyle geliyor:) nolur nolmaz diye sırtüstü de yatmıyorum.

Ya bebişimi görmeye her gittiğimde böyle eşimle yeni sevgili olduğumuz zamanlardaki gibi onunla buluşmaya gidince de böyle oluyordum içimde kelebekler uçuşuyor elim bi işe varmıyor yatağımı kapatıp bi kahvaltımı yapabilirsem şükür yani insan her seferinde mi heyecanlanır ya :anneadayı::dua:

Çok romantik :KK200::anneadayı::anne:

canım ben de bu konuyu cok arastırdım ınstagram youtube annlerı falan , aventın plastık bıberonlarıda cok kalıtelı bpa içermiyor cam biberonun bebegın tutması agırlık acısından zor hem de Allah kkorusun bıyere vurup kırılma ıhtımalı var cam sıcrar bıyerını keser yuzune dusurur fln , değiştirme ihtimalin varsa en azından buyuk olanı degıstırebılırsın
Bende sen gibi düşündüm kırılmayı birak elimden bi kacırsam bebek icerken yüzünü dagıtacak çok agır ama eşimde tam bi görsel meraklısı plastikleri begenmiyor sarı gibi durdugu için napacam bilmiyorum :bicak:

Back
X